icon

Uspokojovanie sa pred mužom

vrankka
2. aug 2021

Ahojte rada by som sa podelila s jednou mojou skusenostou :D Mozno to je trochu trapne ale tak co. Zaujimalo by ma ci je tu takych viac.

S muzom sme sa ako tak dohadovali ze sa budeme milovat len jemu sa nechcelo v ten den a tak sme isli klasicky spat co ma trochu mrzelo. Muz zalahol a za 10min bol ako mrtvy :D Ja som is este citala mobil a po chvile ma napadlo preco si neurobit dobre aj sama? :D A musim vam povedat!!!! Bolo to neuveritelneeeee :D Ten pocit ze muz lezi vedla mna a hocikedy sa moze zobudit (aj ked to by bola sanca asi 1:1000000) to vzrusenie este viac znasobovalo a bolo to strasne super :D Nezvyknem si vseobecne robit sama dobre..mozno 1x za mesiac ked vobec ..ale to sa neda porovnat s tymto stylom uzivania si :D Chcem sa teda opytat ci to aj niektora z vas vyskusala a ma z toho rovnake pocity... Ak nie vrelo odporucam :D :D :D

galganka
2. aug 2021

Masturbácia sa to volá. Ehm ehm... 🤣🤣🤣🙈

tenerifka
2. aug 2021

profil zruseny, skoda, mohla byt sranda

kkovacovak
2. aug 2021

@vrankka ?? Toľko radosti keď niekto objaví čaro sebauspokojenia 😄 Snáď nemáš nad 20 lebo to by bol smutný život 😄

galganka
2. aug 2021

Už je fuč? Kompletka? Aj fotka... 🙈 to bola rychlovka... asi ako ten nočný zážitok.

karolinakr
2. aug 2021

Tu ma napadla jedna scena z filmu Americka krasa, ked Anette Bening vlietla na masturbujuceho manžela, ale nebolo to od šťastia