icon

Úprava prirodzenia

15. feb 2023

Caute, damy. Taka vec, resp diskusia alebo otazka. Moju partnerku som pekne poprosil aby si neholila prirodzenie aspon teraz v zime. Len nech si ju jemne upravy, aby ako sa povie netrcalo seno z voza. Odmieta to, ze sa jej to nepaci. Ale ved ani v praci a nikde inde ju nikto nevidi, len ja doma predsa. V lete to chapem, ked ma ist k lekarovy, tiez to chapem. Vsimol som si aj to, ze ked bola niekedy mierne zarastna, ze mala krajsi orgazmus ako ked je uplne oholena. Mam za to, ze ked su tam tie chlpky tak pomahaju pri drazdeni a viac to ta zena preciti - mozno sa mylim. Neni tato tema trosku o obidvoch partneroch? Ved nechcem od nej tak vela?! Jednak sa mi to paci, a nemozem si pomoct, krajsie mi voni partnerkyne ohanbie ked je neoholene.
Ked sme mali raz s koleginou debatu na tuto temu, tak mi dala za pravdu, ze aj jej manzelovy sa paci ked ju ma neoholenu, ale ze orgazmus nepostrehla inaksi.. (pri rozhovore bola aj moja pani 🙂 )
Ako to mate vy? Zasadne si idete svoje, alebo by ste splnili prosbicku svojej polovicky? Je to proste pre mna akosi nepochopitelne ze preco nie?! Dakujem za slusne a normalne odpovede.

Strana
z2
irusa
15. feb 2023

ako nežijem v džungli.... a prales mi nechýba..je to čiste jej vec

anny1984
15. feb 2023

Je to jej osobná vec. 😂

autor
15. feb 2023

@anny1984 @irusa potom nechapem trosku smyslanie vas zien. Jednak sa chcete pacit nam muzom, ale ked vam povie muz ze sa mu paci nieco, tak to bojkotujete. Ved to co je niekomu pekne, nemusi byt pekne pre druheho ci? A koniec koncov ja tu zahradlu obhospodarujem tak neni aj na mne ako ma vyzerat koncept zahardky?🤭😁

irusa
15. feb 2023

a keby tebe navrhla obriezku ...išiel by si do toho ???

soldi
15. feb 2023

Tvoja priatelka je svojpravna bytost. Keby ona po Tebe chcela, aby si si nechal narast fuzy, ktore Ta skriabu a prekazaju Ti a nepaci sa Ti, chodil by si tak? Lebo ona chce?

77daniela77
15. feb 2023

A ake poziadavky ma ona na tvoju zahradu?Plnis jej ich?🤔

loliku
15. feb 2023

🤣🤣 koncept zahradky🤣 mozmo ju to taha, hryzie, kvace 😛 no tazko povedat. Ale na nejaky mesiac ked si necha, nevidim ja v tom problem

ropucha6
15. feb 2023

Moj manzel nema taketo “prosbicky”. Som svojpravna, moje telo a respektuje to.

3petka
15. feb 2023

Je to jej vec ako sa cíti komfortne. Ja tiež neznesiem porast, takze udržujem pokosené.

janinah
15. feb 2023

Popíš krajší a škaredší orgazmus.....a nestrápňuj sa názorom,že počet chlpov s tým súvisí...súhlasím s ostatnými,je to jej vec a jej rozhodnutie či ti v tom vyhovie,lebo nemusí.

januska12323
15. feb 2023

Čo je nepochopiteľné? Vypočula si ťa, povedala svoj názor a tebe to ostáva len rešpektovať.

viestta
15. feb 2023

Ty zahradku navstevujes, nie obhospodarujes. Kedze zahradka nie je tvoj majetok, tak jej vzhlad nechaj na maijitelku, mozes popros abz nechal travicku narast dlhsiu, ale v konecnom dosledku ako bude ostrihana je na rozhodnuti majitelky.

valeria_h
15. feb 2023

Toto isté chce odomňa môj manžel. Že jemu sa nepáči, keď som úplne oholená, že mi to tam dole vyzerá ako u detí. Ale smola, v tomto ja proste mám slobodu a nechcem mať dole prales. Rešpektuj partnerku.

svokrinjazykmonika
15. feb 2023

Okay, takže to s tým lepším orgazmom s chlpmi je riadna blbosť 😂 A je to len jej vec, ja tiež neznášam keď mi tam narastie čo i len 2mm strnisko lebo... jednoducho keď sa chlpy spotia tak smrdím ako tchor. Je to nehygienické mať bobra. Môže si tvrdiť kto chce, čo chce... Veľa ľudí, hlavne stará škola si stále myslí že je hygienickejšie mať bobra. Čo tam akože tie chlpy okolo pipiny stoja ako vojaci a akože chránia vchod alebo čo? 😂 To možno platilo keď sa ešte nenosili nohavičky.

h2
15. feb 2023

Rozum sa mi zastavil, že s kolegyňou rozoberáš úpravu jej prirodzenia a jej prežívanie orgazmu.

veronikaszabova
15. feb 2023

@h2 tak toto aj mna uplne dostalo 😂😂😂

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
maranta_leuconeura
15. feb 2023

Jediny raz som sa spytala muza ci s tym suhlasi a to bolo predtym ako som sla na laser pre trvale odstranenie. Som sa ho spytala co si o tom mysli, ze uz budem navzdy ,,hola" ci mu to nahodou nebude vadit. Vies co mi povedal? Ze aj keby sa mu to viac pacilo s chlpmi, chape, ake je to otravne pre mna a mam urobit tak, aby som sa ja citila dobre 🙃 takze zbohom bobor 😍

0silvia0
15. feb 2023

Zvykla si na holenie a tie chlpy vadia, alebo skriabu a su jej uz nepohodlne. Co je na tom take nepochopitelne?

walteaa
15. feb 2023

A ty preco nesplnis prosbicku svojej manzelky a nerespektujes jej volbu ?
Chces len, aby ona robila, ako sa lubi tebe. Zober si to opacne - rob teda tak, aby bola spokojna ona a daj jej pokoj s tym, ako sa ma "upravovat".

estrella5
15. feb 2023

A ja by som nebola na autora až taká hnusná.. Keď si to prehodím opačne, tak tiež by som nebola nadšená keby partner nespĺňa moju preferenciu intímnej ne/úpravy 😉 Zároveň ale o tom čo bude s "pralesom" rozhoduje majiteľ/ka "pralesu". Chcieť niečo nasilu nie je riešenie keď sa tak ten človek necíti dobre. Takže výsledok mi vychádza taký, že by mali byť ľudia v tomto kompatibilní, inak je to problém 🤷‍♀️ btw. s orgazmom to fakt nesúvisí

diewcatqoo
15. feb 2023

Z autorovej logiky mi vychadza, ze najlepsie orgazmy ma ten, kto si tam zapleta vrkoce... ale asi sa nepodujmem vyskusat 😬

veronikaszabova
15. feb 2023

@diewcatqoo treba dredy dole spravit 🙂

diewcatqoo
15. feb 2023

@veronikaszabova uf, az ma striaslo 😀

veronikaszabova
15. feb 2023

@diewcatqoo 😂😂😂

babulkomale
15. feb 2023

@svokrinjazykmonika 😂😂😂👍

barruna
15. feb 2023

@walteaa asi tak nejak. Ok spytal sa jej, jej je to neprijemne, tak tam by to podla mna ´malo hasnut a nie to este aj rozoberat s kolegynou a podobne. Chcelo by to respektovat jej postoj k tomu

barborachors
15. feb 2023

Nejaky uchyl sa tu zasa odbavuje a vy mu tu este aj vypisujete 🙈

milanpetras
Odpoveď bola odstránená
barbora19911
15. feb 2023

No keby mne toto môj manžel povedal tak mu rovno strelim alebo sa naňho pozriem typu si normálny ? 🤣🤣🤣 A nebavila by som sa s ním ...to je taká primitívna téma akurát pre našich spoluobčanov 🤣🤣🤣 neviem či niekto inteligentný bude riešiť takéto debility doslova ...

Strana
z2