icon

Tantra masáž s partnerom

7. aug 2025

Ahojte všetci,

predvčerom som mala s mužom vážnu diskusiu. Prišiel s nápadom, či by sme obaja nevyskúšali masáž s HJ :D
Najprv som si myslela, že to myslí ako vtip ale myslí to vážne. Sme spolu už 10 rokov, všetko klape aj po intímnej stránke ale prišiel s tým, že "by nám nezaškodilo menšie rozptýlenie a impulz v intímnej oblasti". Vraj našiel salón pre oboch na párovú masáž.
Ku cti mu slúži to, že sa vopred opýtal a v prípade môjho nesúhlasu to ihneď zavrhne.

Čo si o tom myslíte? Dali by ste sa na to/máte skúsenosti?

Strana
z2
anonym_103519
7. aug 2025

@anonym_autor HJ ako happy jend? To je happy and. A teda radsej sa k tej masazi nejdem vyjadrovat.

marryliese
7. aug 2025

Za mňa sú tieto intímnosti vecou partnerov. Mne osobne by bolo nechutné keby sa ma tak dotýka cudzí človek. Ale ľudia sú kadejaký, niekto považuje za normálne aj spávať s kadekým popri partnerovi. Takže záleží ako si ty nastavená.

anonym_93ba51
7. aug 2025
@anonym_103519

@anonym_autor HJ ako happy jend? To je happy and. A teda radsej sa k tej masazi nejdem vyjadrovat.

@anonym_103519 HJ je asi hand job (a.k.a happy end)...

procrastique
7. aug 2025
@anonym_103519

@anonym_103519 handjob :D

anonym_ac2155
7. aug 2025

@anonym_autor osobne si myslím že to už vyskúšal keď našiel salón 🤣

anonym_103519
7. aug 2025
@procrastique

@anonym_103519 handjob :D

@procrastique ono to ma byt oznacenie pre ten zaver, preto happy and, ako stastny koniec. Vieme co sa tym mysli 😀. Nie ze rucna praca nazov.

sowhat
7. aug 2025

moze to byt fajn zazitok, ale len ak ste obaja otvoreni tomu zahrnut do svojej intimity niekoho dalsieho 🙂 ja si to neviem predstavit, aj ked som par tantra masazi zazil este za cias slobodneho mladenca

tehulka2011
7. aug 2025
@anonym_103519

@procrastique ono to ma byt oznacenie pre ten zaver, preto happy and, ako stastny koniec. Vieme co sa tym mysli 😀. Nie ze rucna praca nazov.

@anonym_103519 koniec sa pise end

anonym_796b33
7. aug 2025

Moj partner so svojou ženou na tom boli. Myslím, že to bol jej nápad.
Ja by som sa na to nikdy nedala. Na druhej strane im ale závidím tú otvorenost, slobodu, sebavedomie a doveru.

ivanztt
7. aug 2025

Ak s tym prisiel, tak mu asi nieco chyba. Mozno to nevie, alebo sa boji navrhnut. Ale treba si to spestrit. My sme 20r s manzelkou a stretavame sa s inymi (obcas). ci uz muz alebo zena, obcas par.

anonym_a79463
7. aug 2025

My sa tak hráme doma 😄

viestta
7. aug 2025

Ked je to pre teba nepredstavitelne, tak do toho nechod, ani kvoli partnerovi. Horka pachut ostane, nech by si si to zdvovodnovala akokolvek. Erotika sa da spestrit aj v ramci dvojice, netreba k tomu dalsich ucastnikov, obzvlast ak s tym nie su v pohode

procrastique
7. aug 2025
@anonym_103519

@anonym_103519 tak tak, happy end sa myslí rôzne druhy ukončenia, hj sa myslí rúčková robotka :D

derdia
7. aug 2025
@anonym_796b33

Moj partner so svojou ženou na tom boli. Myslím, že to bol jej nápad.
Ja by som sa na to nikdy nedala. Na druhej strane im ale závidím tú otvorenost, slobodu, sebavedomie a doveru.

@anonym_796b33 tvoj partner s jeho ženou a ty si kto? 😅

bielasovicka
7. aug 2025
@derdia

@anonym_796b33 tvoj partner s jeho ženou a ty si kto? 😅

@derdia mysli asi bývalú

ankare
7. aug 2025
@anonym_103519

@anonym_103519 Happy end, nie Happy and.

zuzanita1609
7. aug 2025

Tak každý nech sa zariadi tak,ako to vyhovuje obom,ale za mňa 😁. Súhlasila by som len čisto v teoretickej rovine ,napríklad nejaké kurzy,ak to prestane fungovať a niekto "učený" nám bude vysvetľovať, ukazovať na nejakej figuríne,ako napríklad kurz rýchlej pomoci,ináč ani omylom 😆. Je dobre prešpekulovaný,že už aj našiel salón a teba postavil pred hotovú vec a ak odmietneš budeš považovaná za niekoho, kto nehľadá riešenie 🤭.

anonym_0e519e
7. aug 2025

My sme boli v Thajsku na masáži, pani masérky(také babičky) nenápadne brnkali na intímne miesta, až horúco tam bolo, človek uvoľnený, masírovali mi prsia, brucho, to také ťahy boli, že ámen a stačilo len kývnuť.
Dodnes rozmýšľam ako by to bolo, trošku ma strašila hygiena.
Partner sa nepriznal, neviem koľko platil, boli sme vedľa seba, ale chvíľu zostalo ticho😛
Nebolo to nejaké sexuálne, ale brutálne uvoľňujúce, dodnes cítim tie tlaky, keď si na to spomeniem

anonym_0e519e
7. aug 2025

Boli sme oddelený závesom len.

kiki68
7. aug 2025

Kamoska na to chodi s muzom, maju to velmi radi, ja si to neviem predstavit. Cize u nas by to bolo na hranici hard limits. Z oboch stran. Za 10 rokov sme skusili vela veci, ale toto je nieco, co proste ne.

ankare
7. aug 2025
@anonym_0e519e

My sme boli v Thajsku na masáži, pani masérky(také babičky) nenápadne brnkali na intímne miesta, až horúco tam bolo, človek uvoľnený, masírovali mi prsia, brucho, to také ťahy boli, že ámen a stačilo len kývnuť.
Dodnes rozmýšľam ako by to bolo, trošku ma strašila hygiena.
Partner sa nepriznal, neviem koľko platil, boli sme vedľa seba, ale chvíľu zostalo ticho😛
Nebolo to nejaké sexuálne, ale brutálne uvoľňujúce, dodnes cítim tie tlaky, keď si na to spomeniem

@anonym_0e519e myslíš, že by bol ticho, keby vyvrcholil? 😅

anonym_92d002
7. aug 2025

@anonym_autor zisti si viac detailov o tom ako to tam prebieha a potom sa rozhodni. Mužovi by som jeho horúcu hlavu v tomto nevyčítal. Mal erotické sny a plány a asi ho to láka. Keď len sucho povieš, že fuj a nie, tak on sa stiahne ale predstavy neprestane mať a vzdiali vás to intimne. Porozpravaj sa s ním v posteli a vyspovedaj ho čo všetko sa mu honí hlavou a nehodnoť to s predsudkami. Proste ohmataj terén vlastne obaja. Lebo aj on sa do toho hranie a možno to ani nechce len ho ženie erotika. Je super že to ide robiť s tebou. Ja som za všetko čo robia dvaja spolu. Aj keď by šli do swingers párty. Aj keby masturboval pred tebou a ty si nič nerobila, tak to robíte spolu. Ale akonáhle začne robiť niečo tajne s niekym iným, tak sa od teba odpája. A to vás potom vzďaluje.

anonym_0e519e
7. aug 2025
@ankare

@anonym_0e519e myslíš, že by bol ticho, keby vyvrcholil? 😅

@ankare bolo to podozrivé, rýchlo zaplatil, ani ma nečakal, pritom je väčšinou spomalený.
Vonku sa ho známy pýtal, že u ktorej bol a že nooo, tá je dobrá😇 pritom naozaj stará žena to bola.
A potom aj neskôr sa o tom bavili, že tieto staré to majú vyšperkované už😁
Mne to docvaklo neskôr, potom som ešte išla s kamoškou iným maśerkam a to ani zďaleka nepripomínalo tú predošlú masáž.
Mne normálne všetko natlačíla tam dole, že som chcela vybuchnúť ako mi masirovala brucho, no zaujímavé.

ankare
7. aug 2025
@anonym_0e519e

@ankare bolo to podozrivé, rýchlo zaplatil, ani ma nečakal, pritom je väčšinou spomalený.
Vonku sa ho známy pýtal, že u ktorej bol a že nooo, tá je dobrá😇 pritom naozaj stará žena to bola.
A potom aj neskôr sa o tom bavili, že tieto staré to majú vyšperkované už😁
Mne to docvaklo neskôr, potom som ešte išla s kamoškou iným maśerkam a to ani zďaleka nepripomínalo tú predošlú masáž.
Mne normálne všetko natlačíla tam dole, že som chcela vybuchnúť ako mi masirovala brucho, no zaujímavé.

@anonym_0e519e no tak potom je to jasné, že mal aj happyend. 😅
Keď si mala také pocity, mala si si to aj Ty užiť. Škoda. Druhýkrát by si možno inak zareagovala, keby si vedela, do čoho ideš. 🙂
Zaujímavé je to už len čítať, čo píšeš, nie to ešte prežívať. 🙂
Čiže si mala úplne blízko orgazmus?

anonym_0e519e
7. aug 2025
@ankare

@anonym_0e519e no tak potom je to jasné, že mal aj happyend. 😅
Keď si mala také pocity, mala si si to aj Ty užiť. Škoda. Druhýkrát by si možno inak zareagovala, keby si vedela, do čoho ideš. 🙂
Zaujímavé je to už len čítať, čo píšeš, nie to ešte prežívať. 🙂
Čiže si mala úplne blízko orgazmus?

@ankare áno, ja som vlastne nevedela ako to funguje a čo ma čaká a snažila som sa kontrolovať predsa.
Uvolníla ma, prišiel taký pocit bezpečia, fakt vedela čo stlačiť a hovorila stále, že mi pomôže(asi nech ju nechám a dôverujem), mala ma celú v rukách jak panenku, oči zavreté a nechápala som to, čakala reakciu a ja nič😁

anonym_52ed67
7. aug 2025

@anonym_autor nikdy by som sa na toto nedala a ak by mi to muž navrhol opllieskam ho o stenu že by bol.modry. žiadna masáž. Tam ide o to, že sa urobí s inou ženou predsa. Za mna teda red flag.

tenerifka
7. aug 2025

@anonym_autor neviem ako to funguje a co si o tom mysliet...... To akoze jeho bude masirovat maserka zena a teba maser muz? A teda aj tam dole az k orgazmu? A vzajomne budete vsetko pocut, pripadne vidiet? Ja ti nevim Karle, ale asi som stara skola, ja by som sa nevedela uvolnit......

torysheer
7. aug 2025

@anonym_autor tak to ma asi ukamenujete keď poviem že som takú masáž dala partnerovi k narodeninám. V mojej prítomnosti.

ankare
7. aug 2025
@torysheer

@anonym_autor tak to ma asi ukamenujete keď poviem že som takú masáž dala partnerovi k narodeninám. V mojej prítomnosti.

@torysheer s happyendom?

viestta
7. aug 2025

@torysheer preco by sme ta ukamenovali? Ak vam to obom vyhovovalo, tak je to len vasa vec. Kazdy ma nejake ine preferencie. Problem je len ked s tym nie je niekto stotozneny a robi to co mu nie je po voli. Sex aj erotiku si ma uzivat kazdy zucastneny.

Strana
z2