Tantra masáž s partnerom
Ahojte všetci,
predvčerom som mala s mužom vážnu diskusiu. Prišiel s nápadom, či by sme obaja nevyskúšali masáž s HJ :D
Najprv som si myslela, že to myslí ako vtip ale myslí to vážne. Sme spolu už 10 rokov, všetko klape aj po intímnej stránke ale prišiel s tým, že "by nám nezaškodilo menšie rozptýlenie a impulz v intímnej oblasti". Vraj našiel salón pre oboch na párovú masáž.
Ku cti mu slúži to, že sa vopred opýtal a v prípade môjho nesúhlasu to ihneď zavrhne.
Čo si o tom myslíte? Dali by ste sa na to/máte skúsenosti?
Fuj, nechod do toho, chces nachytat nejake choroby,,infekcie.ved s rukavicami sa to tam asi nerobi, Ja osobne mi je na grc len ked som to pocula
@anonym_autor Cize sa chces pozerat ako cudzia zena vyhoni tvojho manzela. Uzasne. 😀 (sarkazmus)
@anonym_autor mne keby to povedal muz, ja by som isla...podľa mna to môže chlapom pomoct k tomu aby viac pochopili svoje telo a silu dotykov a spojenia aj inak....No teda môjho na to nikdy nenahovorim...on by mi povedal, ze ja viem co mas rada (co je pravda) a nejaké duchovné veci su blbost 🙂
@anonym_autor Ahoj, ak ti môžem poradiť, najprv sa s ním porozprávaj, prečo chce hneď spestrovať váš sexuálny život takouto formou, skúšal to už niekedy, naštudoval si o tom fakty, ten salón prevádzkuje naozaj tantra masáže alebo je to len reklama na v podstate masáž pohlavia s vyvrcholením? Taktiež ako salón dodržuje hygienické normy, tohto by som sa obávala.
Ja by som do toho nešla, ani môj muž, viem, že by som nezniesla, aby sa ho dotýkala iná žena a taktiež to platí aj opačne. Tantru masáž však máme obaja veľmi radi, robíme si ju navzájom, ale najprv sme si o tom niečo naštudovali, na nete máš aj naozaj dobré videá, ako ju správne praktizovať, taktiež si môžete zaplatiť kurz, kde sa to dá naučiť a nič sa neukazuje priamo na tvojom tele, ak si to nepraješ, ale sú veľmi drahé.
Tantra nie je len o fyzične, sú tam aj duchovné aspekty a celkové prepojenie, ja si napríklad neviem predstaviť, že by som ju robila niekomu inému, ako svojmu mužovi, naňho som naladená, viem sa mu úplne oddať, dať a prijať od neho všetko.
Na tvojom mieste by som mužovi navrhla vyskúšať to doma, len vy dvaja, pretože akonáhle budeš s jeho nápadom súhlasiť a len kvôli nemu, ak ty sa na to necítiš, bude to mať dôsledky. Prídu výčitky, že si spravila vec, s ktorou si vlastne nebola stotožnená a nakoniec si pokazíte celý vzťah.
Na tantru potrebuješ len čas, šarong, pierko, dobrý olej, nepremokavú plachtu a chuť dopriať svojej láske ten najväčší pôžitok.
Sexuálny vzťah sa dá spestriť miliónmi spôsobov, nemusí to hneď byť párová tantra masáž v salóne. Ak by si sa však po dlhej úvahe rozhodla do toho ísť, poriadne si zistíte, aký je to salón, aby ste neboli nakoniec sklamaní a znechutení.
@anonym_autor nikdy by som sa na toto nedala a ak by mi to muž navrhol opllieskam ho o stenu že by bol.modry. žiadna masáž. Tam ide o to, že sa urobí s inou ženou predsa. Za mna teda red flag.
@anonym_52ed67 Ty budeš nejaká zápasníčka 😂😂😂
Zbiť muža domodra?
Alebo máš doma len handrovú bábiku, namiesto chlapa.
@anonym_autor Ahoj, ak ti môžem poradiť, najprv sa s ním porozprávaj, prečo chce hneď spestrovať váš sexuálny život takouto formou, skúšal to už niekedy, naštudoval si o tom fakty, ten salón prevádzkuje naozaj tantra masáže alebo je to len reklama na v podstate masáž pohlavia s vyvrcholením? Taktiež ako salón dodržuje hygienické normy, tohto by som sa obávala.
Ja by som do toho nešla, ani môj muž, viem, že by som nezniesla, aby sa ho dotýkala iná žena a taktiež to platí aj opačne. Tantru masáž však máme obaja veľmi radi, robíme si ju navzájom, ale najprv sme si o tom niečo naštudovali, na nete máš aj naozaj dobré videá, ako ju správne praktizovať, taktiež si môžete zaplatiť kurz, kde sa to dá naučiť a nič sa neukazuje priamo na tvojom tele, ak si to nepraješ, ale sú veľmi drahé.
Tantra nie je len o fyzične, sú tam aj duchovné aspekty a celkové prepojenie, ja si napríklad neviem predstaviť, že by som ju robila niekomu inému, ako svojmu mužovi, naňho som naladená, viem sa mu úplne oddať, dať a prijať od neho všetko.
Na tvojom mieste by som mužovi navrhla vyskúšať to doma, len vy dvaja, pretože akonáhle budeš s jeho nápadom súhlasiť a len kvôli nemu, ak ty sa na to necítiš, bude to mať dôsledky. Prídu výčitky, že si spravila vec, s ktorou si vlastne nebola stotožnená a nakoniec si pokazíte celý vzťah.
Na tantru potrebuješ len čas, šarong, pierko, dobrý olej, nepremokavú plachtu a chuť dopriať svojej láske ten najväčší pôžitok.
Sexuálny vzťah sa dá spestriť miliónmi spôsobov, nemusí to hneď byť párová tantra masáž v salóne. Ak by si sa však po dlhej úvahe rozhodla do toho ísť, poriadne si zistíte, aký je to salón, aby ste neboli nakoniec sklamaní a znechutení.
@anonym_e4fcd3 Ahoj, prosím Ťa, mohla by si mi poslať dobré, overené videá do IP na tantra masáž? Ďakujem
A ako prebieha tantra masaz u ženy?
Podľa mňa chce vyskúšať niekoho iného, podviesť ťa - aj keď len "ručne", akurát s tvojim súhlasom 🙂
@procrastique ono to ma byt oznacenie pre ten zaver, preto happy and, ako stastny koniec. Vieme co sa tym mysli 😀. Nie ze rucna praca nazov.
@anonym_103519 stastny koniec je happy end, nie happy and 🤷
@anonym_e4fcd3 aj mna zaujimaju videa 🙏
A ako prebieha tantra masaz u ženy?
@anonym_80cc8e tak ze ju maser riadne vyprstuje. Najprv klitorisalne uspokoji a potom prstami dnu dva a tri az kym netecie. Zeny z toho maju viac ako muzi.

Dúfam že to nie je v Žiline 😄