Suchý orgazmus u muža
Stretli ste sa s tým ze proste muž vôbec nestriekal? Ani len kvapka. Pri terajšom priateľovi sa to stáva pravidelne a ja neviem co si mam myslieť. Ci si robí chvíľu pred naším stretnutím aby sa nehanbil že sa urobí rýchlo alebo ma nejaký problém? Tak ci tak mala som predtým priateľov a striekali aj druhé tretie kolo. Co to značí? On nechce ani počuť o tom ze ma problém. Navyše chce dietatko tak ja neviem z čoho. 😢
No ano je to mozne aby z neho nic nevyslo.. aj moj muz to par krat urobil aby vydrzal dlhsie v dalsom kole. Ale aby sa to stavalo pravidelne? Spytala si sa ho to priamo ci je to tak ako si myslis? Aj ked pre neho to moze byt mozno neprijemne 🤪
Môj partner tiež nestrieka, nech si pozrie po sexe moč ak je kalný tak sa to vola retrogratna ejakulácia ...spermie idu do mocu a to uz má problém, ktorý treba riešit s lekárom.
fuuuha, same orgazmove anonymne temy....niekto sa naozaj bavi 🙂
Ak je to pravidelne tak ma problem... noze to byt aj ako pise kočka nižšie retrogradna ejakulacia... malokedy sa stane ze zo seba chlap nic nevypudi.. treba riesit s urologom.
Zdravím, mám podobný problém, vôbec nevistreknem semeno keď mám orgazmus, a neviem čo s tým mám robiť.

ahoj je to uplne normalne