Spýtal sa ma na moju váhu
ahojte, ako by ste brali keby si píšete s nejakým chlapcom/chlapom a chceli by ste sa stretnúť a on by sa vás doslova opýtal ,,Koľko vážiš? " :( neviem trochu sa ma to dotklo, ale za mňa je to nevhodná otázka, avšak bola by som v pohode sa variantou alebo brala by som ešte v pohode otázku ,,môžem sa ťa opýtať, aký máš typ postavy?" ale vyslovene koľko vážiš...hmm neviem čo si o tom myslíte?
Dverami ma vyhodi oknom sa vratim🤣🤣jak prievan😆
@nancy171 a prečo by mal vidieť celú moju fotku? ani on takú nemal a takáto fotka je podľa mňa divná
@mariska1989 už si nepíšeme
Autorka, neexistuje nic kao tazke kosti - http://vsetkoosporte.sk/ako-na-to/tazke-kosti-m...
@mirko84 Nie tazke kosti, ale kazde telo je ine, moze mat vacsiu kostru, hlavu, sirsiu panvu - sice hustota kosti je rovnaka, ale na hmotnosti sa to prejavi https://fitnessrevolution.sk/somatotypy/
@dadis ano, moze mat sirsiu panvu, ake kostru mame vsetci cca rovnako tazku, a asi bude aj priamoumerny vztah medzi vyskou a hmotnostou kostry.
A ano, svaly su ovela hustejsie ako tuk takze ak postavime rovnako tazkych a vysokych ludi vedla seba, tak ti sportovejsi / svalnatejsi budu menej objemni
Som chcel len poukazat, ze “tazka kostra” je oblubena vyhovorka tucnych ludi
@simca06022011 toto je pravda inak, radsej povedat pravdu ako potom riesit jeho pripadny kolaps a nejake ohovaranie, v style predstav si na fotke vyzerala na 55 a prisla 100 kg, ak sa mu teda nepacia vacsie dievcata, ved predsa len niekto hlada aj plnsie
Ak videl len fotky tváre, nie celej postavy, tak asi preto ho napadla táto otázka, aj keď položená nevhodne. Lebo často sa stáva, že baby majú na zoznamkách veľa fotiek, ale len hornej časti alebo neaktuálne a dôvod je väčšinou jediný, ktorý zistí druhá strana až osobne. Samozrejme to platí aj opačne.
@domi100592 bola tam takmer polovica mojho tela čiže videl dosť, to by bolo vidno keby som napríklad tučná alebo niečo
No však, keď nie si, tak potom ťa to nemohlo uraziť. A keď ťa zarazil štýl komunikacie, tak zavriem správy a ďalej neodpisujem, jednoduché. Určite natrafíš aj na horšie prípady. 😏
tak ja neviem aký je jeho ideál po postave ale bol taký divný už ked sa dozvedel že moje vlasy majú dlžku niečo pod ramená :( lebo že sa mu to nepáči i ked tá moja dlžka je ešte ok ale vraj chce dlhé ale čo už
to je debil. On má vysnívaný nejaký ideál a z neho nespustí. Vždy by na tebe našiel niečo,čo by chcel zmenit,alebo by s tým nebol O.K.
@brembo tak zase je neskúsený čo mi teda aspoň písal a mladý čiže asi preto je viac povrchný, iste každý pozeráme na výzor ale vyslovene si extrémizovať isté veci mi príde trošku psycho, iste aj ja mám nejaký ideál, každý má ale zase to neznamená, že sa toho striktne držím že ked je tam kus rozdiel tak hned odpíšem človeka
no ked je taký fešák,ako tu písali a je na zoznamke,tak tam bude zrejme nejaký zádrhel. Tak on je teda dost povrchný. Tak on možno zrejme odpíše človeka,ked chcel vediet,že kolko vážiš. Podla mna má nejaku hodnotu,nad ktoru nehodlá íst.
a nie je to vymslena tema? ked uz chce, aby si mala vlasy po zadok 😂
@zobaka
predstav si, že nie, je on mi to písal že také chce ja jeho preferencie neovplyvňujem
autor - tak ako tie je vymyslene, bud to ukonci, ale zacni ho provokovat aj ty, ked sa velmi nudis 😉

Co z krasavice ked je preplastikovana vygumovana..tak isto co z chlapa ktory je namakany ale tupelo🤷