icon

Už rok som v pozícii milenky

28. jún 2023

Už rok som pozícii milenky. Moralistky typu nebuď s ním využíva tá atd nekomentujte. Ja reálne toho chlapa mám rada. On mna tiež. Spoznali sme sa ešte som bola zadaná. Aj on. On stále zadaný je. Ja už nie. Stále ho pri nej niečo drzi. Ja fakt neviem čo keďže viem že je frigidna a bordelárka. Neviem to od neho ale od jej sesternice. Áno budete mi nakladať že ho mám nechať ísť atd ale my sa naozaj mame radi. Majú dcéru a to je gro čo ho pri nej drzi. Neviem a nechcem sa ho vzdať. Ja neviem ako ďalej

mamelka
28. jún 2023

Tiež som si všimla,že milenky útočia. Nuž ženy, odložiť telefóny a smer vaše polovičky.
A nezabudni napísať ako sa jeho partnerka o seba nestará, aká je unavena a nič nerobi. Keď porodis dieťa tak nám napíš ako sa máte

dskjhfdlkdjhl
28. jún 2023

A nosi ta manzelka kvetovane saty?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
panelacikova
28. jún 2023

milenka s nami nekomunikuje, bohvie prečo 😀

dskjhfdlkdjhl
28. jún 2023

@panelacikova mozno prisiel obrabac😉

nekonecna_katastrofa
28. jún 2023

Keby pánko namiesto sexu s tebou radšej doma poupratoval, tak by bol vyriešený prvý problém ich manželstva. Keby viac času trávil doma, možno by sa vyriešil aj druhý problém s manželkinou frigiditou.
A keby ťa skutočne chcel, už dávno by s tebou bol. Veď naňho zatlač, buď sa rozvedie alebo dovidenia. A potom uvidíš ako mu na tebe záleží.

nevenka
28. jún 2023

@dskjhfdlkdjhl 🤣...oplula som displej prave 🤭

pralinka25
28. jún 2023

ak to doteraz este nevyriesil, napriek tomu ze ty ano tak je to bezcharakterny klamar ktory ta sice ma mozno rad ale inym sposobom ako ty jeho. skor pre sluzbu ktoru u teba najde. a ze ho drzi dieta? a ako? ved o rodicovske prava rozvodom nepride. to je taka trapna vyhovorka ako keby ti povedal dnes je zamracene nejde to.
rozmyslam co vidis na cloveku ktory vedome niekoho klame. vlastne klame aj teba aj manzelku. celkom podstatna charakterova crta. si schopna mu verit? hej pan aj s jeho vyhovorkami je exemplar hodny zabojovania. zasluzila by si si ho o tom nie je pochyb. a manzelka by si zasluzila rozhodne niekoho lepsieho. kazda podvadzana manzelka je "frigidna" skoda ze mnohe z nich maju s panom manzelom pravidelny sex a o svojej frigidite nic nevedia.

marcellka32
28. jún 2023

@zuzanka.zuzu manželka, ktorá toleruje milenky ? Musí byť pekne zúfalá

viestta
28. jún 2023

@marcellka32 vies, niektore si vyberu pohodlie a zabezpecenie pred hrdostou.

vamajka
28. jún 2023

A co chces pocut? Dalsi chlap co si vrzne doma aj u milenky. Keby siel do bordelu tak ho to vyjde pekne draho ty mu das zadara. Ach boze ty si trubka co nechapes, ze keby mu za nieco stojis uz davno by bol rozvedeny aj keby mal 10 deti a nie 1 ved existuje striedava starostlivost, lenze on si vybral manzelku a nie teba

sissy27
28. jún 2023

Tak ked sa “nevies a nechces” vzdat, tak potom hraj druhe husle kludne aj do konca zivota 🤷‍♀️
Mimochodom, keby sa aj rozviedol, tak nezabudaj, ze pride o znacnu cast majetku, bude platit vyzivne a este mat na krku decko kazdu chvilu, a zrazu bude mat potrebu byt superoteckom, takze zas budes na druhom mieste, ale s povinnostou poskytovat okrem sexu aj sluzby ako pranie, varenie, upratovanie a nebude sa dat toto ani tamto, lebo dieta, lebo vyzivne, lebo medved…
Tu nemozes vyhrat nijako.

mandzula
28. jún 2023

@autor dcera je len vyhovorka. Kedze ma milenku, zrejme zije v nenaplnenom vztahu, co to dieta musi citit, teda mu vlastne vedome ublizuje a este zan skryva svoju neschopnost urobit rozhodnutie hodne ozajstneho chlapa.

vamajka
28. jún 2023

@h2 mozno aj sesternica bola milenka milostiveho

nikolca
28. jún 2023

Same milenky🤣🤣

pralinka25
28. jún 2023

mna by este velmi zaujimala sesternica ako o frigidite vie. a nech by to uz aj bola pravda (o com pochybujem) tak musi byt tiez velky charakter ked o takejto veci rozprava dalej. tiez v tomto vztahu dalsia doveryhodna a laskava osoba

veronicka88
28. jún 2023

Každá manželka keď ju muž pochádza je bordelarka čo nevarí,neupratuje a je frigidna🙈🙈🙈každá a jedna čo v mojom okolí bola niekedy či už manželom alebo frajerom pdovadzana...ťa istá rétorika,ten istý scenár ...všetci muži hovoria to isté ako cez kopirák....nakladať ti nejdem je to tvoj život...je mi ťa však úprimne ľúto....žiješ ako najposlednejsia no napíšem chuderka aby to nevyznelo škaredo a nevynadala si mi....nechcela by som mať taký život...

jakoma
28. jún 2023

Nepochybujem, ze milenec ta ma rad, zrejme staci SMS/telefonat a das mu zadarmo, musi ta mat velmi rad, ved setris rodinny rozpocet, dnes su vsetky sluzby velmi drahe

jarmila456
28. jún 2023

No, keď najznámejšia milenka sveta sa stala manželkou a neskôr kráľovnou, tak možno aj tieto si myslia, že niečo dosiahnu 😀

h2
28. jún 2023

@veronicka88 A ešte mu aj nerozumie, vlastne milenka je jediná, ktorá mu rozumie. 😂

lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
h2
28. jún 2023

@jarmila456 Táto situácia sa nedá porovnávať, Camilla bola tá prvá a jediná v Charlesovom srdci, Dianu nemiloval a nechcel si ju vziať. Toto je úplne niečo iné.

lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
jarmila456
28. jún 2023

@h2 To máš pravdu.

h2
28. jún 2023

@lenka_aknel Lebo to im tí chlapi tlačia do hláv, že preto, že ich žena je taká a onaká, ju oni musia podviesť, že si za to vlastne môže sama. Proste hodia vinu za ich podvádzanie na chuderu manželku a milenka im to zhltne, aj s navijákom.

bessie12
28. jún 2023

@lenka_aknel súhlasím s tým, že sú to len matrace, kde si chlapi prídu len vyprázdniť gule a potom sa pekne vrátia k detom a manželke, ktorá s veľkou pravdepodobnosťou o ničom nevie. Možno len tuší. Ale keby nedala tato, tak dá iná. Vieš, ako sa hovori, že keď suka neda, tak pes si nevrzne.
@veronicka88 👍👍👍👍

veronicka88
28. jún 2023

@lenka_aknel
@bessie12
A aby som nezabudla...nestará sa o seba,je nesamostna a strašne je závislá na manželovi. Aaaa....bodku tomu celému dávam: časom sme sa stali skôr kamaráti/spolubývajúci....fuj grc

bessie12
28. jún 2023

@veronicka88 jasneee. Manzelka moze za vsetky problemy v manzelstve. Ved treba "chudacika" polutovat a pofukat mu "ranky" na dusi 🙄

valeva
28. jún 2023

Mala som kolegynu v tvojej situacii. Cakala 10 rokov. Zacali oficialny vztah ked chlap ovdovel. Ale uz bolo neskoro na dieta. Mala davno po 40-ke. Nakoniec chlap dostal porazku a teraz ho bezvladneho opatruje. A bucha si hlavu o stenu kolko spravnych chlapov odmietla.

rorino
28. jún 2023

Tak trp ďalej,sama si sa tak rozhodla