icon

Suchý orgazmus u muža

15. aug 2021

Stretli ste sa s tým ze proste muž vôbec nestriekal? Ani len kvapka. Pri terajšom priateľovi sa to stáva pravidelne a ja neviem co si mam myslieť. Ci si robí chvíľu pred naším stretnutím aby sa nehanbil že sa urobí rýchlo alebo ma nejaký problém? Tak ci tak mala som predtým priateľov a striekali aj druhé tretie kolo. Co to značí? On nechce ani počuť o tom ze ma problém. Navyše chce dietatko tak ja neviem z čoho. 😢

dijka123
15. aug 2021

ahoj je to uplne normalne

ciarra66
15. aug 2021

No ano je to mozne aby z neho nic nevyslo.. aj moj muz to par krat urobil aby vydrzal dlhsie v dalsom kole. Ale aby sa to stavalo pravidelne? Spytala si sa ho to priamo ci je to tak ako si myslis? Aj ked pre neho to moze byt mozno neprijemne 🤪

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
gabika8855
15. aug 2021

Môj partner tiež nestrieka, nech si pozrie po sexe moč ak je kalný tak sa to vola retrogratna ejakulácia ...spermie idu do mocu a to uz má problém, ktorý treba riešit s lekárom.

bennn
Odpoveď bola odstránená
birika
16. aug 2021

fuuuha, same orgazmove anonymne temy....niekto sa naozaj bavi 🙂

miskamicha
16. aug 2021

Ak je to pravidelne tak ma problem... noze to byt aj ako pise kočka nižšie retrogradna ejakulacia... malokedy sa stane ze zo seba chlap nic nevypudi.. treba riesit s urologom.

mareri
Odpoveď bola odstránená
artax1337
31. jan 2023

Zdravím, mám podobný problém, vôbec nevistreknem semeno keď mám orgazmus, a neviem čo s tým mám robiť.