icon

Túžim po inom mužovi: Čo robiť?

27. jan 2025

Ahojte. Neodsudujte ma prosím😃
S manželom máme dobrý vzťah. Pravidelný sex. Rozumieme si. Viac teraz pracuje, takze mi chyba spoločne čas viac s ním. Objatia a tak.
No posledné dni viac a viac túžim po inom mužovi. Chcem vedieť, aké by to s ním bolo. Nechcem vzťah nič. Len túžim zažiť niečo iné. Nejaké iné vzrušenie. Páči sa mi, no Nie som s ním v kontakte.

Strana
z2
domkakvet
27. jan 2025

Ak nechces prist o to pekne co tu pises o tvojom muzovi, tak ani s nim ziadny kontakt nezacinaj.

enmery
27. jan 2025

Tvoj manžel je Tvoj prvý, druhý?Asi si v živote neužila viac chlapov. A tým nemyslím sexuálne.

autor
27. jan 2025

@enmery je môj oficiálne druhý. S prvým som bola velmi krátko. Nerozumeli sme si po žiadne strašne a sexuálnej absolútne. A potom som mala len kamarát s výhodami a teraz môj manžel je druhý.
@domkakvet Je úžasný. Nechcem oňho prísť. Mám všetko čo chcem. Krasne sa o mna stará. Ale túžim po vzrušení

martinmmartin
27. jan 2025

Tvoj manzel ma mozno tie iste pocity.

dadka1997
27. jan 2025

A pre mna sú taký ludia s prepačením úbohy je to podľa mňa choré takto zmyšlať

autor
27. jan 2025

@martinmmartin nemyslím si. Nevšíma si ženy. Miluje má. A okrem toho riešime bývanie a podobne, takže vravi, že na iné ženy čas nemá. A v tomto mu až moc verím, pretože ho moc poznám.

enmery
27. jan 2025

Myslela som si. Dievča. Nie si prvá a tieto pocity máš len preto, že si si neodžila prakticky nič s mužmi a nezažila hajzla. Ale ja by som Ti mohla povedať príbehy žien, ktoré mali doma doslova poklad v mužovi a túžili po vzrušení. Nakoniec si rozbili vzťah a zistili, čo mali doma, ale už bolo neskoro. Tak si to dobre rozmysli.

marifu
27. jan 2025

Však vyskúšaj a budeš mať vzrusa okolo rozvodu dosť. Choď si poriadne zašportovať, uprac celý dom a prejde ťa to.

alickapusinka
27. jan 2025

no ked TI je dobre veľmi dobre tak ideš tancovať na tenký ľad.Tak bud si nahovaraš že TI je dobre alebo chceš niečo ine.Najprv zavrí jedne dvere druhe otvor.Ake vzrušenie ake niečo ine myslíš že s niekým cudzim chlapom vyspiš.Zničiš dve rodiny.Ak to urobiš za mužovím chrbtom na to sa skôr či neskôr príde a potom to s tebou skonči. Nechápem chcem zažiť vzrušenie čo je to zažiť s druhým vzrušenie.Ine ženy nema lebo ho moc poznaš niekedy človeka partnera nepoznaš ani celý život nie to že hned poznáš ho dobre.A ten dotyční vie že s nim chceš niečo zažiť. Ja mám muža ale nikdy by ma nenapadlo že páči sa mi ten a ten chcem zažiť vzrušenie čo je to zažiť ine a vzrušenie.Podľa mna je to len sex nič ine.Polož si otázku skôr než by si niečo urobila ake to bude mať následky.Vzrušenie je čo sex taka ko môže byť sex s tvojím partnerom dobrý ked hladaš ine vzrušenie.

dzulli1980
27. jan 2025

Tak trt.ačka Ti je dôležitejšia ako, podľa Teba, zdravo fungujúci vzťah? ... tak smelo do toho, zver sa manželovi ... a za mesiac, dva tu budeš revať, že Ťa muž poslal kadeľahšie ...

autor
27. jan 2025

@alickapusinka máte pravdu. Viem, že keby pridem o mojho muža, tak pridem o všetko. Muž po ktorom túžim nemá nikoho. Teda aspoň nemal čo viem.boli sme kamaráti.

adka176
27. jan 2025

Vzťah s iným mužom ťa môže neskutočne zničiť, úplne ťa zraziť na kolená, otrieskať ti hubu, padnúť na samé dno....môžu byť zničené všetky tvoje vznešené city, môžeš sa potom cítiť využitá, podvedená aj keď podvádzať budeš ty ....ale samozrejme môže to byť aj krásne ružové....je to na tebe...vyber si život...ako sa hovorí nevyskúšaš, nevieš...ale spomeň si, ak to nevyjde náhodou, že som ťa varovala...

h2
27. jan 2025

Čiže mala si jedného, potom kamaráta s výhodami a teraz máš manžela, čiže manžel je tvoj tretí sexuálny partner? Tak načo potrebuješ vedieť, aké by to bolo s iným? Veď si mala okrem manžela dvoch iných. Keď vyskúšaš iného, budeš už spokojná, alebo budeš chcieť vedieť, aké by to bolo zase s niekým ďalším? Vieš, že všetkých mužov na svete vyskúšať nestihneš?

bu_bu_bubak
27. jan 2025

Neviem aku radu ocakavas. No ved ked sa nudis a chces vzruso tak chod do toho. Casom pravdepodobne prides o muza pretoze pravda skor ci neskor vyjde najavo a ostanu ti len oci pre plac.

Takych tu uz bolo co si chceli len vyhodit z kopytka a muzi im na to prisli. Nelutovali len tie ktore vo vztahoch boli nespokojne, vsetky ostatne by boli dali aj to posledne len aby mohli vratit cas. Samozrejme to iste plati aj pre muzov.

Pozri si na Netflixe dokument Ashley Madison, to by ti mohlo zregulovat kapustu.

kavasmliekom
27. jan 2025

Keď chceš zažiť vzrúšo, tak chod za mužom a povedz mu to, možno spolu niečo vymyslite a nie hneď myslieť na iného.

marca12
27. jan 2025

@dadka1997 Nie je na tom nic ubohe ani chore. Kadeco nam pride do zivota a je len na nas,aku silu vynalozime odolat pokuseniu. Slabosi podvedu,silny clovek ma rozum a vazi to,co ma.

autor
27. jan 2025

Ja viem, že môj muž mi dáva všetko. Po finančnej stasne sa mame úžasne. Mám všetko na čo ukážem a všetko čo poviem, že chcem. No občas mi chyba to vzrušenie. Aj od muža mi chyba, že by sme zažili niečo iné. Nenadávajte. Viem, že ak tomu mužovi len napíšem, tak sa pred svojim manželom budem cítiť strašne a ak by som s ním niečo mala nedokážem sa naňho pozrieť. Nedokazala by som to
,m

hradnapani
27. jan 2025

ako sa hovori, ked je koze dobre, ide sa na lad smykat ;) Tak si ho ponechaj vo fantazii a nekaz si zivot. a popracuj na tom, aby si zazila nejake vzruso s vlastnym muzom.

barborachors
27. jan 2025

Ja nebudem moralizovat, lebo tieto pocity ma kazdy druhy chlap, ak nie kazdy prvy. Aj zeny fantaziruju, ale na materskom fore su ticho ako vos pod chrastou. Ide o to, ci tento sen chces preniest do reality, alebo len riesis ci je nieco taketo moralne alebo normalne. Len ty vies, co tvoja realita unesie a ake mas priority. Mozes si len uzit a ist dalej - ale potom rataj s hlasom svedomia, s vycitkami a zrkadlenim (mozes naopak podozrievat muza a paradoxne nedoverovat mu prave z toho, co si spravila ty) alebo sa mozes otriast a ist dalej a tajomstvo hlboko v sebe pochovat. Alebo do flirtu spadnut tak, ze sa ti to zapaci a zacnes velmi nebezpecnu hru s citmi, svedomim, stresom a emocionalnym chaosom v tebe a aj v dalsich zucastnenych.... Len ty vies kolko zvladnes.

rozculena
27. jan 2025

veď si spravte nejaké vzrúšo spolu s mužom

hellwant
28. jan 2025

ja by som pridal este jednu myslienku. Teraz pises vzrusenie, mozno si myslis, ze raz aby si hi zazila, ale casto sa stava, ze raz nestaci a potom sa jeden z dvojice casto namota a z tvojho "vzrusenia" sa stane viac a vtedy sa to iste prevali. Vztah zniceny a ten druhy nemusi mat zaujem anebudes nat nic. A to este ake to je hnusne voci manzelovi/ke.
Pises nema nikoho, co ak on by sa zamiloval do teba a tebe by sex par krat stacil , zacne ta otravovat, bude ti to neprijemne, manzelstvo sa rozpadne a ty nebudes po skusenosti s nim ani jeho uz chciet. To bude VZRÚŠO, že?Pripadne ak sa to neprevali, svedomie ta rokmi bude trapit.

dadka1997
28. jan 2025

@marca12 je to môj nazor, neviem si ani predstaviť, že by som mala oplzle predstavy s inym muzom nez je ten môj a este k tomu ked pise, ze je úžasný mne to v poriadku nepride

brrunetkaa
28. jan 2025

Tak vyskúšajte hračky v posteli, pripadne ak ste obaja odvážnejší, tak trojku alebo si to spestrite nejako sami dvaja. Nemusíš hľadať novinky a vzrušenie hneď inde. Možno aj on by sa potešil nejakému takému návrhu.

lubossi
28. jan 2025

kludne chod do toho, len si vsetko zabezpec - aby ti nenasiel ziadnu otvorenu spravu v mobile a hlavne mat normalne dovody preco ides von, ktore maju hlavu a patu a nie su "divne". Potom to bude zabava.

malamimi6
28. jan 2025

A čo tak povedať manželovi, že túžite po vzrušení? Skúšajte nové s ním, či?

torysheer
28. jan 2025

Tak skús byť iniciativna a svoje túžby a predstavy po inom realizovať na svojom mužovi, možno budeš prekvapená....že jemu chýbalo vzrušenie tiež. Pokojne si pritom predstavuj hoci aj toho ,,kamaráta", možno to nakopne váš intímny život a na kamoša si ani nespomenies.

vikimed
28. jan 2025

Aj on si myslí, že ťa pozná a vidíš, mýli sa 🙂 Rovnako sa môžeš mýliť ty.

fantaghiro21
28. jan 2025

Toto nie je o počte partnerov a skúsenosti.....
Je úplne normálne,že v živote stretnes ešte veľa muzov,ktorí by mohli byť potenciálni partneri.ale keďže si sa už sľúbila jednému,tak by si mala ten sľub dodržat....

Za iných okolností,keby bolo všetko okej medzi vami,by si kývla rukou a možno by si ani nemala tieto pocity a ani by ťa vôbec nenapadli somariny...
Ale medzi vami nie je vsekto tak dokonalé ako píšeš....
Vyrieš budú medzi vami, definuj mužovi vzruso a možno zabudneš aj na hlúposti, ktoré si tu písala...ale to musia chcieť samozrejme obidvaja ....

enmery
28. jan 2025

@fantaghiro21 Je to v obrovskej miere o počte partnerov a skúseností. Pretože žena po hajzloch by si takého partnera vážila a tiekla z neho. Táto nevie nič. Jej saj zdá byt nudný, zamieňa si to s láskou a takto je to či s mužmi, ktorí si myslia, že každá je zaujímavejšia. Prečo si myslíš, že psychológovia pracujú s tou tzv krízou stredného veku? Vždy he tam spoločný menovateľ, že ľudia dokopy nič nezažili a nevyskúšali a maju pocit, ze prichadzajú o vzrušenie, nieco lepšie. Pritom ten dalsí môze byt debil v posteli, vo vztahu. Keby autorka zažila a oťukala sa, po opise jej manžela a vzťahu by na kolenách ďakovala bohu, čo má. A nieže snívala o vzrušení, lebo medveď.

ibatanecnica
28. jan 2025

Aj ja chcem

Strana
z2