icon

Spýtal sa ma na moju váhu

9. jan 2023

ahojte, ako by ste brali keby si píšete s nejakým chlapcom/chlapom a chceli by ste sa stretnúť a on by sa vás doslova opýtal ,,Koľko vážiš? " :( neviem trochu sa ma to dotklo, ale za mňa je to nevhodná otázka, avšak bola by som v pohode sa variantou alebo brala by som ešte v pohode otázku ,,môžem sa ťa opýtať, aký máš typ postavy?" ale vyslovene koľko vážiš...hmm neviem čo si o tom myslíte?

Strana
z5
autor
10. jan 2023

@zobaka skôr mi príde, že sa nudíš ty :D

katka700
10. jan 2023

Spýtala by som sa či je osobný tréner alebo výživový poradca a na zoznamke hľadá klientky 🤣🤣🤣

nickpick
10. jan 2023

@stanulienkat je rozdiel ci ma zena 160cm a 80 kg a ked ma 180cm a 80kg, vaha nema ziadnu vypovednu hodnotu bez vysky….

stanulienkat
10. jan 2023

80 kil nema mat ani zena s 180cm. Akurat tak chlap.

zobaka
10. jan 2023

@stanulienkat to je pravda

zobaka
10. jan 2023

autor - nenudim, len ti tu pisem, ze pokial nie si ako z Victoria Secret usetris si sebavedomie, ked je to pravda, co ti vypisuje

zanka777
10. jan 2023

@laska86 ja tak isto už 3 roky mamám žiadnu inú sociálnu sieť ako je MK a ani nemienim mať 🙏😊a v podstate som mala aj tak len FB ktorý som si vymazala nikdy nič iné 😂

autor
10. jan 2023

@zobaka reálne ako victoria secret nie je asi nikto :D

dadis
10. jan 2023

@stanulienkat Povedal kto? Ty? Podla BMI by bola zena 180/80 v norme, ma bmi medzi 24-25- teda na hornej hranici. Teda nema ani nadvahu 🤷‍♀️

stanulienkat
10. jan 2023

@dadis kus chlapa

rol76
10. jan 2023

Je tupý,primitív...

dadis
10. jan 2023

@zobaka Inak VS ma aj chubby modelky

zobaka
10. jan 2023

@dadis ale ked sa spomenie nazov znacky Victorias Secret, tak si kazdy predstavi Mirandu Kerr, alesandu Ambrosio, Adrianu Limu...myslim, ze ked to nie je fejk tema, tak chlapec taku ocakava, aj ked je predpokad, ze on bude bezsvalovy umastenec za pc 😈

autor
10. jan 2023

@zobaka tak videli sme raz a cez oblečenie ťažko zistiť ale pochybujem, že má sixpack alebo niečo také

siska53
10. jan 2023

Mna by sa to teda dost dotklo. Je jedno, kolko vazim, ale samu seba si vazim. Koniec debaty s takym ..
Mna sa raz jedna pani, ku ktorej som mala ist robit au-pair, spytala, ci vela jem. No myslis, ze som k nim nastupila? Ani nahodou. Prisla dalsia normalna rodina.

autor
10. jan 2023

@siska53 to chápem, tiež to považujem za netaktnú otázku

dadis
10. jan 2023

@zobaka No ale hodnota cloveka nastastie nespociva v takych povrchnych veciach..

laska86
Autor odpoveď zmazal
laska86
10. jan 2023

@dadis wau .,..keby ma bavilo cvicenie

dadis
11. jan 2023

@laska86 No, take postavy len z cvicenia nevytesas 😆😆, musis k tomu umerne upravit aj stravu, jest vela bielkovin a aj kaloricky v nadbytku, aby sa tie svaly mali z coho tvorit, potom rysovanie v kalorickom deficite - je to cela veda..😀

laska86
11. jan 2023

@dadis ale ked ja luubim papat a nie sa obmedzovat🙈

evelynka86
21. nov 2023

@stanulienkat dovali 80kg zena?.. preco by sa 80kg zena mala dovalit... ked je to 190cm basketbalistka, tak je to uplne normalna vaha.. tiez nemusite urazat 80kg zeny...

jovka
21. nov 2023

Ze je blby,vaha nie je naj ukazovatel,ked mu ide len o vyzor😄 baba s 55 kg a ina s 55 kg mozu vyzerat uplne inak,ale mozno sa popalil v minulosti tak chce setrit cas😄

stanulienkat
21. nov 2023

@evelynka86 na 100% sa nebavime o 190cm baskerbalistke. Btw skoro rok stara tema.

misters
Odpoveď bola odstránená
babkaland
16. jún 2024

Mňa sa to internistka pýta pri každej kontrole. Čisto údaj o váhe nestačí, na identifikáciu obezity. Na to treba výška aj váha. Niekto má viac svalov, niekto ťažké kosti. Takže ja by som sa pýtal na typ postavy. Pokial mi ide o nosnosť bicykla či kolobežky tak áno v tedy je namieste aj otázka o váhe. Ak ju plánujem odviesť na bicykli či kolobežke potrebujem súčet váh nás dvoch.

Napríklad s bratom sa vždy smejeme vo výťahu na tabulke že “pre 5 ôsob” nosnosť 300kg. Však ja mám 127kg, brat 130kg, synovec 90kg. Tak to 5 osôb asi nebude.

babkaland
16. jún 2024

Asi 2x sme tam boli 4-ia (ja, brat, synovec a 130 kilový kamoš) a už hore nevedel ísť ale pípal že je preťažený. A smiali sme sa že nosnosť 5 osôb? 😀

Strana
z5