icon

Strach zo sexu

4. júl 2025

Stalo sa vam prosím niekedy že sa muž triasol a spravil už len pri bozkávaní?
Prepacte za takú blbu otázku, no stalo sa mi to, bol to zvláštny pocit a už by sme chceli skúsiť aj niečo viac ale ja sa bojím že to nevydrží a stane sa nehoda
Rozprávame sa o tom, stojím pri ňom, som jeho prvá a keďže po mne túžil naozaj dlho a teraz sa to deje tak myslím že aj to robí svoje
Snažila som sa ísť nato veľmi pomaly, telá na telá, bozky, nevydržal …
Nechcem mu hovoriť veci typu ze mám obavu aky ten sex bude …pretože to by ho vystrašilo ešte viac
Preto sa pýtam aj tu
A nie nemáme 15 😁
Ďakujem vopred velmi pekne za každý normálny názor

vanilkovazmrzka
•
4. júl 2025

Ano prvy sex bude na hovno, a mozno nie len prvy ale prvych niekolko. Ale casom z toho uz snad nebude hotovy po 30 sekundach

goodidea
•
4. júl 2025

Veď keď je tak nadržaný že sa spraví už len pri bozkoch tak musí byť podľa mňa schopný dať niekoľko kôl za sebou

madeincssr
•
4. júl 2025

Chce to cas, potrenovat, zohrat sa. Uvodna extremna tuzba musi prerast do zvysujucej sa kvality. Zatial moze partner vyuzivat ine telesne organy a zrucnosti 😉.

zic
•
4. júl 2025

Poucenie prenho, neist na rande "s nabitou pistoli"... alebo teda hadam vydrzi aj viac krat ako raz, nie?

autor
•
4. júl 2025

Nad tým som aj premýšľala že nech sa napr 2x spraví, ak to pôjde a išli by sme nato potom ale to sa zas bojím že on už nebude mat takú chuť a či ja budem toľko vladat 😁

kernel
•
4. júl 2025

ako vladat? Ved mu ho 2x vytrasies a potom pôjdete na vec, kopulovať budete prvykrat.

autor
•
4. júl 2025

Viem veď chápem, myslela som to tak že niekto sa už ledva spraví na 2 krát nieto na tretí

zic
•
4. júl 2025

No teda ak je niekto tak nadrzany, tak si myslim, ze o to starost nemusis mat...

viestta
•
4. júl 2025

Vsak pri kazdom pokuse novy prezervativ. Kde je problem? No a ked to nepojde lebo uz to nepojde, tak este ma XY moznosti aby doprial aj tebe

goodidea
•
4. júl 2025

Či ty budeš vládať sa báť nemusíš..(ak sa spraví tak rýchlo ako tvrdis)

ankare
•
4. júl 2025

Skúste druhé kolo.

januska12323
•
4. júl 2025

Umyje sa a môžete pokračovať. Časom sa zohráte.

simona19871216
•
4. júl 2025

Tak to je nič moc pre teba povedzme si na rovinu, myslím si že časom ta to omrzí

unicornlady
•
4. júl 2025

Ja si nejak neviem predstaviť, že pri bozkávaní by sa chlap hneď spravil.
A keby pri každom milovaní by som musela čakať, kým sa párkrát urobí, to by bolo strašne zdĺhavé.

mirokub
•
Odpoveď bola odstránená
•
dodoo552
•
Autor odpoveď zmazal
•
dodoo552
•
4. júl 2025

Osobne si myslím, že podľa mňa bol z teba až tak vzrušený z tých prvých túžob , že sa jednoducho neudržal a ušlo mu už pri bozkoch , môžeš byť rada , že sa vôbec spraví, niektorí sa môžu snažiť aj hodiny a nevedie to k ničomu, takže jedine si to užívaj , kým sa dá a určite sa neboj ísť aj do niečoho viac než sú len bozky,

foxinkofoxovy
•
Autor odpoveď zmazal
•
greywolf
•
5. júl 2025

Vsak nemusi byt hned sex. Urobte sa rukou pripadne oral a za par tyzdnov mesiacov aj ten zaciatok sexu bude iny.

foxinkofoxovy
•
Autor odpoveď zmazal
•