Stagnujeme vo vzťahu
Idem si sem po iný pohľad, myslela som si že mám krásny vzťah a teraz prišla realita dostali sme sa do bodu kedy to neviem vyriešiť obaja s partnerom pracujeme v rodinných firmách ta moja práca vyžaduje ešte cestovanie, nase bydliska sú od seba vzdialene aj 45 minút cesty ide o to,že ale začali riešiť otázku spoločného bývania a prípadnej mojej zmeny prace keďže on tu svoju neopustí a ani sa mu dochádzať 2x nechce. Otázka je ako riešiť to kde budeme bývať keď neviem v akej lokalite by sa mi podarilo vybudovať si prácu…bývať s ním nateraz nechcem keďže žije s rodičmi aj led majú oddelene poschodia… trocha ma mrzí že aa v tomto mam prispôsobiť iba ja a on je ten ktorý “čaká” že sa k nemu nastahujem
@lucylaw to je primitiv, ktorý chce byť za dobrého, tak radšej sklopí uši ako by mal niečo skoro dospelým deťom povedať.Matku mali bordelarku a také sú aj deti.Velmi smutné za chvíľu pôjdu z domu internát, VŠ stačilo tak málo, aby vzťah fungoval.Iba si spraviť po sebe základný poriadok čo robia 8 r deti.Je až úsmevné čítať tie problémy, ale verím, ze si so synom nájdete lepšieho parťáka do života
Autorka tvoj chlap asi vôbec neplánuje odísť má horné poschodie žiadna hypo, podnájom..nemá potrebu a ty buď sa podriadis, alebo...
.
@luccija no veru, je primitív, lebo bude navždy otrokom svojich dcér. čokoľvek si "prdnú", to sa pôjde potrhať, aby im splnil. také niečo radšej pustiť k vode...
@lucylaw Vieš, ak by si hrala ich "hru" podľa ich pravidiel tých 2 až 5 rokov ako to chcel tvoj ex partner a potom po tých rokoch by si zrazu chcela ako mávnutím čarovného prútika, aby zrazu hrali oni podľa tvojich pravidiel, tak by to bol ešte väčší nonsens ako teraz. V nich by sa to len prehlbovalo a umocňovalo (oni neupratujú, veď na to majú novú "tetu", resp. macochu). To je ako by niekto alkoholikovi povedal, že ešte môže 2-5 rokov kľudne bez problémov nasávať a potom jedného dňa už z neho bude odrazu abstinent.... Ty aj tvoj syn by ste tie roky s nimi skutočne iba premárnili, stala by sa z teba lacná slúžka a zlý vzor pre vlastného syna. Takýto vzťah určite za to nestál. Držím ti palce, aby si našla so synom šťastie, radosť a pokoj či už s nejakým iným mužom po svojom boku alebo kľudne aj bez neho, dôležité je, že vy dvaja ste spolu a máte sa kam vrátiť.
@lucylaw dievčatá zrejme majú u mamy full servis a od teba vyžadovali to isté... ľutujem ich budúcich manželov, aj keď možno sa to časom u nich zmení - keď to pochopia, resp. budú mať svoju domácnosť. prekvapivé je, že on im to ešte schvaľoval... moje deti sú tiež väčšie a tiež v upratovaní neexcelujú, ale s exom nepopustíme a sme v tomto tvrdí. ale keď si písala, že sa rozišiel s tebou z bizarných dôvodov, čakala som nejakú kravinu - napr. že vám nechutí maslo rovnakej značky a pod. 😀.
@h2 Vieš čo on mi aj povedal, že veď ja po nich nemusím upratovať, veď on by po nich upratoval, no ale čo mal robiť, keď som ja niekedy prišla skôr domov z roboty a on ešte po nich nestihol upratať a videla som ten bordel 🙈 Tak som sa mu hlboko ospravedlnila, že som si dovolila prísť skôr z roboty a on ešte nemal dovtedy čas upratať po svojich takmer dospelých dcérach 🙈
@luccija Hej, on chce byť u nich strašne za chrumkavého a prakticky si ich kupuje..U mamy majú spoločnú izbu, my sme museli hľadať 5-izbový byt, aby každá mala svoju izbu, staršia sa dala v 16 rokoch potetovať napriek tomu, že rodičom sľúbila, že skôr ako v 18 sa tetovať nedá a nič sa nestalo, žiadny trest, našiel jej trávu, nezakázal jej ju, ani jej vreckové nevzal, lebo on žije v predstave, že keby jej to zakázal, tak zakázané ovocie najviac chutí a bude to robiť z princípu, takto dúfa, že keď jej to dovolí, tak s tým ona sama prestane 🙈 a to by som mohla aj knihu napísať o ďalších veciach..
@rawmamka Ja by som tú hru nehrala, akože keď mi niekto povie niečo štýlom: Buď sa zmeníš ty a nebudeš od nich nič chcieť alebo sa rozídeme", tak ani ja nemám o čom, na to si dostatočne vážim samu seba..klinec do rakvy bolo, keď sa so mnou rozišiel, to bola sobota, ja som odišla hneď za rodičmi na chatu, prišla som v nedeľu, idem kúpať syna, prídem do kúpeľne, pozriem na vaňu a vaňa, sprchová hlavica a batéria kompletne potreté nejakou divnou čiernou mazľavou hmotou, čo si tá staršia asi vlasy farbila, keďže to bolo aj na šampóne, mňa skoro porazilo, najprv som musela celú vaňu vydrhnúť a až potom som mohla kúpať svoje dieťa, no keď som si pomyslela, že toto by som mala akože ešte 2-5 rokov zažívať, no ďakujem pekne..A ono by sa na tom nič nezmenilo, veď prečo by to robili, keď by videli, že ich otec to od nich nechce, resp. sa to od nich bojí chcieť..
@tamtamka26 U mamy nemajú full servis, ich mama je rovnaká bordelárka ako ony, keď s ňou môj ex ešte bol, tak u nich doma upratoval len on, keď chcel ísť prať, tak najprv musel pochodiť celý byt a vyzbierať zo zeme špinavé prádlo, aby mal čo dať prať 🙈 Takže ony očakávali, že aj teraz to tak bude fungovať..Akože mne toto príde ako celkom dosť bizarný dôvod na rozchod, akože komukoľvek som to v mojom okolí povedala, tak na mňa pozerajú, že to nemôžem myslieť vážne, ale bohužiaľ, myslím 🙈
@lucylaw ja si myslím, že to bol dosť veľký dôvod na rozchod, nakoľko v tomto sa vaše názory úplne obchádzali... škoda len, že on je taký nemožný až obetuje radšej váš vzťah pre "dobro" jeho detí... ktoré sa mu/im časom vypomstí.

@lucylaw no škoda veru, že to takto dopadlo... už budeš nabudúce múdrejšia a ostaneš pekne vo svojej domácnosti a potencionálny partner, ak bude mať deti (akokoľvek vychované) asi ostane tiež v tej svojej. ono totiž si treba uvedomiť, že napríklad tebe tvoj syn vyhovuje, ale môže sa stať podobná vec (nemyslím tým teraz bordelárstvo, hocičo), že začneš žiť s niekým a ten niekto zrazu zistí, že ee, že tvojho syna jednoducho nemusí pre niečo úplne iné... skrátka tieto zliepačky s deťmi, to je oštara. my sme preto s mužom ostali každý vo svojom, dcéra má 13, my máme každý svoju domácnosť, sme od seba autom 3 minúty, pešo asi 15 minút. vyhovuje nám to všetkým. lebo keby sme boli spolu, tiež by bolo neustále napätie a hádky. a tiež pre dieťa. rovnako, ako mne nevyhovujú jeho deti (hoci už dospelé), jemu nevyhovuje v istých veciach to moje... a pritom my dvaja si veľmi dobre rozumieme a všetko klape. ale vlastná krv je vlastná krv a stále čosi kdesi zavŕzga aj pri tých najdokonalejších deťoch. samozrejme, česť výnimkám. píšem o vzťahoch, kde už obaja partneri majú čo-to za sebou, majú nejaký systém alebo ho nemajú, chápeš...
ja osobne som presvedčená, že dcéra aj keď už vyrastie, tak domácnosti nedáme dokopy, vyhovuje nám to takto. vyhovuje nám, že každý má aj to svoje súkromie a pokoj. a pritom sme spolu často 🙂