Urazený manžel
Cakam tretie babo, som v 36tt. Vcera ma skolila choroba - slabost, nadcha, bolest hlavy, kasel. Boli ma cele telo. Dnes lezim cely den. Je tu vinobranie, manzelovi prisiel kamos z Brna o druhej. Zobral deti von na cele poobedie, ok, ale teraz prisiel domov s tym, ze ide este s kamosom von, ze im mam dat veceru a dat ich spat. Ja mu hovorim, ze sa este necitim dobre, nech to vybavi. On ze nema cas, caka ho kamos, kt. nechce ist k nam, lebo sa nechce nakazit. Ale ze nie som taka chora, aby som ich nedala spat. Neustupila som a teraz je urazeny. Cele mu to s vecerou a umytim zubov trvalo 25 min, deti su uz v posteli a on je uz von. Ale ja som zla, lebo taka chora nie som. Ja som mu kazdopadne uz pred vinobranim hovorila, ze by si tento rok mohol dat namiesto burciaku must, keby nahodou potrebujeme ist smer porodnica. Jeho odpoved bola, ze co stresujem, ved mam este 4 tyzdne do porodu. Tak ja neviem. Ma co chcel, je s kamosom, uziva si vinobranie, ale aj tak je urazeny, lebo kamos nanho musi cakat, kym da spat deti.
Neber si to tak. Muži sa nevedia tak vcítiť do pocitov iných, ako ženy. Napokon sa o deti postaral a aj von s kamošom išiel, z nikoho neubudlo, tak to nechaj tak.
@h2 Ešte nie je doma a ja sa už chystám spať, takže na to ani nebude priestor. Podľa mňa on bude zajtra nafucany
Možno nebude, veď bol vonku s kamošom, snáď sa zabavili... Ale neviem, ja ho nepoznám. V každom prípade, on nemá dôvod byť nafučaný. Dúfam, že nebude. Drž sa, nech ti je čím skôr lepšie.
@h2 Bude a ešte aj s bolavou hlavou. A ďakujem.
Nie tak davno sa na mna moj urazil, ze chcem, aby zobral dieta von a ja som mohla aspon dve hodiny polezal v posteli s cajom, a dieta nespolupracovalo. Nakoniec nikam nesli a decko mi ostalo na krku dalsich par dni, priste ziadna empatia od neho, este teraz mi vrie krv, ked si na to spomeniem. 😒
@majlo1234 ja tych chlapov nepochopim, ako keby to ich deti neboli..ale ked su chori oni, tak vsetko okolo nich treba
A preto im to treba s kludnym svedomím povedať aj spraviť keď budú umrcani,chorucki
@hipuska ty si sa nikdy nepohadala na totalnej tuposti?
Autorka, tak ako? Je odutý?
@jana_eyre_2 pohadala. Autorky som sa 3 x pýtala aké stare má deti. Nemala horúcku, ležala celý deň. Navyše do 23 vypisovala na koňa. Tak ak jej bolo tak zle, mala dávno spať. Chýba mi empatia na obidvoch stranách. Prišiel mu kamarát z Brna, ja by som voči chlapovi teda bola chapavejsia. Zjavne to mali dohodnute dávno. Príprava detí na spánok trvala 25 minút. Takže si myslím, že to kľudne mohla zvládnuť aj sama. A teraz ma tu ukamenujte😀
@hipuska a 3x som ti neodpovedala, pretoze to nie je moja povinnost. Ak som nespala, asi sa mi nedalo, ci sa ti to pocas choroby nestalo, ze mas plny nos, kasles a nevies zaspat? Alebo je tisic dalsich dovodov, preco aj chory clovek v noci nespi, o nespavosti na zaver tehotenstva asi nemusim pisat. Ale paci sa mi, ze vies na zaklade pisaneho slova posudit zdravotny stav. Ale mne chyba empatia...
@h2 nie, len je rozbity. Neriesili sme to uz ani jeden. Prisiel o pol tretej rano, myslim, ze to ako sa teraz citi je dostatocne zle :D
Nenapisala si, lebo deti sú už zjavne staršie. Neviem posúdiť tvoj zdravotný stav, sama si ho napísala. Aká si škodoradostna, že je tvojmu chlapovi zle. A za čo vlastne? Že urobil tak ako si chcela? Že uložil deti? Ja má pocit, že tebe skôr vadí, že neostal doma. Mala by si byť k sebe úprimná. Ja sa tvojho chlapa nezastavam. Len mi to proste príde fakt strašne detinské celé
@hipuska Zhrniem - chora zena v 36tt ma velke ocakavanie od manzela, ze sa postara o deti? Ci na to ma narok len ked sa plazi po zemi od unavy alebo bolesti so 40kou teplotou? Kamarat mohol ist kludne k nam na ten cas, len nechcel byt chory. Boli spolu od druhej poobede do pol tretej rano, takze myslim, ze si jeden druheho uzili dost. A nie, nie je to o tom, ze mal sediet pri mne, to je len tvoj predpoklad.
Však napíš koľko majú rokov deti. Pozri, ja sa s tebou nehadam. Ja neviem, ako to máte doma nastavené. Zobral ti deti na celé poobedie. Ani jedným slovom si neprejavila radosť z toho, že to urobil. Deti uložil. Ale ty si aj tak naňho nasratá.
@klip0 Jeho su, len a len jeho 🙂

@mariejenka ach jaj 🙄 môj povedal, že prinajhoršom zavolá taxík. To kým by prišiel teraz cez vinobranie po nás, tak aj porodím. Teraz chodia taxíkmi všetci.