Ten pravý, ale s intímnym problémom
Keby ste stretli muza presne podľa svojich predstáv, všetko by fungovalo, rozumeli by ste si... je aj príťažlivý, rozumný, starostlivý, hodiny sa viete rozprávať, gentleman, všetko funguje ako ma... Avsak ma malý penis 🙈🙊 zostali by ste s ním? Neviem či som ja "veľká", ale je to najmenší kúsok aký som kedy videla. Neviem teraz, či sa vzdať sexu, pretože nič pri tom necítim, alebo človeka, s ktorým mi je dobre. Tak ma len zaujímajú názory.
tak mu povedz že tebe to chuti inak .. že máš rada keď sa vie viac oprieť do toho 😉🫵🏻
Keby som mala mikropenis tiez by som sa vedela hodiny rozpravat byt gentleman a v posteli by som znasobila pouzitie prstou jazyka a vsetkeho co je vacsie ako mini penis -pre tvoju rozkos. Ja by som to na tvojom mieste ukoncila. Vztah mate len v zaciatku vtedy sa kazdy najviac snazi o rok dva zistis ze ani taky gentleman naozaj nie je spoznas jeho muchy a mini penis bude uz len bonus.
Ja by som s nim nezostala mne by to vadilo
@bloger stále lepšie ako MR.bomba styk 🤣🤣🤣🤣
@karolinakk tak ja neviem asi mas chlapa egoistu,pozerajuceho na Seba..u nas aj ked nie Casto ale min 2-3orgasmy aj vaginalny aj klitoris za ten cas mam, skratka moj manzel vie ako na mna😍tym Casto myslim frekvenciu sexu, ale ked je stoji zato☺️
Sorry aj ked sme spolu 20r s manzom, uz po 3t som "ho" Mala zmapovaneho😂a nie s malym gasparkom by som Spokojna nebola...
Mne by to asi veľmi nevadilo, keďze dosahujem len klitorialny orgazmus. Šúchať by som sa teda mohla aj s tamponom v sebe. 🤣🤣🤣
Ja som vždy bola alibisticka v tomto kým neprisiel na psa mráz.😀 Nie, už by som to asi nezvládla. Chlap bol dokonca aj skvelo zabezpečený a všetko, ale mňa začal skrz tohto extrémne odpudzovať, dokonca s tou mini veľkosťou ma stihol podviesť i keď si myslím že tam zauroadovali pre slečnu iné benefity.🤣 Ale keďže som bola zaľúbená tak som si myslela ze hračky to vyriešia, nemusí chlap mať neviem akú veľkosť, ale ak ho reálne necitiš pri sexe je to vážny problém. A keď ti to prekáža teraz na začiatku, časom ti to bude násobne viac vadiť...
Máš uspokojenie aspoň iným spôsobom?
@ankare Aj ja mám prevažne iba ten, ale ver tomu, že keď ani nevieš, že v tebe niekto je.. Začne ti to vadiť lebo ťa aj vzrušenie prejde. 😀 Pred touto skúsenosťou som nebola ani po pôrode. Vdaka tomuto som si myslela ze "som bola široká" a inej to môže stačiť, no iný partner mal ale že diametrálne iné pocity, aké boli moje obavy. 😀 takže tampón jedine už iba iba od Ob.😀
Tak to nieje ten pravy pre Teba
Akoby si opisala mojho byvaleho. Mimo postele to bol priam dokonaly muz, avsak potom som zistila, ze ak sa mu uz horko-tazko postavi, tak ho ma 5-6cm. Pokusali sme sa o sex, ale chudak sa do mna ani len nedostal. Kedze bol vo svojich 28 rokoch panic, tak vobec netusil, ze ma nejaky problem.
Dlho som so sebou bojovala, ci do toho ist alebo nie, pretoze mi s nim bolo dobre, "papierovo" to bol dokonaly muz galantny vzdelany, inteligentny, slusny, obetavy...ale vedela som, ze v sexualnej oblasti by som bola nestastna. Rozisla som sa s nim s vedomim, ze tak povahovo dobreho muza mozno uz nestretnem. Ale tri mesiace nato som stretla muza, ktory mi nielen ukazal, co je to bozsky sex, ale ma aj uzasny charakter, vyzera ako z reklamy na Armani :D je starostlivy, budi ma kazde rano so slovami milujem ta, vo vsetkom mi pomaha, po 10 mesiacoch ma poziadal o ruku a teraz cakame nase baby.
Ked si teraz predstavim, ze by som ostala v tom prvom vztahu, o co vsetko by som prisla, wow...nikdy by som nezazila take stastie ako teraz.
@zuzana876 koľko máte rokov? Lebo je iné, keď sú vo vzťahu už deti...
Anonym - takze uz s nim mas deti? Ci?
@veronikaszabova dieťa mám z predošlého vzťahu.
Tak nevidim problem v tom, zeby si mala odist z takeho vztahu. Ked dieta nie je jeho.
nic proti vztahom sexu ani nic take ale nehnevaj sa nedavno si porodila mozno sa mylim a uz s inym do postele mne by sa to hnusilo.
@ivsoja2020 hej to sa myslíš, moje dieťa má už 10 rokov, takže nie je to nedávno 😂 Ja mám 40.
aha tak prepac ja som to pochopila inak ze si po porode
Obaja mame 30, teraz cakame prve dieta. Nikdy sa nepasujem do role radit mamickam ked mna samu to este len caka - ale ako suvisi 10 rocne dieta z predosleho vztahu s neuspokojivym sexualnym zivotom, ktory by ta pri tomto muzovi cakal?
Dieta z domu o par rokov odide, ale muz tam bude az do smrti.
@queen_mary presne tak
@zuzana876 to nie je take iste..dnesne vztahy su vacsinou na dobu urcitu s akymkolvek velkym ci malym bambusom
Ja už som stratil asi všetku nádej.....

@oliviakatka lol tak ma velke dlane