Už nie je panna. Ako sa s tým vyrovnať?
Ahojte,
som pripravený na to, že ma tu ukameňujete, ale možno to je práve to čo potrebujem. Hľadám pomoc a potrebujem otvoriť oči lebo ma to vnútorne zožiera a viem, že nemám na to racionálny dôvod.
Ide o to, že ja som bol panic do 24, teda.. nemal som ani len žiadny vzťah. Zrazu som sa ani neviem ako zamiloval, iba z nevinného písania si s nejakým profilom bez fotografie. Stretli sme sa a bola ešte krajšia ako som si predstavoval. Keď to začínalo byť vážnejšie tak došlo na otázku, či som už niekoho mal a teda ja som sa jej spýtal to isté. Dozvedel som sa, že ona áno a že už nie je panna, mala 1,5 ročný vzťah predomnou kde to aj spolu už mali. V tom momente som bol smutný, lebo stále som si predstavoval, že to stratíme spolu naraz, ale ľúbil som ju po iných stránkach a tak som sa s tým snažil vyrovnať.. že o nič nejde a tak.
Ale z odstupom času, po roku vzťahu, zas sa ozvali tie myšlienky. Nejakým spôsobom sme sa dostali zas na tú tému o tom aké vzťahy mala predomnou. A cítim, že stále s tým niesom úplne vyrovnaný, stotožnený.. neviem opísať moje pocity ale chcem sa toho zbaviť. Viem, že nemám na to žiadny dôvod a odkedy sme spolu ani raz mi nedala dôvod pochybovať o tom, že som pre ňu momentálne ten jediný. Naozaj ju ľúbim a viem, že potrebujem sa zbaviť týchto myšlienok lebo ma to zničí a s tým aj náš vzťah.. blbá otázka viem, ale viete mi prosím pomôcť 😔
Stále rozmýšľam či som lepší ako jej predchádzajúci.. v bežnom živote ale aj v sexe. Dlho som mal pocit menejcennosti najmä kvôli tomu, že stále som si myslel že mám malého. Mal som nízke sebavedomie.. či som pre ňu dosť dobrý a či nebude mať časom dôvod sa somnou rozísť a vrátiť sa naprikald k bývalému.
@kataka10 ja to zatiaľ riešim iba takými to formami, pomáha mi to lebo prečítam si názory rôznych anonymných ľudí.
Este mi napada taka prakticka rada - zamerajte sa na to co mozete zazivat spolu poprvykrat, pokojne aj v sexe ale aj tak celkove vo vztahu, v traveni casu..
@katkazocele Kaťa zalez, nikto na tvoje fatamasgorie nie je nikto zvedavý miláčik. Choď riešiť druhých a ich vzťahy. 😀
A nie, hodnota sa nezmensuje. Nikdy nevieš okolnosti prečo a ako. Ako to daný vnímal. Ja neľutujem ani jedného sexuálneho partnera, lebo som si ho vybrala a boli tam city. A ano sex do vzťahov patrí. A nie, nič to nemení. Kým to nie je dvojciferne číslo tak by ma to nenapadlo riešiť. Veľakrát práve ti, ktorí si v živote "užívali" neskôr vedia oceniť dobrý vzťah a nepotrebujú hľadať inde. Ale to je jedno. Nemáš právo ty súdiť a kvôli tomu, že baba mala jedného partnera už by mala sa spovedať z toho? Si na hlavu už úplne? Bohužiaľ chalan má problém sam so sebou a kým on si nevyrieši sebavedomie, tak aj keby bola panna tak by si našiel iný dôvod. Bohužiaľ.
@katkazocele A použitý tovar? wtf? Ja neviem ja sa ani nepytam na počet partnerov presne pre to aby som neanalyzovala. A ľudia sú použitý tovar? No tak ty si to v hlavičke uprac. Nikdy nevieš dôvody tak nesúď. Veľa báb ma viac partnerov často kvôli tomu ako sa vraví:" muž dáva lásku aby mal sex a žena sex aby mala lásku." Muž sa dokáže pretvarovať dosť dlho aby ten sex mal. Ženy často to vnímajú citovo a nie, určite nikto nejde do styku s tým "super budem mat ďalšieho v poradí".
Nie, stačí mi ako vidím tu niektoré svatuškarky, ktoré možno mali jedného, ale od moralky a morálnych zásad majú ďaleko. Nie. Nič to neznamená.
@mimka1402 Zareagovala si práve ako žena ktorej číslo bolo dvojciferné ešte pred maturitou 😉 Veď keď vysoký počet sexuálnych partnerov nie je hanbou, tak nám ho sem napíš a dokáž, že si stojíš za tým... Och prepáč, teraz som ťa dostala, lebo to číslo nenapíšeš lebo niekde vo vnútri vieš, že čo to o tebe vypovedá😉
Vyčítať partnerke ktorú miluješ, že bola s niekym iným keď ťa nepoznala je divne. Veľmi devné. Ona by ti mohla vyčítať, že si nemal skúsenosti. A to predpokladám nerobila. Ber ju takú aká je aj s jej minulosťou

@raiper34 to mohol byť, nevravím že nie, ale snažím sa aj po tejto stránke a vraj je spokojná. Áno teraz si mnoho ľudí povie, že to vraví len aby ma uspokojila ale ja jej verím v tomto. Ďalej to nechcem rozoberať.
.. a máš pravdu, ďakujem za názor. Myslím si, že nekazim si to u nej nijako, zatiaľ sme sa vždy vedeli otvorene porozprávať aj keď občas pravda zabolí ale je to tak lepšie. Nikdy sme sa nepotrebovali hádať a to sme rozoberali rôzne témy nie len túto.