Stratil som všetku dôveru k mojej žene
Ahojte .
Stratil som všetky dôveru k mojej žene. Za posledný mesiac som zistil že mala túžbu nájsť si milenca, začala si vypisovať s druhými mužmi a posielať im svoje fotky v spodnom prádle. Zaklincovala to aj výjazdom po baroch a diskotékach so svojím kolegom kým som bol v práci. Všetky tieto informácie som zisťoval postupne a po každom jednom odhalení som dostal odpoveď - onic nešlo, nič sa nestalo.
Včera som jej oznámil že podám žiadosť o rozvod.
Ona sa rozviesť nechce a úprimne ani ja. Mal som aj myšlienky na samovraždu, ale kvoly synovi som to zatrhol.
Neviem ako ďalej. Bojím sa či o pár dní, alebo mesiacov nezistím že ma naozaj podviedla. Už pri prvom zistení jej prešľapu som sa psychicky zrútil. Viem že problém bol aj vomne, ale to som tu už rozpísal pod manzelkyn článok. Ako ďalej? Stále ju ľúbim rovnako ako pred 14 rokmi. Bojím sa že ak jej dám sancu, znova mi ublíži.
@pragmaticka poznám páry kde není manželka spokojná s ničím... Chodí do práce, stará sa o všetko, nakúpi, pomôže a stále není dobre. Večne nespokojné ženy. Keď je chlap dobrý sťažujú sa, keď je debil zas není dobre. Už zopárkrát som si všimla, že čím väčšia kurva tým lepší chlap. A sorry za názor.
@perdita11 fakt? A ja mam dojem, ze uz je to tu muzske a nie mamickovske forum.
@zoro9836 a co keby si si nasiel kamaratov a nepchal sa medzi mamicky, ako taka zena?!
@natomnezalezi vzchop sa radsej. Akoze,zabit sa,lebo si “stratil” osobu,ktoru si este vlastne ani nestratil?! A co zabitim vyriesis? Podla mna sa len lutujes a potom vyhovaras,ze to bolo chvilkove. Ale uz ti tu jedna pisala,ze si labilny a to si myslim aj ja. Zrutil si sa,myslel na samovrazdu a neviem co este. Mate krizu,zivot a spolunazivanie prinasa aj take situacie,ale ked sam pises,ze aj ty si na vine a rozvod nechce ani jeden z Vas,tak si sadnite na zadky,otvorte vino a komunikujte! Si myslis,ze citovymi scenkami,samovrazdou a vyplakavanim na MK co vyriesis? Dostanes tu 100vky nazorov,ale realne ti nik nepomoze,to musite Vy dvaja,treba si to vysvetlit,odkomunikovat a povedat,co dalej od seba ocakavate. Ty sa ukludni a ona nech prestane hladat milenca a flakat sa,miesto toho komunikujte a rieste. A uz nemysli na debiliny,lebo tym nepomozes nikomu…
@raiper34 😂😂ty si ma pobavil. Predstav si ze mi zatiaľ za mojich necelých 40rokov ešte ani jeden z ex ci terajší nedal košom ci ma nepodviedol. So všetkými som to ukončila ja. Nepasovali, neboli vhodní na partnerstvo, rodičovstvo atď.
A áno som premudrela a stále si tvrdím svoje, ze ak nie si v živote šťastný sam so sebou, neurobíš šťastným ani druhého. Takže zakladateľ diskusie sa ma vzchopit a ukázať pani manželke, ze v živote je šťastný aj bez nej, ale rada ho môže na spoločnej ceste sprevádzať ak chce. O tom to ma byt! A nie, ze sa tu nejaké trosky prilepia na človeka za umyslom lásky a partnerstva, cicaju z neho energiu a čakajú na veľký happyend.
A áno tvrdím si svoje, ze ta žena hľadá to, co nemá vo vzťahu a teda len dúfam a predpokladám ze to predtým spolu od komunikovali a aj napriek tomu situácia zostáva nezmenená. Asi by sa aj rada rozviedla, ale majú spoločné dieťa a ako to na Slovensku chodí, žena sama s tými smiesnymi pridávkami a slovenským platom asi dieru do sveta neurobí, tak beha skúša a hľadá svojho princa č. 2.Ak takého nájde, terajšiemu dá bye bye.
@pragmaticka no ty si teda mudrlantka sorry, ale mudrujes sebavedome a zhadzujes ho. Takto to vyzera ked hladate zeny don chuanov potetovanych.
Aj ked si si zrušil učet, z oboch vašich vypovedi zvonku vyzera, že každy mate podiel viny na celej situaciii a ste tak zraneni, že ani jeden ani druhy nie ste ochotny ustupiť. ..ona chcela často sex, ty si nechcel, tak začala hladat inde a ty chceš dat o rozvod..ja si myslim, ze mohli by ste obnovit vztah, ale museli by ste obaja upustit zo svojich chyb a podla štylu vašho vyjadrovania ste vo faze, ze to asi nejde..nomentalne..vela hnevu z kazdej strany..Mne sa hrozne pačilo v My všichni školoupovinni, ako sudkyňa prehovarala k manželom, co sa chceli rozviest - že prišli k tenkej hranici, kde možu všetko stratiť, ale aj znovu všetko ziskať..Pozerajte nielen na to, čo chcete vy, ale aj vaš partner..Ako prvy krok by vam malo pomôcť myslieť na svoje deti ( dieťa).Toto bola jej reč a tymto davam bodku za touto diskusiou
@foterlotor čo zhadzuje? najprv bojujeme, aby booi ženy sebavedome a ked su, tak ich chcete dat dole
Mojej kamaratky priatelka spachala samovraždu, ked si muž našiel milenku mala 40 rokov a to je tragedia..Kalisovej manžel tiez spominal samovraždu, ked sa rozviedol, nemal by,t nič a aky je to fešak. Treba myšlienky odohnať.Už len ta predstava, ze ty hnijes niekde a partner vyškereny na frajerovi/ke sa usmieva uveličeny v posteli ťa musi prebrať z letargie..To je velmi zly vymenny obchod
@natomnezalezi rozviesť sa nechceš. Zabiť si sa chcel. My nemôžeme vravieť čo máš robiť. Sám nie si rozhodnutý za seba. Musís vypočuť svoje ja, my nežijeme tvoj život. Ja by som sa rozviedla napríklad.
Nikto neviem ako je na tom človek po emocionálnej stránke, tak ho tu netreba "hejtovat" každý máme inú psychiku, každý zvládame situácie ináč. Keď sa v človeku nahromadia takéto veci, reaguje rôzne nevie co povie, nevie ako reagovať v človeku je jeden veľký chaos. Zato, že sa má druhý dobre a má nádherný život, nemusí druhého ponižovať len preto, že chce radu a že chcel len vypustiť svoje myšlienky.
Mas prestat riesit co robila a spytat sa priamo jej co by si priala,co by ju urobilo stastnou,fo mozes urobit preto,aby bola s tebou opat stastna.Vsetko ostatne su len nezmysly.Len na tomto zalezi.
@kassandra25 a preco ti ti muzi tak strasne vadia? Ja neposudzujem ludi podla pohlavia ale podla toho aki su ludia. Radsej nech su tu prijemni muzi ako neprijemne zenske.
@shelby88
Sú tu aj empatickí ľudia, ale veľmi sa to tu hemží aj rôznymi asociálmi a poruchami osobnosti, ktorí len potrebujú ubližovať, toho dotyčného už úplne ponížiť a poskákať po ňom a až vtedy ich deň mal zmysel. Z tých ľudí to nešťastie a frustrácia priam kričí, hlavne vtedy, keď chcú druhým dokázať akí sú “vyrovnaní” a majú “super život”, “všetko vedia” a “všade boli”.
@katkami123 presne tak
@perdita11 vadia mi tu muzi, lebo na koniku je jasne napisane, ze je to stranka pre mamicky a buduce mamicky. Ja osobne sa tiez neserem do cisto chlapskych stranok, ak take su. Mne tu vadia velmi vsetci do jedneho. Radsej podrazdena zena, hocijaka, aj lepsia aj horsia nez hocaky chlap!
@perdita11 narusa sa sukromie zien, mamiciek a ked jeden velmi chce, nejde si tu robit prdel na tuto stranku, ale napise svoju otazku a problem na nejaku vseobecnejsiu stranku a polozi ju odbornikom. Je to od veci, aby sem pisala problem najprv manzelka a potom manzel.
@kassandra25 prepac ale v tom pripade je to len a len tvoj problem.
Po prve, tato stranka nezakazuje sa registrovat muzom, pri registracii je mozne zvolit si aj muzske pohlavie.
Druha vec, ked ti muzi tak vadia na tomto fore, tak preco sa pridas do diskusie ktoru zalozil muz?
Tretia vec, mamickami by sme sa bez muzov nestali, aj ked suhlasim ze prikrmy, reflux u babatka a dalsie zalezitosti riesime skor my. Je tu vsak aj vela vztahovych tem ktore si myslim ze ak si sem tam precitame aj z pohladu muzov, nemusi byt na skodu.
asi tak nejak. kolko slobodnych oteckov vychovava deti a tiez potrebuju s niektorymi vecami a otazkami poradit a ako aby im niekto zakazoval sem pisat? hmm tak to sa mi moc v pohode teda nevidi
@perdita11 vies, nic ine tu necitam ako su vyryvacky muzov do zien v temach. Ale v poho, ved stranka pre mamicky a buduce mamicky, a muzi, su vitani mamickami. Len aby sa ti stalo v zivote, ze budes niekde nieco riesit v muzskom prostredi a budes bezvyhradne prijatá! Bez akychkolvek sránd, ironií a akoby si tam patrila a oni len na teba cakali. Velmi ti to zelam.
@natomnezalezi vela zien, ktore nepocituju svoju vlastnu sebahodnotu, a nemaju sebavedomie behaju ako cundry a dokazuju si to, ze este po nich idu ti druhi... , a plus urcite ta nema rada... Len sa boji nechat ta pokial nema ineho...
To je moj nazor... Ja by som s takym clovekom nechcela viac zit buducnost. A ty chod k psychiatrovi, pochopis, ze davas do popredia ju atakze jej jejvravis ano sebe vravis nie!!!!
@natomnezalezi clovece vzchop sa. Uprimne ani sa tvojej zene necudujem,ze si potrebuje vyhodit z kopytka,ak ma doma takehoto labilneho cloveka. Pomyslat nad samovrazdou kvoli nezhodam v manzelstve? Nemoze tak lipnut na nej. Daj jej dychat,daj sa ty doporiadku,naber sebavedomie a uz nikdy nehovor o samovrazde.
@kassandra25 to co za bludy pises? Prepac ale v tejto diskusii jediny kto rypal do tohto muza ste boli vy zeny a ty jedna z nich. A ked rype nejaky konkretny muz, tak si to nevybijaj na tych ktori ziadaju o radu a povzbudenie.

Muzska romantika ala Netflix a realita
https://twitter.com/Enezator/status/15982939378...