icon

Ste spokojné bez sexuálneho života?

28. júl 2024

Ahojte nemám sa komu zdôveriť. Nejde tak o samotný sex ako o to že mám 30 a nič som v tejto oblasti nezažila len bolesť a zanedbávanie od muža. Mám problémy s močovým mechurom tak ma vkuse vyrušuje ten tlak naň.. Pochopiteľne to odmietam. Viem oberam sa aj o mojkanie pusinky objatia pretože žiadnemu chlapovi nestačí len takáto intimita. Mám intímny život na bode nula nech si pod týmto pojmom predstavíte čokoľvek. Tie čo to takto máte tiež ste spokojne? Nie ste občas smutné alebo frustrovane? Najlepšie roky mi ubiehaju. Čoskoro 40.. 50.. Mladšia už nebudem no. Niekedy ma to tak mrzí 😔 že nemám v tomto svoju spriaznenú dušu s kým by som to mohla zdieľať

Strana
z2
peknyvladko
29. júl 2024

@deninka233 mam rovnaky problem, len opacne… teda nemame to lahke, hlavne ked su tam deti

raiper34
29. júl 2024

Videl by som to v prvom rade na najdenie si vhodneho partnera, ono sex neni iba o penetracii ako si vacsina ludi mysli. Ak ta bude niekto skutocne milovat tak sa bude k tebe spravat tak aby si bola stastna v tejto oblasti. Ja neviem ake mas skusenosti, ale existuje x technik. Pri oralnom sexe ti asi nebude tlacit na mocak, rozne hracky ala podtlakove vibratory... je toho fakt vela, ale chciet musia obaja a myslim si, ze normalnych chlapov existuje stale dost a mozno ked uvidis, ze niekomu na tebe fakt zalezi a prekusne vsetko, co je teraz "problem", tak aj ten "problem" nakoniec vymizne 🙂 Z ineho sudka napriklad zeny na vozikoch, kedy to dost casto byva, ze stratia libido kvoli poskodeniu nervov v danej oblasti a partnera maju. Asi by som sa odputal od toho co sa vo vseobecnosti tvrdi, najdi si sovju cestu a nakoniec budes spokojna aj v sexualnej oblasti. A co sa tyka ze roky utekaju? Mas nejake starsie kamosky? Vela zien az vekom pozna co je to dobry sex, v 40ke... ked skutocne poznaju svoje telo a neskor ked uz sa nemusia obavat nescheneho tehotenstva ;) Ak chces mozes skusit aj tantricke masaze, ktore ta naucia vnimat sexualitu inak, ale treba dat pozor, vela tantra "veci" je len nalepka za sexualne sluzby..

Strana
z2