Správny čas na druhé rande

2. máj 2023

Ahojte, chcem sa opytat, ako ste to mali vy? Prve rande prebehlo uplne skvele. Kedy dat druhe? Myslite si, ze je moc skoro, ked chce dotycny hned na druhy den rande znova ? Som v jednej skupine, kde sa radi ohladom vztahov a tam koucka radi, ze treba pockat. Ze ideal v zaciatkoch je max 1X do tyzdna, aby mal chlap cas premyslat nad vami. Ze ked to ide moc rychlo, moze sa zlaknut. A dala aj viacero pripadov, kedy zeny zacali takto zhurta randit, ze sa im potom chlap prestal ozyvat a ako keby stratil zaujem. Myslite, ze funguje vobec nejaky vzorec podla ktoreho sa riadit alebo je to vsetko otazka toho, ci vas ten chlap chce alebo nie? Zaujima ma vas nazor, ako ste to mali vy v randeni. Postrrhy pozitivne, aj tie negativne a co by ste v buducnosti uz spravili inak ;)

mladena
2. máj 2023

bóže tieto novodobé premúdrelé koučky..... však keď sa chcete stretnúť aj na druhý deň tak sa stretnite a hotovo, neriaď sa vykonštruovanými vzorcami ale sama sebou 🙂

marca12
2. máj 2023

My sme randili kazdy den a nikto sa nezlakol. Ak by sa zlakol a stratil zaujem,tak asi nebol vhodný pre mna

cubo2
2. máj 2023

Koučku pošli niekam a stretávajte sa tak často, ako vám to vyhovuje 🙂
Keď sa ti chalan prestane ozývať, tak preto, lebo sa mu na tebe niečo nepáči alebo nevyhovuje (nie každý to však povie na rovinu), nie kvôli tomu, že randíte príliš často a chlap nemal čas nad tebou rozmýšľať. Bože, to sú kydy.

gertrudka222
2. máj 2023

Presne tak, zalezi len na vas, ci sa vam chce, ci jednoducho mate chut sa znovu vidiet alebo nie🙂 Absolutne nikto vam do toho nemoze hovorit predsa. A dat na niekoho tuto, aby ti radil, ci sa s niekym mas stretnut alebo nie, tak to mi proste nedava zmysel.

ivka225
2. máj 2023

Pocet dni odstupu medzi dvoma randami musi byt niektore z Fibonacciho cisel, teda prvok postupnosti danej rekurentnym vztahom a(n+1)=a(n)+a(n-1) s pociatocnymi podmienkami a(1)=a(2)=1.

zuzanka.zuzu
2. máj 2023

ľudia si už bez pomoci ani neprdnu 🙈

enusamt
2. máj 2023

Tak napriklad my sme mavali rande 1x tyzdenne.. ale len kvoli 50km vzdialenosti

liljana
2. máj 2023

jj, rovnake rady davaju muzom, ze nemaju sa ozyvat hned, aby to nebolo, ze ju uhanaju, ze su nad vecou. Ona v nervoch pozera na telefon a tyzden ziadna sprava. :D

autor
2. máj 2023

@zuzanka.zuzu velmi smiesne. Je vela zien aj muzov, ktorym nevychadzaju vztahy a v 90% pripadoch je problem prave v nich, tak je suoer, ze su ludia, ktori im ukazu spravny smer. Nie je na tom nic smiesne. To, ze niektorým ludom sa postastilo uchmatnut si prveho, ktory sa na nich usmial a klaplo to, je sice super, ale nie kazdy ma take stastie. Otazka je skor na ludi, co randiki viackrat a nie, ze prvy chlap a hned svadba

iwuanka
2. máj 2023

Ja ked som zacala randit s mojim uz manzelom, tak sme boli spolu kazdy den aspon chvilocku. Kazdy den. Dokonca sme po tyzdnovej znamosti isli spolu na 3 dni na festival. Uz je to 12 rokov.
Riad sa svojim srdcom. Co ti hovori? Chces ho vidiet az o tyzden alebo sa uz nevies dockat dalsej schodzky?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
2. máj 2023

@iwuanka Dakujem ❤ preto tu aj pisem, lebo chcem vediet aj realne výsledky. Tiez mam nazor, ze ked ma chlap zaujem, tak ho to neodradi :D ja tu koucku mam velmi rada, vo vela veciach mi pomohla, ale tiez mam nazor, ze sa neda ist podla tabulky v tom randeni :D

kiwi3
2. máj 2023

tiez si myslim, ze ked si dvaja ludia nesadnu, tak nema zmysel natahovat cas nejakym oblbovanim druheho, tvarenim sa, ze som nedostupna a uzasna. ajtak clovek skor ci neskor ukaze svoju pravu tvar. a ked si sadnu, tak to nema zmysel z ineho dovodu: ze svoj cas mozu tvarit zmysluplne spolu. takze v zasade je to blbost.

babulkomale
2. máj 2023

Vidim to tak, ze casom za bez kouca nepojdu ludia ani vykadit. Lebo ved co keby sa nespravne utreli?

dilino
2. máj 2023

Ja som nevedela že koučka musi povedať že koľko krát sa mate stretnuť.Na rande ked je čas sa chodí aj každý deň,Skôr sa spoznate ak by chcel ísť ako píšeš hned na druhý deň na rande a TY si povedala že nie navrhne TI rande 2 x za pár dni neprídeš myslíš že bude čakať skonči to bude si myslieť že o neho nemáš záujem.Rad sa svojím rozumom a nie radou od nejakej koučky blbosť.TY si rob po svojom.Na rande podľa tabuľky ved to je na smiech.Nie sú všetci chlapi taký že budu čakať.Ak sa budeš riadiť koučkou tak sa môže stať to ako sa stalo mojej švagrinej že ten nizky, ten tučný, ten je robotník, ten je divný, ten má 2 deti, je slobodný ale nič na ňom neni zaujimavé a vysledok bezdetna, slobodna, 50 rokov.Vyberala radila sa neviem s kým a nakoniec je to stara dievka.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
melanta
2. máj 2023

My sme mali s mojim druhým a súčasným mužom prvé rande večer a hneď ráno mi písal, že ma pozýva na raňajky. Čiže druhé rande bolo po pár hodinách. Večer som ho pozvala na sviečkovú, lebo sme ju v rozhovore spomenuli. Takže za 24 hodín sme mali 3 rande. Obaja sme už mali po 40 a ani jedného nás nenapadlo, že máme týždeň čakať.

mandzula
2. máj 2023

No ja ti neviem, ktory clovek by vydrzal odmietanie s tym, ze staci stretko raz za tyzden. Ja osobne by som z takehoto pristupu vydedukovala, ze dotycny o mna nema zaujem. Ono je to vzdy o pocite z toho konkretneho cloveka, ziadne univerzalne rady neplatia.

hankm
2. máj 2023

Ide aj o to ake je on aj ty znamenie a ake mate ascendenti.

mandzula
2. máj 2023

@hankm tak okrem koucky tu mame uz aj znamenia, fasa. Ja by som skor stavila na zdravy rozum.
Na mna keby chlap vytiahol znamenia, ziadne druhe rande by nebolo. Lepsi "odlubovac" je uz len Odin, odkaz pre buducnost ci ako sa to vola.

hankm
2. máj 2023

@mandzula zajdi do kniznice a v skovniku cudzych slov pod pismenom S hladaj heslo sarkazmus.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcellka32
2. máj 2023

Riad sa svojimi pocitmi, buď sama sebou, veď sama vieš či ho chces vidieť rovno už dnes, ak áno tak smelo do toho...

mandzula
2. máj 2023

@hankm ako sa z tvojho prispevku dalo vydedukovat, ze ide o sarkazmus? Ma ti "cudzy" (ked uz sme pri tej kniznici) clovek vidiet do hlavy?

domkakvet
2. máj 2023

Podla mna by sa mali stretavat kazdy den.

ivangeline
2. máj 2023

Ked to iskri,tak aj kazdy den,ak je cas a priestor.

danica2711
2. máj 2023

nepočúvaj všelijaké šarlatánky, stretni sa s ním vtedy, kedy sa ti chce! Spontínne a bez porovnávania so všelijakými prípadmi, kedy to VRAJ vyšlo alebo nevyšlo. Nemáš vlastný rozum?