Túžim po inom mužovi: Čo robiť?
Ahojte. Neodsudujte ma prosím😃
S manželom máme dobrý vzťah. Pravidelný sex. Rozumieme si. Viac teraz pracuje, takze mi chyba spoločne čas viac s ním. Objatia a tak.
No posledné dni viac a viac túžim po inom mužovi. Chcem vedieť, aké by to s ním bolo. Nechcem vzťah nič. Len túžim zažiť niečo iné. Nejaké iné vzrušenie. Páči sa mi, no Nie som s ním v kontakte.
Ale očividne o teba dosť nepozná, chudák
To je od nudy, ako sa hovorí, keď je koze dobre ide na ľad tancovať 🙂.
A teraz tu o Červenej ciapocke
@autorka mam poct, ze sa tu stretli same strazkyne moralky 🙂. Vsetko zalezi na tom, ci to mas v hlave vsetko upratane. Aby si nespravila nieco, kde ta zozeru vycitky svedomia, nic viac
Ja ta silno podporujem😉 len sprav, aby to ostalo tajomstvo ked ti zalezi na majzelstve.
Autorka, si presne ten typ ženy, akej sa muži v manželstve obavaju. Že nespravia žiadnu chybu, znesú jej aj modré z neba. A len čo sú chvíľku viac vyťažení prácou, aby zabezpečili rodinu, alebo bývanie, už sa ich polovička začne nudiť, lebo jej muž neskáče kolo riti. Nic si v živote ešte nezažila, inak by ta takéto myšlienky ani nenapadli.
Nerob z toho zas vedu.. Kazdy obcayne zatuzi po niekom.. Dolezite je to vsak mat upratane v hlave..nech ta poriadne tvoj muz pomiluje kazdy den tak ze budes mat nokry vaginalny orgszmus a prestanes mysliet na blbosti.

@enmery prečo to ideme vždy dramatizovat do nejakých tyranoch, hajzloch?
To vlastne ak žena prežila vzťah s týranom,musí mať trtka pri sebe??a teda tie čo nezažili veľa vzťahov tak musia mať hneď trtka,lebo si nič nevážia?
Dovolím si oponovať a nesúhlasím a myslím,že by si aj tu na MK našla spústu diskusii,kde muž dobrák (trtko)a nakon c sa ukázalo že bol problém niekde v ich manželstve( alebo v ňom)