icon

Už 5 rokov sa mi niekto páči, ale nemám odvahu mu to povedať

10. okt 2022

No kde začať takže zoznámila som sa s ním keď som mala 12 on mal 16 ale páčiť sa mi začal až od 14 nebrala som to nejako vážne predsa len on bol už velky 18 chalan a ja len malá pubertacka ktorej sa páčil každí druhí teraz som sa s ním však zase stretla s tým ze mam 17 budem mat 18 s tým ze som si myslela ze to bola len fazička ale tak asi nie no probelmik je ze som hanblivá a za tých 5 rokov co sa poznáme tak maximálne vnímame vzájomnú existenciu nikdy som sa s ním nerozpravala chcem sa s ním len spoznať

solange7
10. okt 2022

Tak sa s nim spoznaj. Ale bez oslovenia to nepojde. Neviem ako ti pomoct. Uz si skoro dospela, mala by si nabrat odvahu.

autor
10. okt 2022

@solange7 nikdy som takúto vec nerobila neviem ako spraviť ten prvý krok najbližšie sa s ním vidím asi až v apríli tak ze súvislé ale nebýva odo mňa ďaleko a nasla som ho na instagrame len neviem ci si ho pridať alebo radšej nie lebo mi ten instagram neponúkol

solange7
10. okt 2022

Pridaj si ho a napis mu. On nebude riesit ci ti ho insta ponukol alebo nie. Take hluposti chlapi neriesia.

sima338
10. okt 2022

Poviem ti to tak, v živote sa musíme naučiť, koho sa oplatí osloviť a koho nechať ísť. Páči sa ti už 5 rokov, čo tak začať s ním tu komunikáciu a písať si? Ste mladí, vekový rozdiel ideálny, nenechaj strach ti to pokaziť. Držím palce!

autor
10. okt 2022

@sima338 len stále neviem ako mam spraviť ten prvý krok co mu napísať povedať neviem nikdy som nikoho nemala so žiadnym chlapcom som si nikdy moc nepísala ani sa nespoznavala po takejto stránke to je môj problém

bennn
10. okt 2022

Niečo vymysli. Máš na to dosť času.
Možno vôbec neodpíše. Alebo si to ani nevšimne.

miadi
10. okt 2022

Dalsie povrchne zalubenie sa. Chlapca vobec nepoznas nikdy ste ani slovo ne prehodili no paci sa ti jeho xichtik citis chemiu. Byva daleko uvidis ho v aprili aky mà vobec zmysel ozvat sa ? Vobec nevies aky je clovek len sa ti paci jeho telo jeho vyzor.0

zuzanka.zuzu
11. okt 2022

@miadi v 18 nemusí hĺbavo skúmať jeho dušu 😀 či?
autorka - podľa mňa to skús, držím ti palce... mne vždy pomáha si uvedomiť to najhoršie a precítiť tú hanbu doma sama 😀 možno sa to podarí a keby aj nie, tak fázu hanby mám dávno za sebou čiže aj to odmietnutie zvládam lepšie (aj keď v mojom prípade už nejde o chlapcov ale seriózne životné rozhodnutia, čiže hanba o to väčšia)

miadi
11. okt 2022

@zuzanka.zuzu no praveze v 18 je to skumanie duse to najkrajsie. 5 rokov o nom sniva boji sa mu nieco povedat hoci aj na nete ., tak to Asi nebude dievca co chce len vychutnavat krasu jeho tela. . Jasne nech sa mu ozve a praskne jej bublina aspon pride o iluzie. Alebo budu mat krasny vztah na dialku a o pol roka sa Mozno aj stretnu,

autor
11. okt 2022

@miadi čítaj s porozumenim bývame blízko seba on je hneď z vedľajšej dediny stretávame sa minimálne raz do týždňa len taky súvislý čas spolu budeme môcť tráviť až v tom apríli naše rodiny sa tiež poznajú naši rodicia sa bavia ja sa kamosim s jeho staršou sestrou aj sesternicou len proste my dvaja sme sa spolu ešte nejako nebavili

miriam11
Odpoveď bola odstránená
autor
11. okt 2022

Už som mu dala follow ešte mi to nepotvrdil