icon

Stále sa ma pýta, že či ho ľúbim a nenájdem si iného

7. jún 2022

Máte s tým skúsenosti?

euka210
7. jún 2022

Ano, mam, ale opacne 😁 ...ja potrebujem casto pocut, ze ma lubi.

dzulli1980
7. jún 2022

Je to nevyrovnaný jedinec ... možno manipulátor, žiarlivec, plačko atď. ... odíď z kratšej cesty ... mňa by toto neskutočne zaťažovalo furt dokazovať, riešiť atď.

lara45
7. jún 2022

Keď sa ma to pýtal môj ex.Liezlo mi to na nervy.Za každým keď sme boli spolu mi kládalo tieto 2 otázky.Mne to prišlo z jeho strany ako keby mi nedôveroval aj som sa ho pýtala či si myslí ,že som dievca na rodávanie.Veď keď som mu raz povedala ,že ho ľúbim a som s ním tak, ak sa niečo zmeni určite o tom bude prvý vedieť.Takže odpoveď na tvoju otázku nemám ale keď sa ťa to ešte raz opýta prosím vyplem mu za mňa😀

autor
7. jún 2022

@dzulli1980 je dosť citlivy

kornelies
7. jún 2022

Pripomina mi mojho kamara z detstva, s ktorym si sem tam zavolame, ked sa potrebuje vyrozpravat. Caka, ze mu to sucasna priatelka bude stale hovorit, ako ho miluje.
Suhlasim s #dzulli1980, je to ziarlivec, placko plus nevernik, ktory ju podvadza. Kedze sa mu nedostava sexu 3x tyzdenne ako si on predstavuje, tak ma dalsiu milenku, o ktorej partnerka vobec netusi.🙄
Ja by som takeho chlapa nechcela.

lintu
7. jún 2022

Povedz mu, že keď sa ťa to bude dokola pýtať, tak si toho iného skutočne aj nájdeš. Takéto vypytovačky sú o ničom. Bol tu príbeh, kde chlap žene sám od seba hovoril, že ju ľúbi.... a údajne ju ľúbil aj deň predtým, ako sa s ňou definitívne rozišiel.
Nájdite si lepší program ako neustále analyzovanie vášho vzťahu.

autor
7. jún 2022

@kornelies tak kto by chcel neverneho

ninusa221
7. jún 2022

Mne to povie len vtedy keď som ja k nemu hnusna alebo ho niečim odfajčim ale on to povie tiež v rámci srandy

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kakawah
7. jún 2022

Niekomu takýto chlap možno vyhovuje, ja by som s takým "zarevaným"nemohla byť. Veď žena potrebuje vedľa seba sebavedomého, vyrovnaného muža . Tam si on ťahá nieco z detstva, tiež si myslím, že má znaky manipulátora, môže ti zakazoval Kavečany, odstrihne ťá od kamošiek, rodiny.... Buď na pozore

terezka1947
8. jún 2022

Ty priateľa poznáš naj,nie my tu. A ešte z toho,že chce počuť,uistiť sa,že ho ľúbiš,neznamená,že je psychopat,či neverník. Možno si ty chladnejší odchov a necíti nejakú lásku z tvojej strany.
Keď si rozumiete,nerieš názory žien,kto.ho nepoznajú.

k0l0b3zka
8. jún 2022

Je to divne. Tiez by som nechcel byt s niekym kto mi kladie taketo otazky.

autor
8. jún 2022

@zoro9836 nie to on sa stále pýta ,prečo by som sa pýtala opačne veď som aj tak tajna

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
sintra
8. jún 2022

Taketo neustale uistenia potrebuju ludia, ktori maju hlboky problem so sebadoverou a emocionalnou zavislostou na partnerovi.

retatka
8. jún 2022

Má komplexy ,je neistý tvojou láskou k nemu ,boji sa ,že si nájdeš lepšieho .Nemá sebavedomie .Ďalšia možnosť,pri ktorej sa takéto otázky často kladú ,sám má za ušami ,skrýva niečo …poznala som jedného stále ,,milujem ťa ,,5* denne ,aj on to vyžadoval od ženy a po celý čas ju podvádzal 😄
Blikala by mi kontrolka …v skratke.

autor
8. jún 2022

@sintra presne tak to je on,neviem čo to je vhodný partner

sintra
8. jún 2022

Zalezi, ci ste schopna a ochotna mu neustale poskytovat tie uistenia.

autor
8. jún 2022

@sintra zatiaľ áno ale či neskôr .možno ho to prejde, preto sa pýtam na skúsenosti

lintu
8. jún 2022

Koľko ste spolu?

petricka22
9. jún 2022

Kazdy to obcas potrebuje pocut, ale toto neustale uistovanie sa hovori je jeho nizkom sebavedomi. Povedala by som, ze bude zrejme aj dost ziarlivy.
Kazdopadne, mna by to dost otravovalo. Ale ci by to bol dovod na rozchod, neviem. Vsetko sa da do urcitej miery zniest. Kolko ste spolu?

autor
9. jún 2022

@lintu rok

sintra
9. jún 2022

Nuz, dlhodobo je to otravne a lezie to na nervy 😀