icon

V akom veku ste stratili panenstvo?

22. dec 2025

Asi tu uz bola taka debata, ale by ma zaujimalo, v kolko rokoch ste prisli o panenstvo ? U mna to bolo v 17 nastke. V akom veku to bolo u vas? Alebo nebodaj je tu niekto kto este stale nie?

Strana
z4
anonym_5d3b74
26. dec 2025
@anonym_b8c966

V 15, pre oboch to boli prvý krát, ale v 25 sme sa zobrali. Stále ten jediný úplná rozprávka. V 35 sme sa rozviedli, lebo ma podviedol. Neskutočne ma to sundalo na psychike, jeho riešenie na záchranu manželstva bolo že to odpustím. Nedokázala som to, proste som nepredýchala že on mi má byť jediný na celý život ale ja jeho jediná už nie. Preto vydržať panna do svadby a takéto rozprávky už považujem za blbosť. Lebo rozprávka môže byť jednostranná a praskne ako bublinka.

@anonym_b8c966 preto tvrdim, ze sex sa v istych dimenziach extremne predcenuje a kladie sa mu az transcendentalny narativ.

anonym_f07fdd
30. dec 2025

18, vlastne tesne pred 19tkou.

torysheer
Autor odpoveď zmazal
anonym_a0d03f
1. jan 2026

mam 37 a stale nic

anonym_7ae491
2. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_c274d1
@anonym_860b3b aj to nieje velmi neskoro? nelutujete to?

@anonym_autor čo je neskoro? Alebo nohy sme mali začať rozťahovať už v 13tich?

anonym_7c4f5a
2. jan 2026

@anonym_autor 22

anonym_c008be
2. jan 2026
@minenkaa

13

@minenkaa pane bože

sophinella
3. jan 2026
@sagitta33

@anonym_5b5a3e
@sophinella
V tomto věku 13, 14 let to musel být dost nepříjemný zážitek ne?

@sagitta33 nie, urcite nemozem tvrdit, ze by to bol dost neprijemny zazitok. Mala som 3 mesiace pred 15kou. Chodili sme spolu pol roka, a uz nejaky cas sme robili nejake veci, okrem samotneho sexu. A raz pri jednej takej prilezitosti sa to stalo, ze sme zasli dalej nez dovtedy. Ale chcela som to aj ja. Prvy krat to bolelo, ale len na zaciatku. A ano, prvy a este aj druhy krat to bol taky zvlastny pocit, ze sa deje nieco nepoznane, ale bol pozorny a nezny a nemala som strach sa mu odovzdat. A potom to uz bolo stale lepsie a lepsie.

Strana
z4