V čom spíte?
Mám nový vzťah, predtým som bola zvyknutá spávať v tielku a nohavičkách, no teraz premýšľam, že by som chcela byť viac príťažlivá pre muža. Premýšľam nad nejakou košieľkou, negližé. Len tak mi napadlo dať anketu, že v čom spíte aby ste boli stále atraktívne pre muža (rozumiem, že častokrát je to mužom jedno). A prípadne keď viete dať aj typy na značky kosielok.
Len nezabudni že tie skarpiny v očiach a ranný dych na ďalší deň prekryju aj to najvhodnejšie pyžamko😉
ja zvycajne neglizko
Ja spím nahá či leto či zima, už roky rokúce. A to v zime v izbe nekurime. Máme radi chladný vzduch. V noci sa pritulime pod paplonom a je nám teplucko ;) mám dáku sprachnivenu jednu nočnú košeľu, v prípade že pôjdeme spať niekde, kde by sa okolo nás v jednej izbe/apartmáne mohli vyskytnúť iní ľudia (čo sa ešte nestalo, preto je sprachnivena :D ) akože mám aj všelijaké pekné negližé, ale to nepoužívam na spanie, to má iné účely 😆 keď je čas ísť spať, dám ho dole a spím tak, ako mi je najpohodlnejšie. Počas korony to malo výhody - nikto ma nikdy nenacapal na meetingu v pyžame - vždy keď vstanem, musím sa obliecť - teda nemusím, ale sedieť pri kompe v pracovni holá by bolo čudné trochen 🤣🤷🤣
@elementissa Tak to klobúk dole ... ja už teraz spím v pyžame a svetri, som strašne zimomravá ... to musíš mať imunitu ako hrom ... a kĺby Ťa nebolievajú?
Prečo by ju mali bolieť kĺby veď pod paplónom je teplo. Skôr je "choré" spať v pyžame a svetri.
Si najprv naštuduj, ako pôsobí chlad na kĺby z dlhodobého hľadiska ... a potom mudruj, čo je "choré" ...
@januska12323
Spavam v pyzame. Chlapom sa aj tak najviac paci taka nie prvoplanova provokacia. Kosielka,neglize z casu na cas na ozivenie,ale aj to sa mu zunuje. Ak teda nemas takeho fajnsmekra,ktory si na to potrpi.
Má paplón nespí na studenej zemi ale v teplej posteli, neviem ako by sa chlad dostal ku kĺbom kým doma nemajú okolo nuly
@dzulli1980
@januska12323 By si sa cudovala. Mozno nie je kazdy haklivy,no ja ked spim v tielku,hned mam chytenu krcnu a boli ma rameno. Ja by som mala spat aj so salom omotanym okolo krku 🤣 a to normalne kurime,nemame doma zimu.
Tak pokiaľ doma nekúria, predpokladám, že tá posteľ má ďaleko od teplej postele.
@januska12323
Ja by som teda nahá spat nemohla, cítim sa moc nahá 😅 minimálne gatky a nočnú košeľu alebo pyzamo/leginy/tricko
Veď jasné každý nech spí v čom chce. Ja napríklad v noci nekurim, v spálni mám celú noc otvorenú vetračku a kľudne by som spala bez ničoho keby mi nevadil ten pocit 😁 často sa zobudím na to, že mi je teplo a musím "vetrať" spod paplóna.
@dzulli1980 ľudské telo má teplotu 36,7 ak má normálnu prikrívku a nebehá po celej posteli tak to teplo sa tam udrží
@dzulli1980 nope 🙂 🙂 🙂 síce ja som tanečnica, takže športom k trvalej invalidite - o pár rokov mi nájdu kosti aj tam kde by byť ani nemali :D ale zatiaľ ma nebolí nič. A skutočne chorá, že by som potrebovala lieky, antibiotiká, tak to som nebola už aj 15 rokov... Kovid doniesol syn so škôlky, ja som mala zvýšenú teplotu jeden deň a potom som už bola úplne v pohode až na to že som mala zmenu čuchu (veci mi voňali inak ako zvyčajne). Muž takisto len jeden deň trochu teplota, on potom aj pár dní pokasliaval ale nič vážne, syn teplota len 3 hodiny, potom už nič. Doniesol v tej neviem kolkatej vlne vo februári tento rok. Predtým v tých "silných" vlnách sme normálne robili medzi ľuďmi, chodili MHDckou každý deň a nedostali sme nič. Takže hej, imunitu máme veľmi dobrú, ale sme náchylní na teplo. Čokoľvek nad 20 stupňov cez deň je pre nás na letné oblečenie, čokoľvek nad 25 je už strašné teplo, nad 30 už nechodíme ani von, lebo to nedávame vôbec. Doma si chladime celé leto na 21-22 stupňov, v zime mávame tých 18. V spálni aj menej, lebo celoročne máme otvorené okná v noci. Najlepšie sa mi spí, keď je v izbe tak okolo 15-16 stupňov. Spím pod paplonom, s manželom sa navzájom zahrejeme a nikdy nám ešte chladno nebolo 🙂 aj na stanovacke sme spali holi 🙂 to je aj tak najlepšie v spacáku tak, veď predsa len, tvoje telo kúri. Keď naňho nahadzes ďalšie veci, tak to teplo až tak nesala
@dzulli1980 no práveže tá posteľ je oveľa teplejšia ako keby sme boli oblečení - priemerne má ľudské telo okolo 36 stupňov a keď sa zakryjes perinou, tak to teplo sála iba medzi plachtou a perinou. Možno práve ľudia, čo spia nababuseni nemajú až tak teplo, lebo si perinu nevyhreju. Naša posteľ je taká teplucka, akoby sme mali vyhrievac priamo v nej... Aj máme. Dva organické vyhrievace. A pre oddych organizmu je oveľa zdravší chladný vzduch. Nám stačí, že v lete je v izbe 20 stupňov v noci a pri tom sa nedá spať. To sa len prehadzujeme, budime, rozbití sme maximálne. 17 stupňov je na spánok ideál, ale my máme radi aj chladnejšie, aj keď väčšinu roka tých 17 stupňov máme. Zasa nežijeme na lazoch v nejakom starom kamennom dome, žijeme v paneláku, zvonka zateplenom, izolovanom, pred spálnou máme ešte zasklenu lodgiu, takže ani nemáme okno priamo von a tu v BA nejaké extra zimy nebývajú. Hoci radiátory máme, nezapiname ich, lebo netreba. Tu je horúco stále. A hlavne v izbe 3x3,5m sa ti ani nejaká veľká zima nevytvorí, veď keď tam odfukuju dvaja dospelí, čo salaju teplo, tak ani nemáš šancu mať v izbe zimu (to myslím pod 15 stupňov počas najnižšej nočnej teploty), cez deň mávame v byte tak 19. A chodíme v krátkych rukávoch. Ak nám je zima, zabalíme sa do deky 🙂 to ja mám osobne oveľa radšej ako dýchať horúci vzduch, z ktorého dobre že astmaticky záchvat nedostanem... Ako dnes ráno v buse... Minimálne 26 stupňov tam bolo. Ešte šťastie že tým daným spojom som šla len 3 zastávky, mdloby má už obchádzali

Spim v tatinovych starých XXL tričkách ktoré mi dal po tom co schudol a kratase 👌