icon

Tantrická masáž pre ženy. Skúsenosti a názory.

Dnes o 17:15

Ahojte chcem vyuizt ze sa tu da uz pisat anonymne...
Vyskakuju mi prispevky na tantra masaz nuru masaz neviem aku este masaz. Je mi uplne jasne ze nejde o oralny a ani o klasicky sex.
Ale polial teda prichadza k masazi vonkajsich a vnutornych pohlavnych organov a k orgazmu nejde de fact o rucne urobenie dobre?
Ano viem ze je to o relaxacii a masazi ale teda s tym orgazmickym zazitkom nejde o urobenie dobre? Kvazi petting v istej forme?
Mozte mi niektora napisat co ste boli na takejto masazi ako to prebiehalo? Viem ze to nie je vrane ako prostitucia ale uprimne... ak by muz isiel do tantra salon mal tam orgazmus v com je to ine ako ke dby mu prostitutka v aute urobila rukou dobre? chapete co myslim?
ja napr ked som vo vztahu by som do toho nesla. ale napr viem si predstavit keby som bola dlho sama chybala by mi intimita a na nejake nahodne dobrodruzstva by som sa necitila tak toto by mi rpislo ako bezpecnejsia cesta... teoreticky

anonym_1783ca
Dnes o 17:36

Tantra je filozofický smer, spôsob myslenia, životný štýl a ide o omnoho komplexnejšiu vec ako len masáž s vyvrcholením...to čo sa predvádza tu v rôznych pofidérnych salónoch má od toho samozrejme ďaleko a ide viac menej len o to, ako popisuješ a neviem si to predstaviť ani vo vzťahu, ani nezadaná...

petamich
Dnes o 17:54

Ja osobne si to neviem predstavit ani zadana ani single 🙂 pre mna je to horsie ako nahodny sex, obzvlast ak ten tantricky maser/ka v ten den mal tak osem klientov. Nepride mi to v nicom bezpecnejsie okrem pohlavnych chorob.

Kazdopadne ja nemam rada masaze ziadneho druhu, takze aj toto zohrava rolu, nahodny sex som zazila asi 1-2x v zivote a stacilo mi, druhy den rano nic moc 🙂 takze vlastne ani jedno ani druhe 😅.

zuzubb007
Dnes o 18:03

Podľa mňa je to choré, a nikdo normálny na to nepôjde, grcať sa mi chce už teraz, zlámala by som mužovi ruky už si predstavujem hneď nechuťáka

a0
Dnes o 18:14

No, tu záleží, či to robí skúsený tantra masér, s naozaj rokmi skúseností alebo random dievčina v erotickom salóne, lebo čo sa týka tantra masáže, vôbec nemusí dôjsť k orgazmu a dokonca ani k masáži genitálii, je to úplne o niečom inom ako to, čo sa ponúka a prezentuje u nás.

anonym_51b4f6
Dnes o 18:27

@anonym_autor ak si zadana nie, ak slobodna je to na tebe.