Trojka - váš pohľad
Ahojte, idem založiť šialenú diskusiu. Teraz som čítala jeden článok na fb ale zatiaľ tam neboli žiadne reakcie tak sa idem pýtať sem. Aký je váš pohľad na to ze by ste mali trojku. Vy váš manžel a ďalšia žena. Tak teda môj názor je ze toto by som nikdy nedovolila, už len z toho dôvodu ze by som mala môjho muža vidieť ako pozerá na inú nahú ženu a nie ešte že by s ňou niečo robil 😀😀 je to u vás tak isto? Alebo je tu niekto šialený? 😅😅
Ahojte. Pripojím svoje skúsenosti, ak to niekoho reálne zaujíma. Som chlap, ženatý 14 rokov, dve deti. S manželkou máme kamaráta, s ktorým sme mali už niekoľkokrát trojku. Áno, čítate dobre, dvaja chlapi a jedna žena. Nikto z nás s tým nemá problém, je to super okorenenie vzťahu, ale musia byť pravidlá. A ak sa niekto zamýšľa nad tým, aké to je vidieť svoju ženu ako ju obrába iný chlap…nuž, to sa vysvetliť nedá, to buď ten chlap dá alebo nedá. Takže ja som jedným s tých, ktorý s tým problém nemá. A prosím, nesnažte sa to pochopiť. Keby chcel niekto vedieť viac, pýtajte sa. Na urážlivé komentáre odpoveď nebudem 😉

to nie su vyplody ale realita zivota, autorka. No o tej mam evidentne viac vedomosti ako ty, ale pokojne si zi v svojej super bubline. Keby si citala mok komentar s porozumenim, pochopis. Ale to by som chcela od teba moc. Je to zhodnotenie pocuteho od ludi, ktorych poznam. A tie, ktore sa v tejto teme vyznaju, ti rafsej ani moc nepisali, asi videli, ze to nema zmysel. Tak asi tolko.