icon

Ste vo vzťahu verní svojej žene?

17. jún 2024

Poznate nejakeho muza, ktory je v dlhodobom vztahu (aspon 5 alebo aj 10 rokov) a nikdy nepodviedol svoju zenu?

Strana
z2
marianarem
17. jún 2024

Mnohi chlapi su cisto monogamne zalozeni a ked si vyberu nejaku zenu, tak si ostatne prestanu vsimat. Mam takeho muza aj otca a aj dalsich chlapov v okoli. Potom poznam aj dost takych, ktori si ine zeny vsimat neprestanu, dajme tomu posranduju, poflirtuju, ale nic viac. A poznam samozrejme aj dost takych, co podvadzaju.

subartic
17. jún 2024

ja si myslím že môj muž , ale ruku si oďťať nedám . Ručím len za seba, že som 30 rokov verná len jednému mužovi . Môj brat za celý život jedna žena a hovorí a koná tak že do konca života jedna žena.

zuzana9393
18. jún 2024

@gabriellka preto som tam aj napísala, že nikdy nevieš aký vzťah mali pred 50 rokmi. A s týmto pevné súhlasím, že veľakrát sa práve ľudia ktorým to nefunguje navonok tvária ako neskutočne šťastná rodina. Mala som kamaráta, ktorý chodil na týždňovky. Vždy cez víkend nejaká párty, chľast, ráno sa zobudzal ani nevedel pri kom... Jeho žena aj chodila po domoch tých žien, vyčíta im, že rozbíjajú rodinu. S ňou som bola len pár krát, moc som ju nepoznala. Ale oni dvaja si inak ako ,,macko,, nepovedali. Čistá pretvárka pred deťmi. Čo na jednej strane je možno aj dobre, lebo malý síce falošný ale krajší príklad do rodinného života.

teen00
18. jún 2024

Wtf toto čo je za otázku?

mimikarol
18. jún 2024

Nie. Bohužiaľ 😔

greentrees
19. jún 2024

Môj ocino

minenkak
19. jún 2024

A čo ženy,tie nepodvadzaju,čo máte v poslednej dobe ,keď nevera tak len chlap

janulka1802
19. jún 2024

My zatiaľ 10 rokov verní a pevne verím, že aj ďalších 10. Švagrinká skoro 30 rokov verní navzájom. Moji rodičia 45 verní. Ja teda poznám aj verné páry. Nepríde mi to až taká zriedkavosť, i keď nevery tiež nie je málo.

dodkobalog
20. jún 2024

Áno poznala som, mojich rodičov boli spolu cez 30 r a mali oči len pre seba. Rozdelila ich len otcova smrť. Mamina zostala vdova ako 52 ročná, ale nikdy nepomyslela na iného len denne si spomynala na svoju lásku.

monikkatt
20. jún 2024

Na toto ti predsa nikto odpovedat 100% nemoze😄
Nikto nevidi druhym do spalne a tiche vody su najhorsie.. poznala som takych o ktorych by som povedala ze nikdy nepodvedu, cukrovali sa sa so zenou a drb 🫢
Ani za vlastneho muza nedam ruku do ohna a uz vobec nie za cudzich.. urcite by sa chvalili keby podvadzali🙄

majulino
20. jún 2024

Ja a môj manžel sme spolu 14 rokov. Bez nevery

mimi3008
20. jún 2024

@svokrinjazykmonika Presne tak, 17 rocny vztah a 10 rocne manzelstvo

damian85
22. jún 2024

Tie vyhlásenia ja a moj manžel 😅. To tvrdí každý manžel / každá manželka o tom druhom. 100% istotu vieš len pri sebe , pri druhom je to ako viera v BOHA , nevidela si to , ale veríš tomu 😝
Ja som to dal 11 rokov. Potom som prišiel na to že celibát som držal sám. A je mnoho párikov ktoré si myslia to iste - dušu by dali za to že ich partner je verný až za hrob no a potom počujem rozprávať nezadaných kamarátov 😝

jozefmatej
20. júl 2024

Ja som bol taký sprostý a naivný 20r ale druhá strana neváhala

autor
21. júl 2024

Ide o to, ze po 14 rokoch sa to stalo mojmu muzovi (mal milenku, zalubil sa do nej a opustil nas). Nikdy by som to na neho nepovedala, ani nikto z okolia. A aj ked mi to asi nebudete verit, vaznejsie problemy sme nemali. Velmi ma to zranilo, bol to moj najblizsi clovek. Uz je odvtedy rok, nie sme spolu. Len rozmyslam, ci ma vobec zmysel dat casom doveru do dalsieho vztahu, ci takto skor, ci neskor dopadnu vsetky? Myslela som si, ze mam dobreho muza. Ked bol toho schopny on, tak konaju takto po case vsetci?

miriamzba
21. júl 2024

Jasné, všetci moji bratranci napriklad. Kopa kamošov. Moj tata, z maminej strany dedko. Môjho muža brat, tiež jeden dedko. Vernych chlapov je v mojom okolí dosť.

damian85
21. júl 2024

Ak začneš vzťah - tým že nebudeš dôverovať , tak od začiatku to bude odsúdené na neúspech. Komentáre , moj manžel , sused , bratranec , otec , dedo sú smiešne. Dôvera sa dokázať nedá , nevera áno , len sa na ňu musí prísť , však.....Všetky ktoré naivne dúfajú že ich okolie nepodvádza , sú bohužial mimo reality. Existujú taký muži , existujú také ženy. Ale tvrdiť o druhom že je verný je dôkaz nezrelosti a nepochopenia. Polovica ľudí po prevalení nevery začne vetou : " Nikdy, ani v najhoršom sne som si to o ňom / o nej nemyslela / nemyslel " . Ich okolie reaguje podobne . Čože ? On / ona ? Veď vyzerali tak harmonicky ........ Podvádzajú rovnako muži , rovnako ženy. Nie všetci , nie vždy sa im na to príde , nie vždy majú rovnaké dôvody.

miss_foxy
21. júl 2024

Áno, môj muž (8r)

kamatopo
21. júl 2024

Poznala som veľa ľudí v okolí no teraz po 40 vidím, že ich je čoraz menej.🤷

karolinakr
21. júl 2024

možno stara povojnova generacia, mame široku rozvetvenu rodinu, ani jeden rozvod, zlate svadby, sukničkar bol znamy jeden, ostatni žili pre rodinu i ked vtedy sa ostavalo z inych, materialnych dôvodov..dnes je sloboda, kam ta oči zavedu, tam ideš..
moj nazor je, že kto je prelietavy, nemal by vstupovat do manželstva a ak hej, tak s tym, že tento je THE ONE a prispôsobim tomu svoje spravanie
vela mužov robi chybu, že chce striedat, len im chyba niekto, kto im bude varit, prat, žehlit, tak do toho single spôsobu života priberu manželku
je to nefer a nečestne, ked viem, že na to nemam, sa neoženim, len to nikto nema na čele napísané

neda sa mat vsetko aj deti, aj muža, aj milencov, aj do kostola ist, aj swingers party - bud idem dolava, alebo doprava

pralinka25
21. júl 2024

@karolinakr howk!
presne. ved nech si chodi striedat kolko chce kam chce ale nech nevodi pri tom nikoho za nos. nech sa nezeni nevydava a zije si na volnej nohe. dnes uz sa pohorsovat nikto nebude. zbytocne taky clovek znici zivot inemu a nie len jednemu ale aj detom.

Strana
z2