Strata dôvery voči partnerovi pre finančné obavy
S partnerom sme mali krásny vzťah, tešili sme sa na založenie rodiny lenže mala som zdravotné problémy a musela som sa dať dokopy. Priateľ mi rozprával ako veľmi chce dieťa. Keď som sa konečne dala zdravotné dokopy a už môžeme začať pracovať na dieťatku zrazu začal hľadať výhovorky. Mám menší úvěr ktorý splácam poctivo. Finančné to ani nepociťujeme lebo obaja dobre zarábame no začal mi to vyhadzovať na oči,že čo keď mam tých dlhov viac a prenesú sa na naše dieťa alebo na neho alebo prídeme kvôli tomu o bývanie. Absolútne nechapem kde takúto sprostosť nabral. Úver som mala ešte pred tým ako sme sa spoznali. Strašne sme sa pohádali. Neskutočne ma sklamal a stratila som všetku dôveru voči nemu. On má síce presviedča,že dieťa chce ale ja mu už neverím ani slovo. Čo by ste robili na mojom mieste?
@anonym_autor Nevsimaj si zbytocne rypanie. Pozri, ukludnite sa a normalne porozpravajte. Ten clvoek ti stal za to, aby si s nim kupovala byt, planovala svadbu a tuzila stat sa rodicmi. Nebude az taky blbec tym padom, nie? Ja pojdem proti prudu… Myslea by som v hlave na zadne vratka, no do dietatata by som urcite isla. Pripravila sa dusevne na to, ze s nim mozno budem sama, no nenechala by som si ujst poslednu sancu na tomto svete mat máeho cloviecika… roky bezia ako voda, mozno tie prve sa potrapis, no dieta je na cely zivot. Najblizsi clovek, najvacsia laska… Tvoj partner sa mizno naozaj len zlakol. Je to mega zodpovednost, ktoru si uvedomuje a nie je o tom presvedceny. Mozno to chce naozaj len rozhovor a fakty na stol… drz sa ! Ps - nenechaj sa zrazat na zem, mas polovicu bytu za vlastne peniaze, mas auto, zjavne dobru pracu. V zivote niekde si, poradis si aj ako samozivitelka. Nikto to nechce tak a netuzi po tom tymto sposobom, no ak nie je ten pravy na blizku, aj tak by som do dietata sla.
Takže za 2 roky nebola ani svadba - ok, toto je každého osobná vec, ja mám tiež dieťa a vydatá som nebola. Ale - ako došlo k tomu, že pred týždňom ste kúpili byt a už si musela vedieť, že vymýšľa ohľadom dieťaťa, či to len včera začal vymýšľať? Minimálne 2 roky už úver za auto splácaš, ešte ďalšie 3 roky ťa čakajú a ty si na krk zavesíš ďalší úver - hypotéku? a chceš dieťa? čo ak sa on obáva, že sa ti zdravotné problémy vrátia, nebudeš pracovať, bude on musieť splácať tvoje dlhy a ešte aj finančne zabezpečiť teba, dieťa? Veď sa na to pozri trocha logický, budeš na RD, prídeš o príjem, kto bude všetky dlhy splácať? alebo dáš dieťa do jaslí a vyhodíš ďalších 500 eur za jasne mesačne. Skús sa na to pozrieť triezvo. Máš nejaké úspory?
@earlgrey ty aj premýšľala Kim niečo napíšeš a prečítaš si? Vy tak fabulujete kraviny že ja nechápem. Veď jasné píšem že byt sme kúpili po dvoch rokoch keď sme boli spolu. Sme dlhšie spolu kde jaké že pred týždňom sme kúpili byt to kde ste videli takú kravinu? Nie hypo nemáme úver na auto som brala ešte pred tým než sme sa spoznali.nemam zdravotné problémy ktoré by ovplyvňovali moju robotu mám ženské problémy! Není som postihnutá a ozaj sa nemusel báť že by dlhý splácal on!
@anonym_autor keď tak dobre zarabate, tak výplat ten úver. Co si si kupovala nové porsche?
@feri0852 preco nove porsche? Ja som kupovala za 12 000 a este budem platit 6 rokov.
Prepac mne to pride tak, ze dieta nechce. Uver je len trapna vyhovorka. Len ta zbytocne natahoval.
Ja mam hypoteku, tiez mam uver na auto. A co teraz? Mam mysliet na to, ze to zdedi dieta?
@anonym_a84414 veď toto ja nechápem kde vzal že dlhý by šli na dieťa?
@anonym_autor Nevsimaj si zbytocne rypanie. Pozri, ukludnite sa a normalne porozpravajte. Ten clvoek ti stal za to, aby si s nim kupovala byt, planovala svadbu a tuzila stat sa rodicmi. Nebude az taky blbec tym padom, nie? Ja pojdem proti prudu… Myslea by som v hlave na zadne vratka, no do dietatata by som urcite isla. Pripravila sa dusevne na to, ze s nim mozno budem sama, no nenechala by som si ujst poslednu sancu na tomto svete mat máeho cloviecika… roky bezia ako voda, mozno tie prve sa potrapis, no dieta je na cely zivot. Najblizsi clovek, najvacsia laska… Tvoj partner sa mizno naozaj len zlakol. Je to mega zodpovednost, ktoru si uvedomuje a nie je o tom presvedceny. Mozno to chce naozaj len rozhovor a fakty na stol… drz sa ! Ps - nenechaj sa zrazat na zem, mas polovicu bytu za vlastne peniaze, mas auto, zjavne dobru pracu. V zivote niekde si, poradis si aj ako samozivitelka. Nikto to nechce tak a netuzi po tom tymto sposobom, no ak nie je ten pravy na blizku, aj tak by som do dietata sla.
@anonym_dfa086 lenže on kvôli tomu somnou prestal aj späť len aby som neotěhotněla hlavne že používame kondóm od prvej chvile
@anonym_a84414 veď toto ja nechápem kde vzal že dlhý by šli na dieťa?
@anonym_autor a to auto vyuziva aj on? Alebo co predpoklada, ze za 3 roky uz tu nebudes?
@anonym_autor a to auto vyuziva aj on? Alebo co predpoklada, ze za 3 roky uz tu nebudes?
@anonym_a84414 nie auto je iba moje on má svoje
@anonym_dfa086 lenže on kvôli tomu somnou prestal aj späť len aby som neotěhotněla hlavne že používame kondóm od prvej chvile
@anonym_autor tak to je potom naozaj koniec… je mi to luto.
@anonym_autor nechcela by som ho....na materskej pojde tvoj prijem dole a on bude spekulovat co platis ty a co on...bud rada,ze to dieta nemas s nim...niektori muzi po rozchode robia doslova peklo zene a ked su v tom deti tak sa ta zena neoslobodi cely zivot
@anonym_dfa086 nemaju to vyjasnene ale napises jej ze do dietata by urcite mala ist....si ty normalna...dieta priv3diem na sveg s niekym v kom mam istotu oporu a viem ze sa dokaze postarat...mame zhodne nazori a kopu inych
@earlgrey ty aj premýšľala Kim niečo napíšeš a prečítaš si? Vy tak fabulujete kraviny že ja nechápem. Veď jasné píšem že byt sme kúpili po dvoch rokoch keď sme boli spolu. Sme dlhšie spolu kde jaké že pred týždňom sme kúpili byt to kde ste videli takú kravinu? Nie hypo nemáme úver na auto som brala ešte pred tým než sme sa spoznali.nemam zdravotné problémy ktoré by ovplyvňovali moju robotu mám ženské problémy! Není som postihnutá a ozaj sa nemusel báť že by dlhý splácal on!
@anonym_autor Ok, niekde som zahliadla slovo, že pred týždňom, tak sa ospravedlňujem, kľud, nikto nie je neomylný. Nemám problém uznať chybu.
Ak financie nie sú problém, tak jedine potom to, že ťa už nechce 🤷♀️ a to musíš prijať ako fakt
Hlavne sa ukludni a potom rozum do hrsti.Najprv sa porozpravajte a nekop okolo seba ako splasený kôň. Nie si v pozicii,aby si ho vyhodila z bytu a nič mu nezaplatila,lebo vraj odškodné. Na to su zákony.
Hlavne sa ukludni a potom rozum do hrsti.Najprv sa porozpravajte a nekop okolo seba ako splasený kôň. Nie si v pozicii,aby si ho vyhodila z bytu a nič mu nezaplatila,lebo vraj odškodné. Na to su zákony.
@janinah lenže on sa o Tom rozprávať nechce. Keď som začala tému povedal aby som mu dala s tým pokoj že som si len v hlave vyfabulovala kraviny že on dieťa chce

Prepac mne to pride tak, ze dieta nechce. Uver je len trapna vyhovorka. Len ta zbytocne natahoval.
Ja mam hypoteku, tiez mam uver na auto. A co teraz? Mam mysliet na to, ze to zdedi dieta?