icon

Spoznala som muža, ktorý mal 120 žien

adriana3845
13. feb 2023

Čaute, pre niekoho hlúposť no mňa to zarazilo. Spoznávam sa jedným mužom. Je sympatický, zábavný, inteligentný, pekný, milujúci. Lenže.... on mal 120 zien. Konečne som si myslela ze som našla muža svojho života. Je proste muz akého som tak dlho hľadala lenže to číslo je neuveriteľné.
Ja som mala iba jedného a bojím sa. Co ak nebudem preňho dosť dobrá, co ak bude myslieť na iné ktoré už predomnou mal. A v podstate ani neviem ci chcem už takého opotrebovaneho, dúfam ze chápete co myslím.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
adriana3845
autor
13. feb 2023

@evamarek77 každý má inú predstavu o ideálnom chlapovi. 100 ľudí 100 chuti to co sa paci mne sa nemusí páčiť vám.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
adriana3845
autor
13. feb 2023

@evamarek77 a nedaj bože by mu jedna z nich napísala a poslala. Tak by som sa asi prepadla pod zem od hanby

terry2003
13. feb 2023

To skôr on by sa mal prepadnúť pod zem od hanby.

viestta
13. feb 2023

@adriana3845 neviem ale zas až taká rozumná mi neprídeš po tom co tu píšeš. Rozumná žena by hneď vedela, že toto nie je chlap ani na jedno použitie. Rozumná žena by mala po takej informácií jasno, že je zakomplexovaný klamar, a kto vie co ešte. Rozumná žena by ho vyhodila z hlavy a ďakovala všetkým hviezdam, že chrapun sa prejavil skôr ako by bolo neskoro

loliki
13. feb 2023

@adriana3845 Prebudili sa hormóny? Si sama 20 rokov, och jaj. Chceš, aby bol tvoj manžel? Tohto predstavíš svojim rodičom, že je pre teba ten najlepší? Tento bude otcom tvojich detí a on bude vychovávať tvoju dcéru a syna? Ako? Kde je jeho morálka? Potom, nech ťa neporazí, keď sa bude otáčať za ženami, alebo, keď sa mu budú prihovárať ženy, ktoré mal. A keď budeš doma na MD, môžeš byť kľudná, že ti je verný a miluje len teba. S inými nič nemá. Doteraz si to nevedela, ale už vieš, tak Prepočítavanie. Stopka. Zmena smeru. Nie rútiť sa do nešťastia. Ešte aby sa chvastal tvojej rodine, že si bola jeho 121.

hefo
13. feb 2023

Aj keby ich bolo len 20-30, aj tak nie je o čo stáť. Taký človek podľa mňa nedokáže byť verný, je to proste taký typ.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
adriana3845
autor
13. feb 2023

Potrebujem čas na to aby som to prijala. A nechala ho odísť.

lentilka78
13. feb 2023

Baby, prečo to beriete ako nerealnu vec? Nečítala som celú diskusiu, neviem ci bolo spomenuté koľko má chlap rokov.. Ale jednu vec vám poviem, môj svokor sa neraz v dobrej nálade zmienil o tom, že za mladi, kým sa oženil mal hádam aj 100 zien(není z tých co by si vymýšľal) vraj to boli bláznivé 80te roky... A už je ženatý vyše 30 rokov a je verný jednej žene 🙂
Len som chcela poukázať na to ze to môže byť reálna tema

danielinaa
13. feb 2023

Mladost pochabost. Kludne mohol mat 120 zien, jednorazoviek. Ved dnes je aj sex na jednu noc pre mnohych - hlavne velmi mladych in. Najmä u mužov. Neverim ze tie co sa tu poburuju a uz maju manzelov, neboli aj ich manzelia v mladosti taki, ze mali nezavazny sex s viacerymi zenami, kym prisiel skutocny vztah. Dokonca aj moje 3 spoluziacky zo strednej, 20 rokov dozadu mali radi nezavazny sex. Dnes su to vzorne matky a manzelky.
Autorka je to na tebe, ci to budes tolerovat alebo nie. Kazdy mame nejaku minulost, ktoru uz nezmenime. Ja posudzujem ludi podla toho, aki su teraz, nie aki boli v minulosti. Moj manžel bol 2 roky alkoholik, viem o tom, vtedy sme este neboli spolu, a vedela som o tom, aj ked sme zacali spolu chodit. Nikdy som ho za minulosť neodsudzovala, je to citlivy a velmi pozorny muz. Viem ze som si vybrala dobre.

adriana3845
autor
13. feb 2023

@lentilka78 ďakujem aj za takúto odpoveď. Podľa väčšiny som hlúpa a moz o mu ide fakt iba len o jedno. Ale čo ak sa už vážne uvedomil a dospel

adriana3845
autor
13. feb 2023

@danielinaa ďakujem <3

lentilka78
13. feb 2023

@adriana3845 áno, niektoré ženy tu radi odcudzuju... Bud obozretna, vsimaj si jeho chovanie, uvidíš ako sa to ďalej bude medzi vami vyvijat, možno to bude všetko dobre
Ale osobne za seba ti poviem, že asi by mi to množstvo žien vadilo🥺

zobaka
14. feb 2023

@lentilka78 tema moze byt realna, ale, ze sa zrazu zmeni a bude verny jednej do konca zivota velmi realne uz nie je, samozrejme kto chce kam, pomozme mu tam, uz len to, ze sa suchal v 120 vaginach nie je velmi sexi predstava

adriana3845
autor
14. feb 2023

Jasne ze mi to vadí inak by som tu nepísala, ale keď je všetko zatiaľ naprosto v poriadku, rozumieme si, mame toho veľa spoločného.....

miskamicha
14. feb 2023

@adriana3845 fuuha 120??? 🤣🤣🤣 to mu aj realne veriš? Preco mal vobec potrebu ti to hovorit?? Ao bybto bola pravda tak by som.sa z nejo akurat povracala a neriesila ci budem pre neho dobra. Och zenská... 🤢🤮🤮🤮🤮

kitycat
14. feb 2023

Vsetky sa tu pohorsujete na tom cisle, ale ved su taki ludia. Nevidim na tom nic tragicke, ze si niekto uziva sexu do nemotty... Ved to robili aj Joey aj Barney.. Akurat nechapem naco ti to vesia na nos?
@adriana3845 pouzite gumu a ked tak ziskas dalsiu prax. Bud sa usadi alebo pojde hladat tu pravu. Vek na uzivanie este mate obaja

simona20201309
14. feb 2023

Ale ved to je úplne bežné, že chlap ktorý ma za sebou takúto zbierku, za ženu by chcel najradšej pannu. Práve takí muži si zvyknú do života hľadať slušne ženy, potencionálne matky. Tým netvrdím, že sa z nich zrazu stanú verní a slušní chlapi. To ani náhodou. Skôr tie zeny bývajú naivne, milujuce a obetujú celý svoj život rodine, a bud sa naozaj nikdy nedozvedia, alebo proste tolerujú mužove bokovky. Práve preto si hľadajú také poctivé dobre žienky .

lady_hurts
14. feb 2023

@adriana3845 chlapi toho narozpravaju pred prvým sexom s dotycnou... po prvé - to číslo celé zle, aj keby to bola pravda, tento ti verný nikdy nebude. Musel by zo dňa na deň zmeniť celý svoj životný štýl kvôli jednej, byť verný len jednej a to neverím, že takýto to dokaze. Ako tu už niekto spomenul, musel príliš rýchlo striedať ženy, aby to stihol, po druhe - keby to pravda nie je - už teraz ťa klame a to nie je dobré znamenie do budúcna, v čom ešte ťa môže klamať? Ak sa považuješ za inteligentnú, tak tohto obides veľkou obklukou.

macekovam
14. feb 2023

@adriana3845 jasne ze nebudes.. budes jeho 121.zena.. a pokojne moze mat hepapatitidu a ine zverstva v sebe,, fuj...

svetlonos
14. feb 2023

@adriana3845
dost dobra nebudes isto ale budes urcite 121 😁 Co od neho ocakavas, seriozny vazny vztah s mamzelstvom a detmi? A on? Vie co chce- si to ty?
Chces si uzit a mat fajn chvile? Do toho. Ako manzel? Hmmm asi skor nie 😏 Ale keby chcel skusenu, povie ti.

theabloom
Autor odpoveď zmazal
loliki
14. feb 2023

@adriana3845 A koľko sa vlastne poznáte, že máte veľa spoločného? (Snáď nie tých kamarátiek. 😅 )

fauko
Odpoveď bola odstránená
theabloom
14. feb 2023

@adriana3845 Tak to je zalubenosti, to je normálne. Ak ešte nemáš dolu úplne skončiť, ale rozum ti hovorí že oba sa týmto vzťahom" doriadis" tak si vymyslí nejaké "preventívne opatrenia", napríklad že jeden "mesiac nepôjdeš k nemu na návštevu, nebude sami v aute na parkovisku, a pod. Stretnete sa len v meste, a výhovoriek sa, nebudešu prvá volať, písať, viac sa zameras na to čo ťa robí šťastnou - práca, štúdium, šport, domacnost, a po mesiaci to už to dáš ľahšie.

nevenka
14. feb 2023

Poviem takto...mala som 15, zalubila som sa, nakecal mi kde-co. Bozkavala som sa s nim... Na druhy den mi povedal, ze si "vybral" inu. Nakoniec s nou aj chodil a dost dlho, niekolko rokov, vysvitlo, ze bol nasilny, ziarlivy, ked si vypil, katastrofa a aj ju bil. Zbadala sa a nechala ho. Potom som este raz spadla do tej istej rieky a dala sa nahovorit, ze by som prisla za nim, studovala som uz na VS v inom meste, nasim som povedala, ze idem ku kamoske a pojdeme von. No a ked som prisla, uz mal plan na velku party, zavolal si kamosov, kamosky, par z nich som poznala, boli z nasej dediny. Nakoniec aj daco bolo, intimne, ale nedoslo uplne na poriadny sex. Bola som neskusena a panna. No a on mi povedal, ze nema na mna nervy, ze sa nemam urazit, ked si najde dnes v noci inu. A predtym recicky...On fical vtedy uz na nejakych dalsich drogach okrem chlastu. Nakoniec ma odprevadil rano na bus jeho mladsi brat, a povedala som si dost - kazdej jednej sprostej party. Takze zaver - ano, vselijaki ko***i existuju. A nedivila by som sa, keby aj on vo svojich 23-25 rokoch mal vela zien za sebou, ale vacsinu veci si asi ani nepamata...Teraz veaj zije v AT s nejakou babou, dokonca si ju vzal za manzelku a vychovava jej dieta, vlastne nema. Bude mat 44 rokov tusim. Asi sa teda unormalnil.
A ceresnicka na zaver - s tym bozkavanim - dostala som od neho "len" mononukleozu, to bola posledna choroba, pocas ktorej som mala vysoke horucky. Odvtedy moja imunita isla riadne do kytek...☹. A dost trvalo, kym som sa dala dokopy. Takze, ak stojis o nejaku pohlavnu chorobu, tak skus. Ja uz sa s tymto skoro 40 rocnym rozumom divim, aka som naivna a sprosta, len aby som pred kamoskami mohla povedat, ze mam "priatela"...A bol to kus h***a, nie muz. Potom som sa dala dokopy s kamaratom o 2 roky mladsim. Bola som jeho prva, on moj prvy, sme spolu 19 rokov a 10 manzelia. Iskra a chemia je medzi nami stale. A ano, nie je taky standardne "pekny", to ani ja nie som. Ale ked by mohol, zniesol by mi aj modre z neba a hlavne, vazi si ma a nikdy v zivote mi skaredo nepovedal, nie este daco zle spravil. Takze naozaj, vysnivany a dobry muz nemoze byt tento, hoci je "pekny". Lebo co z peknej misky, ked je prazdna. Sa nenajes...

vsicka036
14. feb 2023

@adriana3845 taki ako on su charizmaticki, vedia povedat presne to, co chces pocut, maju gentlemanske gesta, zena sa citi ako kralovna. A potom, co dostane, co chcel, ide hladat dalsie cislo. 🤷 Poznam takeho..