icon

Ste po styku vyčerpané?

4. aug 2023

Ahojte dievcata, take, ktore mate deti (napriklad skolopovinne), pracujete a mate aktivny zivot v meste
Ako casto mate s.x so svojimi partnermi?
My mame 1x tyzdenne, intenzivny. Ja by som zvladla aj 2-3x ale partner ze mu to staci (narocna praca a sport).
Ja som si vsak uvedomila, ze kedze je to intenzivne a nie rychlovka tak som na dalsi den vycerpana 🫣
Predtym som mala s partnerom aj 3-4x do tzydna ale boli to oproti tomuto rychlovky.
Ako to mate vy?
Pretoze kee citam MK velakrat mam dojem se vsetci maju skvelych manzelov, vela sexu, stihaju aj deti.
Este poznamka, my sme obaja eozvedeni a teda sa streravame ked nemame deti (su s deuhym rodicom) a preto aj ten nizky pocet, ajked tesa partner mi povedal, ze je spokojny s 1x tyzdenne

Strana
z3
barbora19911
5. aug 2023

Ja som na MD mám 23 rokov manžel ma 36 a teda ano mňa to brutálne vyčerpáva ..zo začiatku sme mali sex aj 5 krát do týždňa ale teraz tak raz za týždeň

luccija
5. aug 2023

Neviem toľko reči okolo sexu a nakoniec zistíš, že Ti partner a frekvencia nestačí a vzťah je nanič.
Jasné, že keď sexujes do polnoci a vstávaš o 06 ?si druhý deň v práci unavená.Kazdy zvláda únavu inak.Jednoducho tvojmu partnerovi stačí raz, keď tebe nie nech sa Ti venuje inak
Sexujte skôr a nebudeš unavená.Neviem teda čo robíte, ale sex nemôže byť tak unavený skôr Ti chyba spánok

autor
5. aug 2023

@luccija dievcata pisete ze sex nemoze byt tak unavny a potom si
Poviem ze ste vsetky masiny
Predchadzajuci
Chlap mi vzdy hovoril ze je hotovy daksi den po sexe a ten sme mavali cwstejsie a kratsie a to on bol tiez s kondickou
Takze myslim ze vseobecne je zname ze sex vycerpava tak isto ako nejaky sport

luccija
5. aug 2023

Ok máš pravdu si unavená po sexe😂napríklad mňa sex nabudi muža unaví a hneď spí ja sa prehadzujem hodinu, ale určite nie som druhý deň unavená.To by bolo pol republiky bolo druhý deň unavenej

klarissk
5. aug 2023

Podla mna na to ides zo zleho konca, netrap sa tym "ake su vsetky masiny" a ako to ma niekto iny, ked tvoje telo jednoducho vycerpanost citi. V podstate si si mix pricin uz identifikovala - fyzicke (samotna aktivita, menej spanku), hormonalne (intenzita, malatnost, ubytok energie) a psychika (frustracia z frekvencie co spominas, ale nemusi hned automaticky znamenat ze je zly vztah), skus zmenit tie ktore zmenit dokazes, drzim palce 🤞 Zaujimavy clanok https://www.wellandgood.com/tired-after-sex/

autor
5. aug 2023

Asi som to zle napisala ze som unavena
Nie ze by som bola unavena a nevladala … urcitM sposobom mi dodava energiu

Len teda nevien si predstavit ze by som ten sex mala 3-4x tzydenne (takto by som to chcela) a ze ako by som fungovala…vravim ze s inymi chlapmi to boli kratsie a viackrat a vlastbe sa dostavam k bodu ze mi to velmi vadi a frustuje ma to
Nikdy son si nemyslela ze kvoli sexu budem zhodnocovag vztah (sanozrejme su v nom ai ine nedostafky a tato nesymbioza v sexe to cele zhorsuje)

autor
5. aug 2023

@klarissk myslim ze kee druha strana chcela aj rano tak som mega spokojna ale tam je problem

autor
5. aug 2023

@pininka1 haha ja som si tiez najprv hovoeila ze toto je pre mna kvalita a kvantitu son mala dovtedy a teda nic moc
Konecne je to kvantitativne fajn a aj tak mi to nevyhovuje

autor
5. aug 2023

@ema22270 mas pravdu je to skor frustracia
Ano partner vie ze mi to nestaci a ze by som chcela viac - ale aby som prosila o sex?
Doteraz som mala vzdy chlapov ktori boli stale “ready” a velakrat son ich odmietla v sexe a toto je cisty opak.

ema22270
5. aug 2023

Podla mna je ideal, ak najdes niekoho s kym ti to bude ladit, chces castejsie, tak si takeho aj najdes, aj ked sa moze vselico stat aj zdravotne, ze nie vzdy to bude dobre v tom sexe,... ale ak ti to nevyhovuje, bude ta to len ubijat, cim dalej tym viac (vlastna skusenost).

foterlotor
6. aug 2023

Ja sa na tom tak bavim ked citam ze muz nechce viac sexu lebo praca a sport 😁 to s tym ako suvisi? normal chlap potrebuje mat sex a je jedno ci pracuje alebo robi sport.

autor
6. aug 2023

@foterlotor to som si aj ja doterwz myslela ze chlap chce sex stale
Ale su aj taki ktori ten sex staoe neotrebuju mat - napriak tomu su v tom uzasni 🤷🏻‍♀️

hugger
Autor odpoveď zmazal
gabym
7. aug 2023

Mňa by zaujímalo, čo počas sexu robíš ty. Lebo ja si neviem predstaviť, z čoho môžeš byť unavená celý deň po pol hodinovom sexe.

foterlotor
8. aug 2023

ja nepisem, ze stale musi byt sex, ale ze je zvlastne, ked sa muz vyhovara na pracu a sport a zeny im to naivne zeru. Ok su vynimky ale to je minimum. Vacsina muzov co poznam by pretiahli vsetko co sa hybe.

foterlotor
8. aug 2023

@hugger presne tak. Sport praveze robi opak = clovek ma viac energie.

rebrambora
12. aug 2023

Sme extremne vytazeny obidvaja. Praca, narocny sport, deti, deti z byvaleho manzelstva a psy.
Priemerne raz za den, co znamena niekedy aj 3x do dna, niekedy kazdy druhy den.
Niekedy rychlovka, niekedy v sprche, niekedy celu noc, niekedy na tvrdo, niekedy romanticky a niekedy s inymi.
A ano unavena som, ked nespime skoro celu noch, po normalnom intenzivnom sexe nie.

autor
12. aug 2023

@rebrambora takto by som si to predstavovala aj ja. Asi fakt musim vymenit chlapa 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Strana
z3