icon

Tetovanie a vzťah

4. máj 2023

Ahoj, v puberte som bola trocha sibnuta a našťastie mám tetovanie na stehne, bruchu a chrbte. Väčšie tetovanie. Sú to miesto čo keď som oblečená nevidno. Vidím, že keď to chlapi vidia sú len tqky zaskočený. Posledný mi povedal asi po dvoch dňoch čo videl, že takto žena nemá vyzerať čo chce rodinu a deti, že to je hrozne. No ja viem, nepáčia sa mi po rokoch, ale čo mám ako robit?

Strana
z3
poopsie
4. máj 2023

Môj muž nemá žiadne terovania, ja mám 6 tetovaní, páči sa mi možno jedno 😂ale čo už, je to súčasť môjho života a nedá sa to zmeniť a bola som si vedomá, že to tak bude 🤷‍♀️môj muž s nimi nikdy nemal problém, mám aj jazvy po piercingoch... Mladosť pochabosť, sprostosti som robila... Aspoň môžem dcéru varovať 🤪

babulkomale
4. máj 2023

@zunaf myslim slabota aby vysvetlil.ze o nu nema zaujem. Jasne ze zena potetovana aj v nose moze byt super matka, ale on proste taku partnerku nechce.
Tak to vysvetlil. Nic nezdegradoval, ved ona si moze najst desat chlapov na vyber, ktorym to nevadi a mat desat deti.

dadis
4. máj 2023

@nini1978 Darmo budem teraz teoretizovat, mozno keby ho stretnem na kupalisku, tak ho asi prehliadnem.

mircalla
4. máj 2023

@zunaf Ale on vyslovit svoj subjektivny nazor, si on si tak matku svojich deti nepredstavuje. Netreba sa tu chytat za slovicka

mircalla
4. máj 2023

@zunaf Podla mna tu zenskost uz dregradovalo x tetovani, ked uz ide o to. Hovorim, nemam nic proti, ak to je v urcitej miere, sama jedno male mam. Co ale vidim casto, je uz extrem a vela tetovani posobi lacno, vulgarne a nevkusne.

mircalla
4. máj 2023

zdegradovalo

landsmanka
4. máj 2023

jasne, ze zalezi na tom, ake to samotne tetovanie je. mne osobne tetovania absolutne neprekazuju, dokonca sa mi pacia, len podla toho kde a ake🙂

mimikarol
4. máj 2023

@dankanka
@h2 baby ale on jej povedal že tak nemá vyzerať žena ktorá chce rodinu a tetovanie predsa z nej nerobí horšiu ženu, mamu, osobu. To že by môj muž došiel s hovnom na čele by s neho neurobilo iného človeka, horsieho, alebo zlého otca. Jasné že by sa mi to nepáčilo, ale v mojich očiach by ako človek aj tak neklesol. U mňa su prvoradé vlastnosti človeka, nie vzhľad.

karolinakr
4. máj 2023

Robiš z toho vedu.Mala si mu odpovedať:"Však sa nejdem za teba vydávať !"..( a či budeš raz mat deti, to už vonkoncom nie je jeho vec)

h2
4. máj 2023

@mimikarol Ale toto nie je vec vzhľadu. Keby ho niekto chytil a násilím mu to vytetoval, jasné, že by si to tak nebrala. Alebo keby to bolo niečo, na čo nemá vplyv, napríklad keby sa mu na čele objavila taká pigmentová škvrna. Ale tetovanie je rozhodnutie. Každý si vyberie, čo si dá vytetovať a kam. Takže to o tom človeku niečo vypovedá.

danica2711
4. máj 2023

@mimikarol samozrejme, že prvoradé sú vlastnosti človeka, ale jeho proste potetované ženy nepriťahujú, nevzrušujú, možno dokonca odpudzujú. Tak to povedal na rovinu a vybavené. Ja ho úplne chápem, ja to mám rovnako. Neodsudzujem, pre mňa nech si každý dá potetovať, čo len chce, ale ja by som si s potetovaným chlapom do postele neľahla

mane01
4. máj 2023

@babulkomale za predpotopny nazor povazujem to, ze si niekto dovoli tvrdit, ako by mala zena vyzerat a nie nazor na tetovanie.

mircalla
4. máj 2023

@mane01 Podla mna je to uplne v poriadku. Zhovadila sa sama, Partner (potencionalny) sa vyjadril, ze jednoducho pre neho toto nie. Je uplne jedno ako to povie. Podla neho by takto zena vyzerat nemala = nemala sa zhovadit tetovaniami.
Vsak ju nekritizuje za to, ze ma male prsia, je tucna ci ma kratke nohy. Vyjadril sa k modnemu doplnku, ci si dala urobit.
Uplne narovinu by som to povedala komunkolvek aj ja.
Keby si niekto naspchal x priercingov do nosa, je to to iste - no go

dankanka
4. máj 2023

@mimikarol ved ano. Akoze myslim si to co on, ale keby som spoznala niekoho super a bol potetovany, neriesim to absolutne

lindusss2016
4. máj 2023

@mane01 tak ale predpokladam, ze s tvojim muzom si nieco prezila, kym mu vlasy vypadali. On s nou nie a na zaciatku vztahu sa predsa moze rozist za to, ze sa mu to nepaci. Si predstav, ze keby si tvojho muza spoznala, sadol by ti, pozval by ta na kavu, potom na zmrzku, potom na veceru, atd, az zrazu by si sa dostala k nemu domov a dal by dolu parochnu 😂 no co by si povedala? Ved to je to iste. Oni podla vsetkeho ziaden extra vztah nemali, videl ju raz bez siat a hned povedal, ze mu to nesedi. Nevidim v tom problem a to tetovanie sama mam

ravador
5. máj 2023

@kliatana 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Takže keď sa chlapovi niečo na žene nepáči, tak "za veľa nestojí". To by som chcel vidieť aký by si mala názor, keby sa karta obrátila. Milujem tieto dvojité štandardy.

karolinakr
5. máj 2023

@lindusss2016 🤣 a zuby do pohárika

karolinakr
5. máj 2023

Ja tiez nie som az taky fanda do tetovania, ale tento bol nejaky konzervativny upnuty ťuťko - takto nema vyzerať žena do manželstva a matka? To on rozhoduje kto ma ako vyzerať? nie som fanušik tetovačiek.bodka..Mna tiez nevzrusuje plešaty, okuliarnaty, s trakmi, v tesilakoch s pukmi ITečkar, ale ked chce mat rodinu, viem že sa oženi a najde si nejaku, čo zapada do jeho imidžu

dadis
5. máj 2023

@karolinakr Ano, povedal to hlupo. Ja by som mu na to povedala, ze ja sa za neho vydavat nemienim a dokonca ani nebudem mat nic s niekym, co sa takto netaktne a necitlivo vyjadruje. Ozaj stacilo povedat, prepac, ale mne tetovania vadia..

mirkava
5. máj 2023

A možno tu nie je troblem s tetovanim, ale so sebavedomím. Tvoje telo, tvoja vec. Keby som mala vytetovaneho ktrtka na bruchu, poviem len: mne sa to paci a kašlem na to co si pan "dokonaly" o tom myslí. Buď hrdá na svoje telo 😉😊

leskovael
6. máj 2023

Je v poriadku že ťa chlap nechcel, lebo máš tetovania a nepáčia sa mu. Rovnako ako je v poriadku, keď má niekto potetovanú hoci aj tvár! Každému sa páči niečo iné, treba to rešpektovať..akurát sa dajú veci povedať aj slušne a nie tak neohrabane.. Lebo povedať žene, že takto žena ktorá chce raz rodinu nemá vyzerať, svedčí o tom, že to bol idiot🙂Ja tetovania mám, nie veľa ani málo, ešte budú ďalšie, som matka, žena a tetovanie nieje nič, čo by mi uberalo alebo pridávalo na hodnote..je to niečo čo chcem, tak si dám na telo a tak to končí. Hlavne pre iných.. 😁Ak by sa na šiel chlap, ktorému by sa nepáčili a povedal to slušne, vzala by som to úplne v poriadku a nebrala by som to ani ako urážku, ani tak že ten chlap za nič nestojí...🤷🏽‍♀️ Proste má iný vkus.. No a vždy by som bola radšej ženou potetovaneho a slušného, ako nepotetovaného elegána, ktorý je tak blbý, že žene nevie povedať veci slušne 🙂

evaachesa
6. máj 2023

Môjmu mužovi sa tetovania protivia a ja by som tiež nechcela potetovaného chlapa. Ešte keď si predstavím nejaké trápne obrázky a pozerať sa na to celý život, pripadne počas intímností, no tak toto fakt nie.
Daj si tie tetovania prerobiť, odstrániť, alebo si nájdi chlapa, ktorému tetovania (aj škaredé) nevadia.

Strana
z3