icon

Takéto sú manželstvá?

22. nov 2022

Poslednú dobu si absolútne nerozumiem s manželom , už ho neľúbim . Snaží sa vždy všetko riadiť , vždy musí byť podľa neho. Kedy sa pustí umývačka riadu , kedy pôjdeme z domu atď atď . Je to veľký šetrič . Čo sa týka elektriny atď . Vždy chodil nakupovať potraviny on , teraz som mu povedala že chcem ja chodiť . Veľký cirkus z toho spravil. Ale nakoniec že Okey . Ale spraví zo všetkého veľkú drámu. Napr keď mu zoberiem napr ideme do obchodu 10 eur z peňaženky alebo čo povie že som mu ukradla... Pre neho peniaze sú na prvom mieste . Je to dobrý otec , ale mám pocit že v 33 rokoch duševne zomrel . Nemá žiadne sny , niečo čo by chcel dokázať ešte ... Nula bodov citov .. spíme každý zvlášť a ja mám pocit že stojím nad priepasťou a kričím . Najlepšie je keď je v práci a nie je doma .

Strana
z2
nwnw
22. nov 2022

Ty si tu uz pisala pred tyzdnom ze? Ja nechapem zeny kde mate sebauctu ze vobec pristupite sa takto obmedzovat jak v arabskych krajinach.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
22. nov 2022

Odkedy mam kartu, ja drobaky vobec nemam a naviem, ako uz vyzeraju bankovky.Keby mne niekto liezol do penaženky, najde tam figu drevenú..Musel by celu peňaženku ukradnúť 😂

leskovael
22. nov 2022

Ludia sa v týchto veciach nemenia.... A nikto mi nenahovori ze hej. Proste si si ho vzala, bol taky vždy a tebe to nevadilo. Láska pominula tak už vadí všetko.... Nájdi teda riešenie ako utiahnuť byvanie sama, ved ho aj tak nemiluješ.. Podla mna by mal vo väčšej miere hospodáriť s peniazmi ten, kto vie lepšie. U nas ked ide muž na nákup tak len "plačem" koľko a čo kúpil a koľko minul, ale tak nikdy z toho vedu nerobim, no napr nákup urobím lepší ja. Nepozerá pri ničom na ceny, berie rad radom aj ro najdrahšie aj keď nieje treba, berie veci ktoré nepotrebujeme. Nevie to... Lenže vždy, od začiatku vzťahu mi dával a nemalé peniaze na chod domácnosti. Staral sa a aj sa stará po finančnej stránke a ja hospodárim lebo som bola doma a išlo mi to lepšie. A zostalo to tak, aj ked chodím do práce, akurát už mam na tom väčší podiel aj ja keďže už mám iný príjem... Ked chlap lepšie hospodári tak ho nechaj nech robí nákupy on a ty budeš svoje peniaze z brigády pre seba... Celkovo toto moje, tvoje... Ja to delenie nechápem.. Ale každý robí ako mu vyhovuje.

misulienkamisa
22. nov 2022

Asi tak nejak. On podľa mňa musel taký byť jak sú spolu, len teraz prišla doba, keď jej to už začína tak povediac liezť na nervy

autor
22. nov 2022

@misulienkamisa asi áno .

zun
22. nov 2022

Obaja sa cítite nedocenení..

autor
22. nov 2022

@zun to je pravda . Ani jeden ani druhý nepochváli.

derdia
22. nov 2022

Ja si myslim, ze sa vezmeme s chlapmi za urcitych okolnosti. Tesime sa na vydaj, vsetko je nove, vzrusujuce, aj ked nie idealne, my si to vykreslime tak ako chceme😊👍
Uuups potom pride realita..
Dospejeme,vyzrejeme, zmenime nazory, uz sa nam nechce si vsetko prikraslovat. Zrazu su z nas realitstky😀
A potom uz fakt zalezi na tom, ci sme sa vydali zaslepene alebo triezve... Na to si uz musime odpovedat kazda sama....
A to je odpoved aj na mnoho rozvodov.

kiki68
22. nov 2022

Uz si pocula o ekonomickom nasili? Presne toto je dobry priklad. Vyuziva kontrolu skrz financnu situaciu zeny

autor
22. nov 2022

@kiki68 veď to je mi jasné . Len kebyže mám prácu viem odísť .takto z rodičovskej nemôžem nič ešte a brigáda je nič .

gabu_lienka
22. nov 2022

Poziadaj o vyzivne na seba a na dieta a nemusis sa mu prosit o drobne. Len prosim ta nemaj s nim dalsie dieta.. neda sa ti poriesit jasle a vratit sa do prace?

autor
22. nov 2022

@gabu_lienka no idem pozrieť jaslicky , aj keď som absolútne nechcela . Ja to poviem tak úplne blbo ale robila by som úplne čokoľvek kebyže mozem byť slobodná konečne , ale nie že teraz nie som . Len duševne som úplne zavretá niekde kde nechcem byť .

danica2711
22. nov 2022

tak začni na tom pracovať, vydržala si doteraz, ešte trochu vydržíš, kým si nepripravíš odchod tak, aby bol zvládnuteľný. Tohoto exota asi neprevychováš, tvoje city k nemu ochladli, škoda námahy. Len nepovoľ v odhodlaní odísť, keď pán tvorstva pri hroziacom odchode začne vyplakávať a sľubovať, prípadne robiť cirkus. Na odľahčenie - keď chceš, požičiam ti na túto fázu môjho psa, ten rieši krízové situácie s prehľadom, ten tvoj hrdina sa aj pototo, keď Leo bude stáť pri tebe, on je totiž strašne veľký

autor
22. nov 2022

@danica2711 vydrzim áno . On by neurobil ani jednu slzu . Povedal by že choď . Ale to je môj názor .

danica2711
22. nov 2022

no vidíš, o dôvod menej ostávať. Ale zas nevieš, čo sa mu v hlave urodí, keď mu dôjde, že sa siaha na jeho pohodlie... Drž sa, dievča, vyrieš to najlepšie, ako sa dá, držím ti palce

karolinav
Odpoveď bola odstránená
blontimka
23. nov 2022

To je tvoj pohľad.
Možno z jeho pohľadu nevieš hospodáriť a unavuje ho robiť napr nákupy za teba...
Toto je na dialóg medzi vami. Bez výčitiek!! Je potrebné zistiť jeho uhol pohladu

Strana
z2