Trváte pred prvým rande na výmene posteľnej bielizne?
Pred prvym rande, trvate vzdy na vymene postelneho pradla? Je nutne aby potencionalny adept na partnera, pripravil "pracovne prostredie" len pre vas?? 🙂 ja viem pisem to jemne vtipne, ale dobre viete ako to myslim. Dakujem za odpovede.
pred? to znamena,ze ho este nepoznas a nie netrvam ...neleziem k niekomu do bytu len tak "pracovne" ako ty ..
@anonym_autor tak toto som ešte nepočul 🤣🤣🤣
Nie, nevyzadujem. Na prvom rande by som do postele s nikym nesla. Vzdy som sa stretavala na verejnom mieste.
@anonym_b2782f
@zuzinka888 ani keby viete, ze tam este tyzden dozadu lezala jeho expartnerka ci manzelka (teda buduca exmanzelka) ?
V inom biznise pracujem 🤷♀️
S niekym, kde este tyzden predo mnou expartnerka v posteli lezala, by som ja na prvom rande urcite do postele nesla.
A tiez nie s niekym komu by samemu nedoplo, ze treba vymenit pradlo fuj.
s takym, ktory ma este buducu exmanzelku by som nerandila. A na prvom rande som s nikym do postele neliezla, takze by mi bolo uplne jedno ci postelne nevymenil mesiac.
@anonym_autor tak on ma buducu exmanzelku, dalej ides skakat do postele s niekym kto este pred tyzdnom spal s nejakou inou a este hned na prvom rande, to vazne, ci to je nejaky vtip?
@anonym_autor sex na prvom rande dajme tomu, ale preco preboha s niekym, kto este nema vyrieseny vcerajsok??
Ked ti ide len o “pracovne “ ciste miesto … pozvi ho k sebe a mozes menit pradlo kazdu hodinu podla potreby a nemusis rozmyslat, ci tam spala exmanzelka alebo pes, na prvom rande neleziem nikomu do postele, nie som od fachu.
@anonym_b2782f
@zuzinka888 ani keby viete, ze tam este tyzden dozadu lezala jeho expartnerka ci manzelka (teda buduca exmanzelka) ?
@anonym_autor na prvom rande by mi to bolo jedno. Nesla by som k nemu a nebol by sex.
Ako na prvom rande zistíš či to prádlo menil včera alebo pred mesiacom, nacpeš si ho k nosu a budeš hľadať stopy avivážu? 😆
To jako že mu ještě před prvním rande řekneš, aby vyměnil povlečení, kdyby náhodou došlo na sex? 😁🤦🏻♀️
Na prvom rande? A ešte ho dopredu informovať, že máš v pláne sex u neho?😂😂😂 Waw. No nič, vezmi ho do svojej postele a problém vyriešený.
Tie periny bude hlavne meniť budúca exmanželka. Ktorá ale nevie, že je budúca exmanželka, skáče mu okolo riti lebo však domácnosť a nedajbože aj deti je jej úloha. Dobre to má ten beťár vymyslené.
mu vyperes aj gasparka ked len pred tyzdnom klatil mazelku?
Slapky to volaju rande?
@anonym_autor moje prvé rande bolo v kaviarni a do bytu ani jedného z nás by sme nikdy nešli. Návrh na sex počas prvého rande by bol pre mňa red flag a druhé rande s touto ženou by nebolo.
ja premyslam nad technickym prevedenim. to mu ako mas v plane povedat? spytat sa ho? pockat predtym nez na to skocite aby to urobil alebo ako na tom vlastne trvat?
ja premyslam nad technickym prevedenim. to mu ako mas v plane povedat? spytat sa ho? pockat predtym nez na to skocite aby to urobil alebo ako na tom vlastne trvat?
@pralinka25 v ramci predohry prezlecu periny
@pralinka25 v ramci predohry prezlecu periny
@viestta 😆😆😆😆
Och som tu po 100 rokoch, ale viestta ako vzdy nesklamala ❤️
Ty sa reventivne holis a inak skraslujes tam dole pred kazdym rande kde je moznost sexu?
Vyzadujem psychotesty
@anonym_autor
Odpadla som 😁
Ja som dost cistotna, aj citliva na to, kde spim … ale nikdy ma nenapadlo riesit, ci su ciste periny, ked sme sexosili po prve 😁
Ked som prvykrat spala u mojho poylwdneho partnera, tak preliekál vecer periny
Ale neviem si predstavit ze pred prvym sexom sa ho opytam, ze ci su periny ciste 😁 mala som doteraz vzdy cistych chlapov
Alebo sexuj prvykrat u teba doma a mas zarucene ze perinky si prezlecies
Ked ti ide len o “pracovne “ ciste miesto … pozvi ho k sebe a mozes menit pradlo kazdu hodinu podla potreby a nemusis rozmyslat, ci tam spala exmanzelka alebo pes, na prvom rande neleziem nikomu do postele, nie som od fachu.
@anonym_0cee8c 😁😁😁😁 ze alebo pes 😂
A kondomy dva. Jeden je malo
Este som sa nad tym nikdy nemusela zamyslat, kedy bolo pradlo menene, ale ak mas OCD na nieto veci, hotel to isti

Nie, nevyzadujem. Na prvom rande by som do postele s nikym nesla. Vzdy som sa stretavala na verejnom mieste.