Tetovanie a vzťah
Ahoj, v puberte som bola trocha sibnuta a našťastie mám tetovanie na stehne, bruchu a chrbte. Väčšie tetovanie. Sú to miesto čo keď som oblečená nevidno. Vidím, že keď to chlapi vidia sú len tqky zaskočený. Posledný mi povedal asi po dvoch dňoch čo videl, že takto žena nemá vyzerať čo chce rodinu a deti, že to je hrozne. No ja viem, nepáčia sa mi po rokoch, ale čo mám ako robit?
Aby sa náhodou 💩💩💩💩 akože tak nech sa zoberie kade ľahšie a máš kľud to čo máš na sebe je tvoja vec a ak sa mu to nepáči tak nech sa tam nepozerá niesme v roku 1980 máme inú dobu mne sa to páčilo keď som mala 18 ale bála som sa mojej mamy 🤣 teraz mám 34 a mám 6 tetovaní 😆 jedno od kolena až po brucho a ďalšie idem teraz robiť a vieš čo ??? Vôbec ma netrápi čo si druhý budú myslieť samozrejme čo očakávam že to mama ofrfle že som domorodec🤣🤣🤣
Povedal to hlupo, ale ma pravo na to, aby sa mu to nepacilo. Mne sa tetovania na muzoch nepacia tiez.(ani na zenach) Priatel ma tetovanie, zistila som to uz "neskoro", ked som si uz nevedela predstavit ho kvoli tomu opustit. Na mna osobne tetovanie posobi lacno, vulgarne, agresivne. Neviem si pomoct 🤷♀️. Ale je to len moj nazor, viem ze vela ludom - muzom aj zenam sa paci. Akceptujem to.
Mne to pride ze ta sudi za chybu z minulosti ktpru nezmenis. To je akoby si niekomu v minulosti ublizila, olutovala to, ale nezmenis to..a teraz Ta niekto odsudi, ze si to urobila.. ten co ta bude milovat, bude aj toto akceptovat. Kazdy robi chyby a nie vsetky sa daju napravit
Presne kvôli tomuto by som nikdy nedovolila tetovanie neplnoletému dieťaťu. Ty si síce už mala 19, bola si dospelá, ale aj tak sa ti zmenil vkus a tetovania ľutuješ. Je to navždy, tak by si to mal každý veľmi dobre rozmyslieť.
Odstranenie laserom boli katastrofa páli štipe.A za odstranenie tetovania dobre eurač vyhodiš.
Mozno si typ zeny ktorej sa proste tetovanie nehodi. Aj tak si myslim ze dalsia vymyslena diskusia zamerana na vyvolanie vasni, kto je za tetovanie a kto akoze proti.
Nečítam komentáre len ti napíšem že chlap ktorý toto povie tak on nie je chlap na vzťah 🙉 vôbec sa tým netráp nikto nemá právo ťa kritizovať alebo niečo a ten čo niečo také povie nestojí zato
Tak uprimne, keby sa chlap predo mnou vyzlecie a je vsade potetovany, idem rovno prec. Je to odpudive
Treba akceptovat, ze rovnako ako sa niekomu nepacia plastiky, inemu sa nepaci tetovanie
Mam jedno male a decentne. Tetovanie na celom tele za mna nie. U bab uz vobec
@babulkomale Jasné, má právo, aby sa mu to nepáčilo, aj nepokračovať vo vzťahu, keď sa cez to nevie preniesť, tu ale ide o formu. Jedna vec je povedať mne sa to nepáči (hovorím o sebe a svojom vnímaní), úplne iné je povedať, že takto žena a budúca matka nemá vyzerať. Je to sprosté a necitlivé a chlap je hulvát.
@zunaf neboli sme pri tom, mozno trvala na tom aby jej to vysvetlil, tak vysvetlil. Ja uplne chapem ze on ma taky nazor, ale fakt nevieme ako to povedal. Ja myslim ze dost sa to ludom podvedome spaja s tymi krimi zivlami, pisem podvedome lebo je jasne ze kazda nezna kevtinka co tetovanie ma, nie je kriminalnicka. Ale zacali to v novej dobe nosit prave takito ludia, tak dost ludom to prekaza.
Z detstva si fakt pamatam ze to mali chlapi z takých tych sockovych rodin co aj boli v base a jedna starsia pani romskeho etnika, co sa poznala s nasou rodinou a nosila to prelepene v lete leukoplastom na predlakti.
Zila slusne a hanbila sa za ten pozostatok ktovie akeho obdobia 🤷
@zunaf a vies ono inak znie " mne sa to nepaci" to je taka slabota ale on si zrejme nevie predstavit ze cely zivot sa bude pozerat na to co sa mu nepaci a nevie si predstavit ze taka pokreslena osoba bude dojcit jeho dieta.
Ja tetovanie nemám ale nikdy by som si nedovolila hodnotiť človeka podľa jeho tetovania. Či sa mu to hodí, alebo nehodí, či sa to mne páči alebo nepáči to je absolútne jedno. Keby mal vytetované s prepáčením aj hovno na čele, to mu na jeho ľudskej hodnote neuberá ani nepridáva.
@lindusss2016 nie, nemusi sa to kazdemu pacit. Ale mne sa napriklad nepacia plešati a hoci mojmu mužovi uz vlasy dost zredli, urcite ho zato neopustim… lebo je rozdiel pacit sa/nepacit sa a rozdiel brat to ako kriterium rozchodu! Su ine veci, ktore su dolezite, urcite nie tetovanie! A teda aby bolo jasne, ja nemam ziadne tetovanie, ani po nom netuzim. Len mi pride velmi hlupe, ked niekto tvrdi, to sa ma a to sa nema a takto ma a nema niekto vyzerat… kto to akoze urcil, ako ma zena vyzerat?
@mircalla ako má vyzerat žena?
Tak veľmi ženy bojovali za to,aby sme mali slobodu slova a rozhodnutia vo všetkom ako samostatne zmýšľajúce bytosti a potom samé ženy idú proti ženám udavanim pravidiel ako by mali vyzerať .
To sme dopadli
Že sa to tebe nepáči beriem- je to názor
Ale písať ako má žena vyzerať je úplne ale úplne mimo
Laser alebo pretetovať u tatéra, vylepšiť to
Pokiaľ sa to páči tebe tak nerieš ten pravý ťa bude mať rád aj s tetovaniami
@pikachu999 Vsak pise, ze sa jej to nepaci
@mircalla Byť úprimný je, že poviem, že mne sa to nepáči a neviem si kvôli tomu predstaviť vzťah. Povedať žene, ktorú zrejme nepozná dlho, že takto žena, ktorá chce rodinu a deti nemá vyzerať, nie je úprimnosť. Je to generalizovanie nezaložené na ničom. To, že má autorka príspevku zrejme nepodarené tetovanie nehovorí absolútne nič o tom, aká bude matka.
@babulkomale Aha, to je taká slabota. Takže k tomu zdegraduje jej ženskosť a prípadné materstvo. Je mi jasné, že rôzni ľudia majú hranice inde, mne ide o to zovšeobecňovanie.
Ako to povedal a čo k tomu viedlo, nevieme. Vychádzam z toho, čo napísala autorka príspevku.

Kazdemu sa paci nieco ine. Ale taky vyrok co on dal je v roku 2023 na zaplakanie.