V akom veku ste stratili panenstvo?
Asi tu uz bola taka debata, ale by ma zaujimalo, v kolko rokoch ste prisli o panenstvo ? U mna to bolo v 17 nastke. V akom veku to bolo u vas? Alebo nebodaj je tu niekto kto este stale nie?
@anonym_autor anonymovi odpovedám anonymne.
So svojím manželom v 30r. A neľutujem,že som to vydržala,hoci to bolo niekedy ťažké 😄
@anonym_autor anonymovi odpovedám anonymne.
So svojím manželom v 30r. A neľutujem,že som to vydržala,hoci to bolo niekedy ťažké 😄
@anonym_51da26 s tym pocitam ze anonymne. a 30 ufff.to je slusne.
@anonym_autor 26
Tiež tak okolo 27 tuším s aktuálnym mužom. Predtým bolo iba petting, oral a pod.
Tiež tak okolo 27 tuším s aktuálnym mužom. Predtým bolo iba petting, oral a pod.
@anonym_c274d1
@anonym_860b3b aj to nieje velmi neskoro? nelutujete to?
V 16
19 a teda otázka či "niekto nebodaj ešte stále nie" je úplne odveci, veď sú tu rôzne vekové kategórie a celkovo blbá formulácia
@anonym_c274d1
@anonym_autor nikdy mi nechýbalo, vlastne ani teraz veľmi nie ak nie je nejaký čas.
@anonym_c274d1
@anonym_autor Predtým boli iné priority než sex
19 a teda otázka či "niekto nebodaj ešte stále nie" je úplne odveci, veď sú tu rôzne vekové kategórie a celkovo blbá formulácia
@anonym_a7cedf ano to ma potom napadlo, ale uz to bolo odkliknute odoslane .
Tiež po 30.
Tiež po 30.
@sagitta33 ufff. to je ozaj dost podla mna, a bolo to schvalne? ci nejak tak to vyslo? 30 je za mna uz ozaj dost neskoro.
@anonym_autor ja v 25
15. Ine sexualne aktivity od 13.
Nastastie ma konzeravtivna vychova obisla, takze nemam z toho ziadne traumy a ani nic nelutujem.
poznam babu, v tom case dievca. a bola pomerne pevna, myslela ze nikdy si nenajde nikoho, a v priebehu jedineho roka, ked sme mali asi 19 tak mala prveho a este v ten rok zhruba dalsich asi 15 - 20, to bolo uplne sialenstvo ako dokazala premenit za par mesiacov, do dnes bola uz 3x vydata a mala ich desiatky a desiatky napriek tomu ze je stale pevna ale velmi elegantna a zaujimava zena.
poznam babu, v tom case dievca. a bola pomerne pevna, myslela ze nikdy si nenajde nikoho, a v priebehu jedineho roka, ked sme mali asi 19 tak mala prveho a este v ten rok zhruba dalsich asi 15 - 20, to bolo uplne sialenstvo ako dokazala premenit za par mesiacov, do dnes bola uz 3x vydata a mala ich desiatky a desiatky napriek tomu ze je stale pevna ale velmi elegantna a zaujimava zena.
@anonym_autor off topic, ale co znamena pevna? Uz som to viackrat pocula a ma to byt s kilami navyse? Ako to vzniklo? Lebo ludia s nadvahou su skor mlandravi alo pevni...
@anonym_autor off topic, ale co znamena pevna? Uz som to viackrat pocula a ma to byt s kilami navyse? Ako to vzniklo? Lebo ludia s nadvahou su skor mlandravi alo pevni...
@maranta_leuconeura vtedy na skole mohla nosit tak velkost 42-44 pri vyske asi 170 cm
@maranta_leuconeura presne, vzdy mi je vtipne oznacenie “pevna” pre zenu s nadvahou 🙂
28, s manzelom. A nie nelutujem. Som rada ze predtym nemam zbytocnych x cisel s kadejakymi frajerikmi.
@maranta_leuconeura vtedy na skole mohla nosit tak velkost 42-44 pri vyske asi 170 cm
@anonym_autor normálne povedz tučná a nie pevná 🤣
@maranta_leuconeura presne, vzdy mi je vtipne oznacenie “pevna” pre zenu s nadvahou 🙂
@belllinka prečo ? Ja poznám 3 ženy , ktoré sú pevne . Sú to baby , ktoré geneticky nebudú mat štíhle nohy , ani osý pás , ale veľa športujú a velkost majú podľa mňa tak 42-44 , ale mlandrave určite nie sú . Ale mam sj kamosky , čo majú veľkosť 36 a ovisnute ruky , brucho huspeninove .
A k otázke -16 . Určite nelutujem
17 je to jediny chlap v mojom zivote. Nie, nelutujem, ze som nemala ineho. My si sedime v tejto oblasti a urcite sa nenudime.
V 18. Sme spolu 20 rokov.
V 20, prvá vážna láska... bol z toho 5 ročný študentský vzťah.

13