V akom veku ste stratili panenstvo?
Asi tu uz bola taka debata, ale by ma zaujimalo, v kolko rokoch ste prisli o panenstvo ? U mna to bolo v 17 nastke. V akom veku to bolo u vas? Alebo nebodaj je tu niekto kto este stale nie?
@anonym_autor 23 ročná
23 tiež s chalanom, ktorého som mala rada, ale na vztah sme to nedotiahli
v druhom ročníku na gympli a rozišli sme sa keď som bola v prvom ročníku na vyške
14
27 a s tým pravým. Príležitostí bolo plno, už cca od 13tich rokov som musela odháňať chlapcov a mužov, ktorým šlo hlavne o sex. O nič som neprišla.
@anonym_51da26 s tym pocitam ze anonymne. a 30 ufff.to je slusne.
@anonym_autor prečo by bolo 30vela,? Aj 40 môže byť akurát s tým správnym mužom. Už to bolo z lásky,nie z lahkovaxnej zaľúbenosti. A o to krajšie. Takže keď sa pýtaš,či neľutujem,tak nemám čo. Jedine to,že som manžela nestretla skôr.
22 rokov
@maranta_leuconeura vtedy na skole mohla nosit tak velkost 42-44 pri vyske asi 170 cm
@anonym_autor
😂😂😂 tak to gól! Mam 175 cm, nosim aktualne aj 42 ale teda "pevna" fakt nie som.
@anonym_autor v 30. so ženou, ktorá si to nezaslúžila (podľahol som jej), ale len raz. A potom sex až od 35-ky s mojou terajšiu manzelkou po svadbe. Môj bodycount je teda 2 a nie som na to hrdý.
@anonym_dda02d Si veriaci?
@anonym_dda02d Si veriaci?
@ankare Áno, aktívny katolík. Aj preto mi to vadí. Ale ten hriech je už dávno odpusteny (po spovedi).
15
@anonym_autor v 19 rokoch, nie s terajším mužom a odvtedy je to môj koníček 😉
@anonym_autor 25
19 pre mna tak akurat, bol to prijemny zazitok, druhy den sme si to opat zopakovali.
@anonym_autor 54
23, nasledne par rokov nic. Okolo 27-28 som to uz zacal pocitovat ako seriozny pruser. Nejako som to rozbehol. Ale nie vo vztahu/vztahoch. Nejake anekdotalne znamosti a nasiel som si starsiu milenku a s nou sa vlastne naucil sukat. Velke zlyhanie, ze som to nebral v mladosti vaznejsie a nechal to tak, ze ved ono to pride "samo"... u muzov to jednoducho neplati. Povazujem to za jednu z negativne determinujucich udalosti mojho zivota.
ja 30, manžel 35 , obaja sme veriaci a chodili sme spolu 8 rokov, bez sexu, ten sme mali až po svadbe . Za seba môžem povedať že toho neľutujem , vediem kvalitný sexuálny život , myslím že manžel tiež , obaja už máme po 50 tke a sex máme pravidelný a častý . Vychovali sme dve deti , žiadna antikoncepcia , len zdržanlivosť počas plodných dní .
@anonym_autor 14
@anonym_5b5a3e
@sophinella
V tomto věku 13, 14 let to musel být dost nepříjemný zážitek ne?
V 15, pre oboch to boli prvý krát, ale v 25 sme sa zobrali. Stále ten jediný úplná rozprávka. V 35 sme sa rozviedli, lebo ma podviedol. Neskutočne ma to sundalo na psychike, jeho riešenie na záchranu manželstva bolo že to odpustím. Nedokázala som to, proste som nepredýchala že on mi má byť jediný na celý život ale ja jeho jediná už nie. Preto vydržať panna do svadby a takéto rozprávky už považujem za blbosť. Lebo rozprávka môže byť jednostranná a praskne ako bublinka.

@anonym_autor 18