Tabletky na zníženie chuti na sex
Poznáte niekto nejaké tabletky voľne predajné?
@anonym_autor pre zeny? Hormonalna antikoncepcia alebo dieta.
@anonym_408c83 pre muža
To su zas temy dnes...
To su zas temy dnes...
@anonym_047366 Otvor si radšej Facebook alebo Nový čas
✂️✂️
@anonym_408c83 a ty si ten muž alebo manželka? :D
Muž má aj ruky, nepotrebuje tabletky.
Ak má nezdravú závislosť na sexe, tak je potrebné riešiť to s odborníkom a nie samoliečbou. Ak má normálnu túžbu po sexe, ale ženu sex nezaujíma, tak nech odborníka rieši žena. Ak žena nechce, lebo je unavená, pretože všetko okolo domácnosti a detí robí ona popri práci, tak nech muž začne byť platným členom domácnosti, potom príde aj k sexu.
antidepresiva SSRI, ak vkuse nahana stetky na nete, alebo co robi?
@anonym_408c83 mne zasa hak oveľa viac zvýšila chuť 😬
@anonym_autor voľnopredajne nie, ale antidepresíva by mohli znížiť chuť. Alebo mu navar poriadny kus mastného mäsa a po tom zaspí ako batoľa a na sex nebude mať chuť🤪
Dovod moze byt kludne aj zdravotny zo strany zeny, nemusi byt automaticky chlap chlipnik a zvrhle prasa
Hľadal som aj ja niečo take nič nieje nato. Možno menej bozkov objati aby prestal mat chuť na teba. Časom sa to zlepší mne pomaly už sex nechýba a to som chcel aj tri krát do tyzdna. Manzelka má malu potrebu tak som sa snazil aby som nebol otravný. A teraz už na sex nemyslím ozaj len sem tam. Uvidím ako to pôjde ďalej. Držím palce
Hľadal som aj ja niečo take nič nieje nato. Možno menej bozkov objati aby prestal mat chuť na teba. Časom sa to zlepší mne pomaly už sex nechýba a to som chcel aj tri krát do tyzdna. Manzelka má malu potrebu tak som sa snazil aby som nebol otravný. A teraz už na sex nemyslím ozaj len sem tam. Uvidím ako to pôjde ďalej. Držím palce
@anonym_f18d98 preco sa neprisposobi aj manželka? Nekompenzujes si to inak?
Antidepresiva - prejde rok a ani si nespomenies🤭
Antidepresiva - prejde rok a ani si nespomenies🤭
@iwesska to mu chcete dať antidepresiva, keď ani nemá depresiu? Si myslíte že ad sú len nejaké lentilky pre hocikoho? 🙈Len preto ze chce veľa sexovať?
@anonym_f18d98 nemal si potrebu sebaukájania? lebo ja mám muža, ktorému to nechýba a teda keď už cítim veľký tlak, tak použijem hračku.... ale mám pocit, že z toho vzniká závislosť a teda chuť sa len zvyšuje, neubúda (lebo je to dobré 😀 ).
@iwesska to mu chcete dať antidepresiva, keď ani nemá depresiu? Si myslíte že ad sú len nejaké lentilky pre hocikoho? 🙈Len preto ze chce veľa sexovať?
@bielasovicka A to si nevedela,ze sa u chlapov pouzivaju na tieto ucely? Tlmia chut a pouzivaju sa aj u chlapov s predcasnym vyvrcholenim. Uz 20r.dozadu ich kamarat bral.
@anonym_autor Brom 🤷
@bielasovicka A to si nevedela,ze sa u chlapov pouzivaju na tieto ucely? Tlmia chut a pouzivaju sa aj u chlapov s predcasnym vyvrcholenim. Uz 20r.dozadu ich kamarat bral.
@iwesska no nie, nevedela. Sa normálne čudujem.
@anonym_f18d98 preco sa neprisposobi aj manželka? Nekompenzujes si to inak?
@anonym_644bbe Snažila sa len ona má chut oveľa menšiu. A zas sex aby len bol to nieje pre mna.
@anonym_f18d98 nemal si potrebu sebaukájania? lebo ja mám muža, ktorému to nechýba a teda keď už cítim veľký tlak, tak použijem hračku.... ale mám pocit, že z toho vzniká závislosť a teda chuť sa len zvyšuje, neubúda (lebo je to dobré 😀 ).
@anonym_79eb90 Masturbacia je tiez riešenie len to nieje ono. Blízkosť dvoch to nenahradí.
@anonym_79eb90 Masturbacia je tiez riešenie len to nieje ono. Blízkosť dvoch to nenahradí.
@anonym_f18d98 samozrejme, že nie, ale keď musíš, tak už robíš čokoľvek. keď to nechceš riešiť milenkou (alebo ja milencom). a teda pointa môjho príspevku bola, že čím viac masturbujem, tým viac mi to aj tak chýba... ☹
Samozrejme ze masturbacia nic nenahradi, iba povoli na chvilu ventil. Ale miestne feministky ti vedia bez okolkov napisat, ze chlap ma dve ruky a tym padom je problem vyrieseny, vid par prispevkov hore...
Riešim to tiež pre manžela. Mam dosť jeho hypersexuality kedy chce vkuse sex alebo oral. Nasla som na nete iba blbiny mätový čaj bla bla a saw palmento nejaké tabletky výživové ale nechce to brat akosi že neverí tomu
@bielasovicka mne AD krásne upravili chuť na sex. Mohol som sexovat len raz za dva týždne čo bolo síce málo, ale po vysadení liečby sa to vrátilo do normálu. Mám na mysli normálny normál, nie hyper. Antidepresíva sa berú na depresie a úzkosti aj preventívne. Ale neviem kedy. Možno keď sú nejaké sezónne depresie. Ale je furt lepšie sa zbaviť problému cez psychoterapiu. A to aj u hypersexuality. Pomôže aj dobrá trauma z úrazu ako mám teraz. 🙂 Hypersexualitou sa môže zaháňať aj nuda, alebo úzkosti. A človek nie je hypersexualny, ale vlastne sa bojí alebo nudí.
Hypersexualita :D Ja si vyberam partnera čo ma rešpektuje a miluje a ma rovnake libido ako ja, nie aby som mu zhanala na konikovy tabletky. Je to chore ak to takto robite. Si najdite niekoho s kym si sadnete. Však tiež neradime asexualom nech si davaju tabletky.