Spýtal sa ma na moju váhu
ahojte, ako by ste brali keby si píšete s nejakým chlapcom/chlapom a chceli by ste sa stretnúť a on by sa vás doslova opýtal ,,Koľko vážiš? " :( neviem trochu sa ma to dotklo, ale za mňa je to nevhodná otázka, avšak bola by som v pohode sa variantou alebo brala by som ešte v pohode otázku ,,môžem sa ťa opýtať, aký máš typ postavy?" ale vyslovene koľko vážiš...hmm neviem čo si o tom myslíte?
Spýtala by som sa či je osobný tréner alebo výživový poradca a na zoznamke hľadá klientky 🤣🤣🤣
@stanulienkat je rozdiel ci ma zena 160cm a 80 kg a ked ma 180cm a 80kg, vaha nema ziadnu vypovednu hodnotu bez vysky….
80 kil nema mat ani zena s 180cm. Akurat tak chlap.
@stanulienkat to je pravda
autor - nenudim, len ti tu pisem, ze pokial nie si ako z Victoria Secret usetris si sebavedomie, ked je to pravda, co ti vypisuje
@zobaka reálne ako victoria secret nie je asi nikto :D
@stanulienkat Povedal kto? Ty? Podla BMI by bola zena 180/80 v norme, ma bmi medzi 24-25- teda na hornej hranici. Teda nema ani nadvahu 🤷♀️
@dadis kus chlapa
Je tupý,primitív...
@zobaka tak videli sme raz a cez oblečenie ťažko zistiť ale pochybujem, že má sixpack alebo niečo také
Mna by sa to teda dost dotklo. Je jedno, kolko vazim, ale samu seba si vazim. Koniec debaty s takym ..
Mna sa raz jedna pani, ku ktorej som mala ist robit au-pair, spytala, ci vela jem. No myslis, ze som k nim nastupila? Ani nahodou. Prisla dalsia normalna rodina.
@siska53 to chápem, tiež to považujem za netaktnú otázku
@stanulienkat dovali 80kg zena?.. preco by sa 80kg zena mala dovalit... ked je to 190cm basketbalistka, tak je to uplne normalna vaha.. tiez nemusite urazat 80kg zeny...
Ze je blby,vaha nie je naj ukazovatel,ked mu ide len o vyzor😄 baba s 55 kg a ina s 55 kg mozu vyzerat uplne inak,ale mozno sa popalil v minulosti tak chce setrit cas😄
@evelynka86 na 100% sa nebavime o 190cm baskerbalistke. Btw skoro rok stara tema.
Mňa sa to internistka pýta pri každej kontrole. Čisto údaj o váhe nestačí, na identifikáciu obezity. Na to treba výška aj váha. Niekto má viac svalov, niekto ťažké kosti. Takže ja by som sa pýtal na typ postavy. Pokial mi ide o nosnosť bicykla či kolobežky tak áno v tedy je namieste aj otázka o váhe. Ak ju plánujem odviesť na bicykli či kolobežke potrebujem súčet váh nás dvoch.
Napríklad s bratom sa vždy smejeme vo výťahu na tabulke že “pre 5 ôsob” nosnosť 300kg. Však ja mám 127kg, brat 130kg, synovec 90kg. Tak to 5 osôb asi nebude.
Asi 2x sme tam boli 4-ia (ja, brat, synovec a 130 kilový kamoš) a už hore nevedel ísť ale pípal že je preťažený. A smiali sme sa že nosnosť 5 osôb? 😀

@zobaka skôr mi príde, že sa nudíš ty :D