icon

Túžba po inom

15. máj 2023

Ahojte Ja viem že ma tu mnohé teraz ukamenujete .. no potrebujem radu ... Píšem 😑 mám manžela .. sme.spolu 5 rokov z toho 2 manželia prešli sme si za tak krátku dobu s veľa nepríjemnými vecami ale aj peknými.. no po čase som sa zahľadela do iného muža nepíšem si s ním nevolam nestretávam proste nič on ani len netuší že pri predstave na neho sa roztrasiem .. no ale ja to tak nechcem len moja túžba je silnejšia . Viem že to nepripadá do úvahy .. nechcem môjmu manželovi ublížiť aj keď máme nejaké problémy v manželstve nevenuje sa mi tak ako pred tým .. vôbec veľmi málo intímity je medzi nami . A pod .. prosím poraďte mi ako to v mojej hlave zastaviť ..

Strana
z2
domkakvet
15. máj 2023

Ste manzelia na to sa uz hladi inak ako keby ste spolu len chodili.

autor
15. máj 2023

@snehulienka99 neviem netuším v práci ho sledovať neviem ..a v mobile nič nemá no je mi podozrivé že sex mu nechýba

autor
15. máj 2023

@domkakvet presne áno

autor
15. máj 2023

@domkakvet ja to ukončít nechcem ...len poradiť ako toto všetko napraviť .. ale bohužiaľ keď to bude len z mojej strany snaha s tým ja už nič neurobím

mandzula
15. máj 2023

@autor co ta pri nom drzi? Okrem penazi teda.

autor
15. máj 2023

@mandzula ani peniaze ja mám aj bývanie aj svoj príjem .. ja nehovorím že ho neľúbim .. ale uz ozaj neviem ako to vyriešiť

mandzula
15. máj 2023

@autor ja ti poviem za seba - nebavilo by ma zit a vychovavat deti v takom vztahu, ako mas ty - nedovera, manipulacia, ziadna intimita a ziadna snaha o zmenu.

guliver19
15. máj 2023

Ked mas doma takehoto mula ja sa ti nedivim ze mas chut na ineho. Je to uplne normalne a ked s muzom tvojim nic nepohnne asi by som pri nom nezostavala a neobmedzovala svoje tuzby, zelania, zivot je kratky

autor
15. máj 2023

@mandzula to je to najhoršie že pociťujem že už má to nebavi a že už nevládzem vôbec .. niečo riešiť . A investovať do toho čas snahu keď vidím že všetko je bez zmeny a snahy toho druhého ..

autor
15. máj 2023

@guliver19 nie je to druhý rok furt na Tom istom .. bode jak keby sa niečo zasekli

autor
15. máj 2023

@guliver19 prepáč zaseklo

vero96
15. máj 2023

ak Ty máš byť smutná, frustrovaná, atd atd atd. to asi nikam nevedie. možno nejaká párová terapia? Alebo fakt rozchod. Ak to dvom ľudom neklape, načo to siliť a tlačiť? deti to vidia, deti cítia. mysli na seba!

autor
15. máj 2023

@vero96 som ozaj už keď sa udobrime .. už naivne dúfam že to tak ostane že proste .. sa niečo pohlo a po týždni bim zase ... Celé cecky ti vidno a to sa pri tom vôbec neobliekam vyzivavo .. alebo zase sa na teba usmieval alebo proste hoc čo len aby hádka bola

januska12323
15. máj 2023

Máš prostriedky na odchod tak nerozumiem prečo mu tie debilne poznámky trpíš. Od takého by si mala utekať aj bez zakukania sa do iného.

marcellka32
15. máj 2023

Máš 2 deti z predošlého manželstva, teraz malé 1,5 ročné dieťatko a už ťa ťahá za ďalším nejakým mužom?
Áno ak muž nechce, tak treba odísť, ale ako vieš či ťa ďalší tretí muž prijme s 3 malými deťmi??
Zostaň chvíľu sama, utried si myšlienky, sústred sa na deti, a daj tomu čas, čas na správneho partnera, držím palce

autor
15. máj 2023

@marcellka32 mňa netaha nič za žiadnym mužom ani nechcem budúcnost z niekým iným len som povedala že som sa obzrela po inom ... Lebo sa mi môj nedostatočne venuje .. ale to neznamená že ho idem hneď podvádzať alebo odísť od neho

marcellka32
15. máj 2023

Ale veď obzerať sa môžeš, na to máš oči ;)
Len si písala, že už s ním nechceš byť a teraz píšeš, že ho neopustis 🤷

autor
15. máj 2023

@marcellka32 ja som v žiadnom komentári nenapísala že s ním nechcem byť ale že má to takto nebaví že ako to skúsiť napraviť keď už som snáď vyskúšala asi všetko 😑🤦🏻‍♀️ a nič nezaberá a ozaj pozrieť sa nieje zakázané 😊 aj on má oči a určite sa obzrie za peknou ženou

marcellka32
15. máj 2023

Lenže ak druhá strana sa nesnaží a nechce tak čo chces urobiť?

autor
15. máj 2023

@marcellka32 to neviem .... Netuším

oli18
15. máj 2023

To preco ziarli tvoj muz prave na toho dotycneho, do ktoreho si sa zahladela a nie na ineho, na ktoreho nehladis? Nieco sa prihodilo pred tymi dvomi rokmi? Nedava to zmysel.

autor
15. máj 2023

@oli18 ... Je to rodinný príslušník .. a to mi nejde do hlavy 🤦🏻‍♀️ ževraj furt po mne zazera

natty0987
16. máj 2023

Jedine ako to zastaviť v tvojej hlave je si spraviť s tvojim manželom nabitý týždeň niekde kde budete byť sami romantický večer spraviť si taký menší vyletik a vysantiť sa a zopakovať si to ake to bolo na začiatku skús to navrhnúť manželovi podľa mňa nic lepšie nieje pomože to tebe aj manželovi a možno že ti to otvori oči a ta tužba sa preniese pre tvôjho manžela

autor
17. máj 2023

@natty0987 ďakujem skúsim 😊

mackopesfik
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2