icon

Stratil som všetku dôveru k mojej žene

natomnezalezi
2. dec 2022

Ahojte .
Stratil som všetky dôveru k mojej žene. Za posledný mesiac som zistil že mala túžbu nájsť si milenca, začala si vypisovať s druhými mužmi a posielať im svoje fotky v spodnom prádle. Zaklincovala to aj výjazdom po baroch a diskotékach so svojím kolegom kým som bol v práci. Všetky tieto informácie som zisťoval postupne a po každom jednom odhalení som dostal odpoveď - onic nešlo, nič sa nestalo.
Včera som jej oznámil že podám žiadosť o rozvod.
Ona sa rozviesť nechce a úprimne ani ja. Mal som aj myšlienky na samovraždu, ale kvoly synovi som to zatrhol.
Neviem ako ďalej. Bojím sa či o pár dní, alebo mesiacov nezistím že ma naozaj podviedla. Už pri prvom zistení jej prešľapu som sa psychicky zrútil. Viem že problém bol aj vomne, ale to som tu už rozpísal pod manzelkyn článok. Ako ďalej? Stále ju ľúbim rovnako ako pred 14 rokmi. Bojím sa že ak jej dám sancu, znova mi ublíži.

ahhola
2. dec 2022

Autor, neschvaľujem jedno staré porekadlo, ale pri tebe mi napadlo😃

Keď ženu vybijes, ako by si rolu pohnojil...🌳

A na tvoju starú... 💔

Bolo koze dobre, isla na ľad tancovať. 🦌

gabym
Autor odpoveď zmazal
hvolkovamirka
2. dec 2022

tazko povedat, co jej chybalo, zakulisie vasho vztahu poznate len vy dvaja. no je mi ta uprimne luto, ako neviem si predstavit co teraz prezivas, ale ak to ma byt v pohode, musite na tom zapracovat obaja. len si poloz otazku, ci jej uz i len toto dokazes odpustit

pragmaticka
2. dec 2022

@katkami123 noo nehnevaj sa na mňa, mat doma chlapa, co sa pri každej životnej skúške ide hádzať pod vlak. Ako nie ďakujem, neprosím. To je ten váš problém, co tu všetky mate. Nulové sebavedomie, celý život sa vam točí len okolo vášho partnera,bez neho sa ani nevyseriete. A potom sa vám rozbije celý svet, ak vás nedajbože podvedie.

Na svete však existujú aj sebavedomí ľudia ktorí si svoje šťastie a životnú spokojnosť zakladajú aj na iných veciach ako len partnerstvo!!!to je len taka perlička v živote zdieľať to vlastne šťastie s niekym inym(partnerom).
Ak ten môj bude chcieť podviesť, nech sa páči, dvere ma otvorené... Zbalím mu kufre a môže ísť. Na svete je ešte toľko iných mužov, ktorí čakajú len na zoznámenie so mnou... A ci by som nebola s nimi dokonca stastnejsia je len vo hviezdach! A ten moje nie a nie ísť... 😂😂

777januska777
2. dec 2022

@pragmaticka každá životná skúška je podla teba nevera 😀 no ešte, že nemám také životné skúšky v živote.
Btw. Autor je introvert a introvert berie dôveru v partnera inak ako taký extrovert. A celkovo každý clovek berie rôzne veci v živote inak ako druhý. Ta žena si tohto muža vzala a vedela aký je, takže ona absolútne nemá právo riešiť že je citlivejší.

kp7333
2. dec 2022

@pragmaticka Mas deti? To, ze ty by si bola stastnejsia po boku hociktoreho ineho chlapa, neznamena, ze aj tvoje deti by boli. Niekedy sa treba na zivot pozriet komplexne a nehladiet len na vlastne stastie. Kazdy par si aspon raz v zivote prejde krizou, napokon cisla hovoria jasnou recou - mame takmer 50% rozvodovost a to nie kazda kriza konci rozvodom. Takze so sebavedomym vyjadrovanim opatrne. Kazdeho z nas sa to moze tykat a nikto dopredu nevie, ako by v danej situacii reagoval.

katkami123
2. dec 2022

@pragmaticka
Po pravde, ty mi prídeš napríklad labilnejsia ako autor témy. On aspoň vypustí krakena von, ty sa ideš hrať na velice silnú a dusiť to všetko v sebe… takým najčastejšie potom prdne.

Aspoň vidieť, že ju miluje a záleží mu na vztahu narozdiel od jeho ženy. Tá sa spamätá, až keď jej dôjde, že ju ini chlapi nevnímajú viac ako obstarožnu 40-tku na pobavenie.

pragmaticka
2. dec 2022

@kp7333 mam 2 deti. Rozvodom rodičovstvo nekončí. Poznám veľa rodín ktorú fungujú na striedavke a spokojní sú všetci. Ak sú 2 inteligentní ľudia, co chápu, ze po rozchode je ich prioritou len šťastie dieťaťa, není o čom. Ci deťom neublizuju viac rodičia co sa ignorujú, nerozprávajú alebo denne hádajú, nadávajú si, chyba tam úcta a rešpekt nieto ešte láska a podobne? Aký to je vzor rodiny pre tieto deti? Ale hlavne ze sú spolu!?

pragmaticka
2. dec 2022

@katkami123 áno? Prídem ti taka?? Sak dobre nehadám sa s tebou...po 3 komentároch toto o niekom tvrdiť, ma tiež určitú vypovedaciu tendenciu.
Za mňa sú labilni jedinci ti, ktorí uvažujú nad tým, ze si zoberú život. Ja ich úprimne nechápem. Nikdy by som si na život nesiaha, nech by som bola v akýchkoľvek sračkach a už teda vôbec nie koli nejakému partnerovi, ktorí ma práve podviedol 😂😂 NATO život príliš milujem aj s jeho slabými stránkami, ktoré nám prináša...

katkami123
2. dec 2022

@liljana
Ona bola hrozná povaha, manipulatorka, sama som jej tie reči uverila, tak dokázala manipulovať. Zakazdym zo všetkého urobila obeť zo seba. Ešte dokonca ju jej ex dohnal k tomu, aby ho podviedla. Lebo bol žiarlivý. Len akosi zabudla zmieniť, ze jej tiež našiel konverzáciu s cudzimi chlapmi na nete, že koketovala s inými chlapmi aj pred ním a na základe toho bol žiarlivý. Bližšie som ju mala možnosť spoznať až, keď sme spolu boli 2 mesiace v Nemecku. Tam Nemca balila, teda uháňala skôr, do toho telefonovala s ďalším zo Srí Lanky ako ho miluje. A keď prišla na Slovensko, vypisovala svojmu ex, ako sa zmenila. 😀 niekedy nie je za čím ľutovať.

oliolijanka
2. dec 2022

@zoro9836 Lenze chlapi v krcme nerozpravali o rodinnych problemoch, ale o rybarceni, politike, o hubach, o autach. Na to si aj vytvorili svoje diskusie.
Ano, tu autor potrebuje radu ohladom vztahu...a teda skor si myslim, ze iba chcel zene ublizit tym, ze jej tu oznami, ze sa s nou rozvadza.
To je jednorazovka, ale ty si tu stale.
V tej krcme nikdy nesedeli zeny s muzmi.
Uvedom si, ze to ty si iny, ty potrebujes kotkodakat s dievcatami. Ini muzi nepotrebuju. Preto este nie je zalozene forum pre panov, kde by si mohli poplakat, ze ich zena nechce.
Ved zaloz take forum ty a uvidis, kolko chlapov ti tam pride.."chlapov', co sa radsej zasamovrazdia, ako by mali mat sex so svojou zenou...

katkami123
2. dec 2022

@pragmaticka
Ja zas nechápem ľudí, ktorí často používajú slovo nikdy… nikdy hento, nikdy tamto… a potom bum.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
kp7333
2. dec 2022

@pragmaticka Ja zas poznam vela rodin, kde spokojni nie su a zial rozvodom utrpeli najma deti. Aj harmonicke manzelstva postihuju krizy, casto je dovodom len stereotyp, ci kriza stredneho veku. Niektore problemy sa daju prekonat, ked je vola na oboch stranach a partnersky vztah to moze utuzit. Myslim si, ze netreba hned hadzat flintu do zita.

jane89
Odpoveď bola odstránená
katkami123
2. dec 2022

@pragmaticka
Ale vieš, nikto sa ťa tu na tvoj názor nepýtal, čo ty znášaš a čo neznášaš a myslím, ze to tu nikoho nezaujíma. On sa nehadze zakazdym, tak nezvelicuj. Myslím, ze je to jeho žena, keď si ju zobral, mal od toho určite očakávania, žije s nou už nejaký čas a tak prišlo na neho zúfalstvo, keď sa mu žena vyfarbila po rokoch čo je v skutočnosti zač. Žije. Len sa mu zrútilo to, čomu cely život veril. Ty nie si žiaden etalon, aby si tu ľuďom rozkszovala ako majú riešiť svoje emócie. Ešte raz, žije. A nie je to žiadna padavka. To jeho žena je chudera, ze takto rieši problémy, takto sa spravaju zbabelci. Namiesto úst a vydiskutovať si, čo ma trapi, ide používať radšej iný otvor.

petra8786
2. dec 2022

@natomnezalezi no vidite ženy,tu je čistý príklad,že aj muži sú citliví a podvádzaní ,malo by sem písať viac mužov...každopádne ,je mi ľúto čo prežívas ,ale na čo ti už bude taká žena,ktorá hľadá inde 🤔🙁

liljana
2. dec 2022

@petra8786 Lebo toto forum je niekedy studnica protichodnych rad. 🙂
Muzi su neschopny odpad, ale kazda sa chce za ten odpad co najrychlejsie vydat a mat deti. Muz nema prispievat na forum, komunikovat o problemoch, ma ist do krcmy, na ryby. Potom pride diskusia, co mam robit, ten moj ma serie, je stale na rybach a v krcme a nechce sa so mnou rozpravat o problemoch. Atd ... :D

petra8786
2. dec 2022

@liljana to si presne vystihla 😅😅😊každá chce mať poriadneho chlapa,aby nebol citlivý a zenstily,no potom si nájde testosterónom naslapaneho,ktorý jej jednu plesne a hneď za dverami ju podvedie s každou ,ktorú uvidí..teda ak mu dá 😅ale samozrejme dá,lebo šak testosterón....ja radšej tých milých a citlivých,potom nemusím plakať a čudovať sa...pre mňa citlivosť,je dokaz toho ,že je správny chlap...nie LEN chlap.....najviac sa mi páči,keď tu vznikajú diskusie o tom ,ako si našla chlapa ,ale je moc dobrý a moc citlivý a potom ho nechá a place,že si našla takého necitliveho ,čo ju podvádza...ťažko sa v tom vyznať

katkami123
2. dec 2022

A naozaj tu cítiť, ze je to ženské fórum. Keď podvedie chlap, je to sebecky chudák, keď žena, tak určite bola nepochopená. Ja nerozlišujem, čo ten, kto podvádza ma medzi nohami. Poznala som 2 prípady žien, jeden muža a možem zhodnotiť, ze to všetko boli povahou egoistické kur*vy, ktorým bolo jedno, ze všetkých okolo ťahajú za nos a ubližujú najbližším. A keď to prasklo, aby neboli za zlých, tak všetci do jedného urobili zo seba ešte veľké obete. Všetkých troch potom život spätne riadne prefackal a úprimne, vôbec mi ich nebolo ľúto. Ja by som na autorovom mieste prestala prosikať. Pekne rozvod na stôl, dôvody, nech si dotyčná aspoň trochu užije, čo by ju realne čakalo a potom stiahnuť žiadosť, ak by ona naozaj prišla s prosíkom. Ma syna, kde mala rozum, keď chlapom nahé fotky posielala? To čo je za vzor pre to dieťa? To sa mentálne zasekla na 15-tich rokoch? Keď sa tie fotky raz dostanú k jej synovi, ze co robí jeho mamka? Teraz, ONA narušila vzťah, dôveru, nech ONA zachraňuje, vybavuje manželskú poradňu. Však znicila dôveru, tak nech si ju ONA naspäť získa. To, čo tu poniektoré diskuterky urobili z tohto chlapa, no občas sa sama hanbím za takéto ženy, že som tiež žena. Tvoja žena si zaslúži akurát nakopať do riti. A tiež sa vyber s kolegyňou na kavu, prid neskôr domov a povedz jej, že o nič nešlo. Ja nechápem, načo sa niektoré vydávajú a ženia, robia si deti, keď sú to egoistickí blbci. Asi z vypočítavosti.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
raiper34
2. dec 2022

Wow chlap sem napise ze ma samovrazedne myslienky a niektore miestne doslova zrudicky napisu, ze sa ma dat blbec dokopy, ze je chudak a podobne. Krasna doba v ktorej zijeme 🙂 cisla o samovrazdach hovoria jasne, takze z toho vypliva, ze chlapi su slabsi ako zeny 🙂 v skutocnosti je problem ten, ze spolocnost ma prave take zmyslanie ako tu niektore, muza nesmie nic trapit, nesmie prejavovat emocie, lebo to je slabost a bla bla... potom sa tu polovica stazuje, ze ma doba blbca, co zenu bije a podobne, pretoze si nasli prave tych silnych muzov, ktory si svoje komplexy liecia na zenach. Pravda je, ze chlap ked planuje samovrazdu, tak sa do ludia dozvedia neskoro, az po, lebo jeho problemy boli dovtedy neviditelne a nikto sa o ne nezaujimal.

Nejaka nevera posmiknutie v dlhodobom vztahu moze nastat, to sa stava aj ked to je blbe, proste priroda... Ale to ze si niekto hlada takto povyrazenie, tak to je uplne o niecom inom, nevazi si ta a nemiluje, kebyze miluje, tak ti neublizuje. Kopni ju tam kde mas a najdi si normalnu. Ak tu niekto napisal, ze si jej nedaval to co potrebovala a preto to robi....no wow, takze ked clovek nedostava to co potrebuje, tak namiesto aby to komunikoval, tak hra taketo hry a podvadza... super riesenie! NIe tvoja depresia z toho a myslienky na samovrazdu su slabostou. Toto chovanie a podvadzanie je skutocne slabostvo a bezcharakternost zanskych, chlapov, opic a neviem akeho pohlavia este. Tuto pani pragmaticku moc nepocuvaj, pravdepodobne jej ublizil nejaky muz, tak svoje nazory prezentuje ako absolutnu pravdu bez stipky citu...

katkami123
2. dec 2022

@zoro9836
Ono treba veľmi brať s rezervou diskuterky, ktoré sa tu oháňajú tým, ze toto je fórum iba pre ženy a iba pre matky. To už dotyčná zo zúfalstva väčšinou nemá čím iným argumentovať. Každý tu ma rovnaké právo rovnako prispievať a diskutovať ako aj oni. Oni nie sú vlastníkmi tohto fóra, len to akosi rady zo seba robia. Aj viem prečo, ale rozvádzať to tu nebudem… načo riešiť mindráky druhých.

katkami123
2. dec 2022

Aký paradox, keď je to obrátene, tak sú všetky ženy veľmi chapavé. Viď, diskusia naposledy.

https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/priatel-pise-kamaratke-ako-ma-na-nu-slabost-vraj-je-pre-neho-najkrajsia/

kassandra25
2. dec 2022

@pragmaticka nikdy nehovor nikdy. Moze ist raz hed aj ten tvoj. Nikomu do hlavy nevidis.

kassandra25
2. dec 2022

@katkami123 ked ides na tuto stranku : je tam jasne vypisane ze stranka pre mamicky a buduce mamicky, bazar.... atd. Ale ked sa tuna pritomni muzi citia byt mamickami, co uz,.... normalny chlap by sem nesiel

perdita11
2. dec 2022

@kassandra25 ja mam niekedy dojem ze sa odtialto pomaly vytratili aj normalne zeny

katkami123
2. dec 2022

@kassandra25
Keby tu chlapov nechceli, tak urobia kroky, aby tu neboli. To skôr niektoré zeny majú problém s chlapmi, asi celkovo…

zoro9836
Odpoveď bola odstránená