icon

Strata pocitov

domininini
7. máj 2023

Ahojte stalo sa to uz niektorej z vas ?? Ja jednoducho nic necitim.. stalo sa mi to pred 3tyzdnami, z jedneho dna na druhy sa zo mna vyparili vsetky pocity stastia, lasky, spokojnosti .. najprv som citila hrozne uzkosti, strach a teraz to vystriedala uplna prazdnota v mojom vnutri 😥😔 mam rodinu, domacnost .. fungujem normalne ako vzdy, staram sa o deti, o domacnost nezanedbavam nic, mojim detom prejavujem lasku stale aj ked v mojom vnutri sa mi chce len plakat ;( neviem co sa stalo, bolo mi perfektne a zrazu sa vsetko zo mna vytratilo .. citim sa ako stroj, robim a nic necitim, nic mi nerobi radost a nemam ziadnu viziu do buducnosti :( viete .. chybaju mi tie pocity radosti ked mladsiemu sa nieco podarilo, neustale som sa blaznila proste ja som clovek najstastnejsi na svete ktory si uziva kazdu sekundu zivota plnymi duskami .. a zrazu sa mi stalo toto 😥 utekaju mi dni a v mojom vnutri citim iba prazdno .. uplne prazdno 😥😥😥 co mam robit .. prosim 😭😭

Strana
z2
terry658
18. máj 2023

@domininini popisuješ spankovú deprivaciu. Aj ja som študovala s dvoma deťmi, učila sa po nociach. Prosto robíš toho príliš veľa a nemáš dosť odpočinku a psychohygieny. Ale poteším Ťa. Keď som dorobila školu a opadil ten stres tak sa všetko začalo vracať do normálu.

marca12
18. máj 2023

@domininini neuvazivam a ani nechcem. Verim,ze postupne mi bude lepsie.

Strana
z2