Urážanie od mužov
Žienky, aké máte skúsenosti s randenim? Mne sa niekedy stáva, že keď muža odmietnem po tom, čo prejavil zaujem, tak ma začne urážať. Tiež to tak máte?
Aspoň vieš, že dobre si spravila, keď si ho odmietla. Ber to pozitivne
Joooj takych bolo po odmietnuti alebo rozchode sme vzdy my zeny najhorsie a zacne lavina nadavok na nasu adresu ale z toho si nic nerob musis si povedat chvala bohu ze som takeho debila zbavila a ten pravi na mna este len caka. Muzke ego je nedotknutelne !!! 🤔
Stalo sa mi, že ma balil jeden chlapík, taký feťácky týpek, na zastávke MHD, pozýval ma na rande, samé lichôtky... Keď som ho veľmi slušne odmietla, zrazu som sa dozvedela, že sa mu vlastne ani nepáčim, lebo som plochá, ako lata a on má rád, keď má baba "štyrky". 🙄 Mala som vtedy okolo 20 rokov, tak ma do dosť zobralo, dnes sa na tom už len smejem a ďakujem Bohu, že tie "štyrky" nemám.
@viestta to ano, len čo ak vyberiem nejakého, kde by to bolo presne rovnaké a tiež by ma urážal? 😂 Toto mne vždy napadne, že čo ak ma iba využíva..
Priblíž trochu tie situácie. Je to na prvom rande? Akebo už po nejakom čase chodenia? Akými slovami ich odmietnes? Väčšina mužov sa hrozne boji odmietnutia. Viac ako ženy. Tie s tým až taký problém nemajú. No a niektorí asi na prvom rande keď už si desiata čo ho odmietla tak si dopredu povie. Keď ma nebude chcieť neostanem ponížený a zaútočím a ja ju prvý urazím. Keď už som jej nedal prvý kopačky.
Pre mna nikdy nebolo dôležité či som ja dostal kopačky alebo som ich ja dal prvý. Bral som to všetko so smútkom avšak neponížilo ma, keď som dostal kopačky prvý.
To je len to, ze sa ukaze, prejavi v pravom svetle, mozes byt rada, ze takeho cloveka sa zbavis si myslim 😉
Vždy je to riziko. Niektorí sa prejavia až po čase. Naoko slušný človek sa časom prejaví ako manipulator, ziarlivec, drzgros, alkoholik. Niektorí ostanú "použiteľni" celý život aj keď s malými chybami. Ale.z tychy čo vypadli z výberu už v prvom kole si netreba robiť vrásky.
@katpizur veď samozrejme, to ma netrápi, že by som o niečo prišla 😁 len ako ja fakt tomu nerozumiem, ako sa niekto dokáže žene aj vnucovať, aj milión komplimentov dať, aj sa snažiť ako blázon a keď ho nechce, tak úplne otočí a začne hovoriť, že iné ženy sú lepšie a podobne 😀
@viestta nerobím si z toho nič, aj keď áno zamrzí to a potom mám pochybnosti o sebe, aj keď nie sú nijako racionálne podložené. Je to cele iba urazene mužské ego. Vlastne sa mi to stalo aj v práci, môj šéf ma mal veľmi rád, celé roky sa ku mne správal nadštandardne, a keď som dala výpoveď, tak ma dourazal 😀
To človek nepochopí čo sa niektorým honí hlavou. A ani sa to nesnaž pochopiť. To s tebou nesúvisí to je jeho hlava jeho myšlienky jeho predstava o svete. Takým konaním ukazujeme seba aky je a nie na teba. Ak na urážky nezareagujes ani slovom nebudú mať kde pristáť a vrátia sa mu.
@slovakboy Hej to je dobry point. Treba podotknut, ze jeden z tych muzov co ma urazali, bol narcista, baby co poznaju, vedia...
A druhý mal trochu nemiestne otazky, tak som mu to vratila, aby sa on pozrel na svoj život.

Nikedy ano,stretla som sa aj s takymi exotmi. A nebolo ich malo..