icon

Stačilo by vám to na rande?

7. mar 2023

Ahooj, napadla mi len čisto voľná diskusia 🙂
Ak by ste išli na rande s chlapom tak dajme tomu modelovú situáciu, že by vám podržal dvere, pustil pred seba, zaplatil za vás ale ,,nepomohol" by vám z kabátu/bundy alebo by vám nepodržal stoličku ale inak by vám s ním bolo dobre. Alebo si myslíte, že patrí tam aj to s kabátom a stoličkou?

koniarova
7. mar 2023

Pokiaľ nechce podržať niečo iné,ako kabát, nevadilo by mi to. 🤣

miadi
7. mar 2023
vulka
7. mar 2023

A to sa pohybujeme v akej vekovej kategórii?

zobaka
7. mar 2023

ja neviem, ale ja nemam rada pomahanie s kabatmi 😂 co sa neviem obliect sama? praveze by som bola rada

mikadooo
7. mar 2023

Neriešila by som. To sa fakt ešte robí, že chlap "podrží stoličku"? Ja som to asi nikdy nezažila a ani nikdy nevidela v nejakej reštike 🤔. Pomáhanie do kabáta mi príde trošku dosť ako narušenie veľmi intímnej osobnej zóny, hlavne keď toho dotyčného vidím prvý krát.

athom
Odpoveď bola odstránená
autor
7. mar 2023

@vulka To je nepodstatné

macekovam
7. mar 2023

Ak si budúca kráľovná tak si takého nevyber.. . Ruky preč...

autor
7. mar 2023

@macekovam ????

simca06022011
7. mar 2023

NO mne pride vyzliekanie/obliekanie trapne, citim sa sproste este aj ked sa moj chlap do toho pusti proaktivne. Stolicka tiez tak, pretoze ja sa rada sama zlozim, nalozim, zasuniem... a nie ked este niekto poskakuje okolo mna a chce ma zasunut, v nobl restauraciach to napr. robi ten casnik ktori nas usadzal, ze ma "usadil". Ale chalp nastastie nie. Nie je mi to prijemne. Tie dvere su ok.
Mne celkom je usmevne ked vidim chlapov nosit zenam kabelky :D Cize aj to asi patri niektorym gentlemanom, nosti tasky.. :D na to nezabudni pri bodovani.

JEdina vec, ktora mne na rande prekaza, je neslusne spravanie, a aj to novodobe platenie na polovicu. PRoste ak muz zenu pozve na rande, plati. A v nooobl restike by nevedel jest :DD tak to by bolo dost cez...

macekovam
7. mar 2023

V slovenčine... Riešiš asi nepodstatné veci.. Môj pohľad.. Chlapa do budúcna môžeš usmerniť a môže sa stať takým akým chceš.... Možno to nemá odkiaľ vedieť... Ze ti nepomohol z kabátu... Bundy...

autor
7. mar 2023

@simca06022011 Súhlasím s tebou 🙂m za mňa by mal platiť ten kto pozval a ja sa tiež radšej usadím a vyzlečiem sama

autor
7. mar 2023

@macekovam Ja nepíšem o sebe, je to voľná diskusia čisto o názore k tejto téme

macekovam
7. mar 2023

Mne je jedno o kom píšeš.. Prečo to berieš osobne... Asi tuším prečo... A nie nevadilo by mi to... V dnešnej dobe je vzácne keď za teba muž zaplatí.. Co tu čítam v diskusiách tak ženy berú ako prirodzené zaplatiť za seba a muž za seba... Keby napríklad podrží ti stoličku... Pomôže vyzliecť kabát a bundu ale nezaplatí za teba vadilo by ti to?

autor
7. mar 2023

@macekovam Neviem odkiaľ máš, že to beriem osobne ale dobre no

sticker
macekovam
7. mar 2023

Ok

sticker
paulinam99
7. mar 2023

Nuda ? Choď robiť niečo užitočné ...

panelacikova
7. mar 2023

@tanyan tak to nie je pravda, čo píšeš v príspevku o 14:12 😀

autorka: tak ja mám za sebou nie jeden vzťah a dokonca už aj neúspešné manželstvo. som v manželstve druhom a čuduj sa svete, mám gentlemana, ako sa patrí. podrží dvere, podrží vetrovku (v mojom prípade, kabáty nenosím), asi 30% návštev reštaurácii mi dokonca odsunul stoličku. nákup mi nikdy nenechal niesť v ruke, pokiaľ nešlo o obrovský s tým, že mal on obe ruky plné ťažkého nákupu. nikdy mi ho nenechal niesť, ak mal čo i len 1 ruku voľnú. dvere na aute si otváram sama 😀

som obyčajná "baba", založená športovo, žiadne sukne, žiadne kabáty, niekedy sa vnútorne cítim až ako chlap, pretože bežné ženské veci a záujmy sú mi dosť cudzie 🙂 napriek tomu ma ohromne zahrialo a dodnes zahrieva na duši, že mám takého gentlemana, "starú" školu, ktorý si vie ženu šetriť a ctiť. doteraz som to nepoznala totiž.

tu ti niektoré napísali, že nie sú princezné, že to nevyžadujú, atď. ja im absolútne rozumiem, pretože kým som nenatrafila na môjho muža, mala som vzťahy, kde som to "tiež nepotrebovala a nebola som princezná, aby ma takto obskakovali". nuž, ale keď som to spoznala, ten pocit, že som žena, hoci mám rifle, tričko a tenisky, že som žena, lebo si ma muž šanuje, ten pocit je na nezaplatenie 🙂 a toto je ďalšia z vecí, pre ktoré ho úprimne milujem a vážim si ho 🙂 a už si ani neviem predstaviť, žeby som mala vzťah iný, lebo takéto drobnosti dotvárajú charakter človeka a myslím, že ja osobne by som už na takého nenatrafila, čo by vedel takýmto spôsobom oceniť ženu. už tobôž nie z mladších ročníkov (česť výnimkám) 🙂

autor
7. mar 2023

@paulinam99 načo sa vyjadruješ ked to nie je k teme?

panelacikova
7. mar 2023

@janetinka27 dobrého muža nevychová žena, ale jeho matka. žena ho už môže len usmerniť, ak sa jej to vôbec podarí. rozhodne ho neprevychová 🙂

autor
7. mar 2023

@panelacikova Ďakujem za skúsenosť 🙂 súhlasím, pekne napísaní

estrella5
7. mar 2023

"Body" za to nestŕham 🙈😂, nie je to pre mňa kritérium ani nič podobné... Ale som asi jedna z mála, ktorá to občasne má rada.. otvorenie dverí do auta, odsunutie stoličky a taaak... 🙃 Neustále by mi to asi išlo na nervy, ale občas vo vhodnej atmosfére je to super 👍

autor
7. mar 2023

@estrella5 Ano sú také, čo body strhnú, mám takú kamaratku čo mi to povedala 😂

aams
7. mar 2023

Mne by sa to naopak veľmi páčilo, kebyže mi zoberie kabát, otvorí dvere.. Atď..

autor
7. mar 2023

@aams 😇

minsi
7. mar 2023

Ja som mala raz rande, kde muž bol presne takýto, všetko podľa bontónu a o dva dni som zistila, že v inom meste má priateľku 😁takže mi to bolo platné na dve veci😁😁

autor
7. mar 2023

@minsi jaaja 😂

katka700
7. mar 2023

@liljana a v 70tke ak bude dýchať 🤣

katka700
7. mar 2023

@simca06022011 Raz som mala možnosť stretnúť taký pár kde muž (vzhľad udržiavaný mačo 50+) nosil žene (bola po operácii ramena alebo niečo také) tak extravagantnu kabelku že aj dezigual by pri nej vyzeral ako čistá nuda 🤣 Vždy keď na neho niekto pozrel tak sa zatvaril tak rozpačito 🤣 Vtedy som si povedala, že to je dôkaz pravej lásky, nosiť zeninu kabelku a k tomu tak šialenú.

katka700
7. mar 2023

Zasmiala som sa nad strhávackami bodov. Predstavila som si že majú hárok a v ňom zaškrtavacie políčka so zoznamom očakávaneho správania a počas rande potajomky vypĺňajú 🤣

ivanka12311
7. mar 2023

Nehraš sa tak trošku na princeznú😇 ale
je pravda každej by sa to páčilo