V našom vzťahu chýba vášeň
S partnerom sme spolu rok, obaja v stredných rokoch.
Od prvého dňa nášho zoznámenia sa mi zdal čudný ale okej.
Problem je v tom ,že mi tvrdí že ma miluje ale skutky tam nevidím iba prázdne slová, vo všetkom je zodpovedný na to si sťažovať nemôžem, akurát to ,že žijem v neistote.
V našom vztahu chyba vášeň a túžba.
Nikdy sa na mna nepozrel tužobne, nepocitila som vášeň.
Nikdy sam od seba nepríde nepobozka, nepohladi, neobijme
Po sexuálnej stranke je to tiež chladné, počas styku ma nepobozka vlastne nikde, iba styk a to je vsetko.
Nechýba mu sex aj mesiac.
2x som od neho kvôli tomu odišla.
Ale on príde tvrdí že to tak nieje že si namyslam ,že som zmyslom jeho zivota atd a po paru dňoch je zasa taký chladný. Nehadame sa, je vo všetkom pozorný ale v tom najdôležitejšiom je chladny.
Nečakané sa stala taka vec ,že cestou z nákupu nas zastavila mladá krásna zena a oni sa pustili do reči na ulici, v tom okamihu som videla ako je ňou očarený, normálne sa v nej stratil, bavili sa na jednu zaujímavú tému, a ocami sa hlási az sa na seba začali najprv iba smiať a potom to pradklo az sa rehotali. Vtedy som videla tu túžbu a vášeň akú som medzi nami dvoma nevidela nikdy.
Nevytkla som mu to ani nic nespomenula lebo mi na tom nezáležalo, verila som mu.
Ale potom čo som videla jeho oči a usmev s inou ženou, som úplne zlomená, neviem co si mam myslieť.
Som zena ktorá sa o seba vždy starala, moderná atraktívna a vraj sexy. On nie je ten typ chlapa ktorý by podviedol, žil 6 rokov sam po bolavom vztahu s exmanzelkov. Nie je skúsený mal kratucke vzťahy bez sexu v mladosti.
Vážny vzťah iba z ex a ja som jeho nová po dlhých rokoch. Slová ktoré mu hovorím ja by maal on hovorit ako chlap mne. Nikdy žiadny kompliment, este sa to nestalo ani raz, aj keby som mala chodiť po byte nahá, nečakám ho proste ničím.
Už som sa ním na túto tému bavila x krát, aj si prizná, že robí chyby v tomto smere ale o pár dní je to zasa to iste. Rozprávať sa stále na túto tému ma ponižuje ako ženu, pripadá mi to ako učiť ho ako milovat ženu, vždy som ja tá prvá ktora robí prvý krok vo všetkom. Mate s tým niektorá skúsenosti? Niesom skúsená, mala som len dva vztahy exmanzela a teraz jeho. Sme spolu rok a toto s nim mam od prvého zaciatku.
Asi isiel do vztahu s tebou, lebo mal v tebe istotu ale necitil tu vasen. Ak ste spolu len rok a ty si ho nijdy nezazila ako si jo videla s rou zenou, tak k tebe citi skor priatelstvo. Hladala by som inde. Podla mna ta vasen na zaciatku je dolezita, vy zijete ako v 30 rocnom nanzelstvve.
@madamxperia
V Tom čo píšeš mi chýba či je tam láska, lebo mne sa zdá, že ani ty ho neľúbiš.
Vášeň a túžby sú takým produktom kníh, tv. Ak sa dvaja milujú, sú naplnení vo vzťahu, tešia sa na seba, a je tam určite aj tá príťažlivosť.
Ak ti nevyhovuje, prečo sa s ním nerozides? Lepšie byť starou cievkou, ako fungovať s niekým, s kým si sa nenasla
Načo ti je taký "vzťah"? Z toho čo píšeš,mi príde,že ani z jednej strany nie je nejaká láska či vášeň, proste spolu "neiskrite".
@madamxperia
V Tom čo píšeš mi chýba či je tam láska, lebo mne sa zdá, že ani ty ho neľúbiš.
Vášeň a túžby sú takým produktom kníh, tv. Ak sa dvaja milujú, sú naplnení vo vzťahu, tešia sa na seba, a je tam určite aj tá príťažlivosť.
Ak ti nevyhovuje, prečo sa s ním nerozides? Lepšie byť starou cievkou, ako fungovať s niekým, s kým si sa nenasla
@zmrzlinka2021 no práve to, že sa neviem odputat. Ja ho milujem a on?? Tvrdí ,že ano ale skutek útek.
Aj teraz sme na tom tak,že si hladam bývanie lebo neokazem zit v takom vztahu kde dávam iba ja všetku svoju energiu a on nic. A áno ma vo mne istotu
Tiez by som to nesilila..naco? Radsej byt sama ako sa dozadovat zaujmu...pricom chalan nemusi byt vobec zly..no chyba chemia medzi vami..moj predchadzajuci partner zazil nieco podobne, spoznal dievca, ktore sa mu pacilo a mal ju rad - boli spolu 5 mesiacov - tiez bolo po 30tke a zacali uz aj spolu byvat, navstivili rodicov, cheli aj celkom rychlo svadbu. On v tom case prekonal aj covid a myslel si, ze absolutnu nechut na sex ma ako nasledky choroby - no vsetky testy mal ok.. rozisli sa po vzajomnej dohode. Pp par mesiacoch stretol mna a mne bolo divne, ze stale hovoril, ze mozno v ppstéi nenaplni moje ocakavania - nakoniec vsak vobec, sex bol casty a uplne v poriadku a on mi vtedy povedal o tomto a ako si myslel, ze chyba je v nom.. ze pri mne citi neskutocnu pritazlivost, co pri nej mu uplne vyplo - este dodam, ze bola fakt krasna ta baba - s vizazou to nemalo nic spolocne..verim, ze je teraz stastna a nasla muza, ktory je z nej paf...niekedy to proste neklapne, aj ked toho cloveka racionalne velmi chceme..
@zmrzlinka2021 no práve to, že sa neviem odputat. Ja ho milujem a on?? Tvrdí ,že ano ale skutek útek.
Aj teraz sme na tom tak,že si hladam bývanie lebo neokazem zit v takom vztahu kde dávam iba ja všetku svoju energiu a on nic. A áno ma vo mne istotu
@madamxperia a keď ste sa rozišli,kto inicioval návrat?
Nerozumiem, na co s nim stracas cas? Aby si mala odhaknute "mam priatela a nie som sama"? To je strasne blby dovod...
@madamxperia choďte od seba. Tá iskra tam nikdy nebude a Tebe to bude stále chýbať viac a viac. Vybral si Ťa ako istotu, ako stabilitu. Bez vášne to pôjde stále horšie a horšie. Budeš sa cítiť ako žena nepríťažlivá a bude Ti to ubíjať sebavedomie.
Načo ti je taky chlap?
Ste rok spolu, uz ste sa rozišli,, dokonca 2x, pises ze ste v stredných rokoch, tak musíš vedieť ze chlsp ked miluje, je to denne x skutkov, prejavov...vidíš a cítiš..
@madamxperia a keď ste sa rozišli,kto inicioval návrat?
@terezka1947 on a a som zas naletela
@madamxperia hľadáš si bývanie, to spolu žijete?
Tak citujem "od začiatku sa mi zdal čudný,ale ok" 😏. Čiže vedela si o jeho "excesoch" ale vezmem ho,aby som čosi mala 😉. Preto sa randí,aby sa "vyhadzovali plevy od zŕn" 😁.
Načo ti je taky chlap?
Ste rok spolu, uz ste sa rozišli,, dokonca 2x, pises ze ste v stredných rokoch, tak musíš vedieť ze chlsp ked miluje, je to denne x skutkov, prejavov...vidíš a cítiš..
@mk22 pracuje na týždňový, o 17h konci a ani ho nanapadne mi napísať nie to este zavolať mi. Ale prečo ma potom chce mať po boku ak ku mne necíti iba priateľstvo? Prečo mi nepovie do ici ,že to tak necíti ako ja. Povedal ano viem urobil som chybu, prosím ta daj mi sancu to napraviť, ale ja mu uz sancu nechcem dat. Videla som ,že vie túžiť aj je v ňom vášeň no nie somnou
Poslala by som ho kade lahsie. Nech je radsej sam, alebo ho prenechaj nejakej s podobnou diagnozou, ktora bude spokojna v takomto vztahu bez tuzby. Je to ponizujuce. Ano, nerobi to asi naschval, ale tymto ta zhadzuje. Kazda zena (a obzvlast v prvych rokoch vztahu) chce a zasluzi si citit, ze je ziadana. Ved je to prirodzene, nechces od neho nic extra.
Talk to ukončí,načo to predlžujes? Čím skôr skončíš,tým skôr zabudneš a môžeš hľadať iného. Zbytočne sa trápiš. Čo ťa pri ňom drží???
Poslala by som ho kade lahsie. Nech je radsej sam, alebo ho prenechaj nejakej s podobnou diagnozou, ktora bude spokojna v takomto vztahu bez tuzby. Je to ponizujuce. Ano, nerobi to asi naschval, ale tymto ta zhadzuje. Kazda zena (a obzvlast v prvych rokoch vztahu) chce a zasluzi si citit, ze je ziadana. Ved je to prirodzene, nechces od neho nic extra.
@anonym_6cfebe ano, jednoznačne súhlasím a práve preto teraz riešim bytovú otázku. Ale kým sa presťahuje budem musieť byt s nim v jeho byte, a to ma tiež nici
@mk22 pracuje na týždňový, o 17h konci a ani ho nanapadne mi napísať nie to este zavolať mi. Ale prečo ma potom chce mať po boku ak ku mne necíti iba priateľstvo? Prečo mi nepovie do ici ,že to tak necíti ako ja. Povedal ano viem urobil som chybu, prosím ta daj mi sancu to napraviť, ale ja mu uz sancu nechcem dat. Videla som ,že vie túžiť aj je v ňom vášeň no nie somnou
@madamxperia asi si pre neho taká istota, nechce byť sám, v niečom vám to funguje. Ale keď ty nie si spokojná, tak sa na to vykašli, veď ste spolu kratučko
Prosim ta nebud ako ta posledná zufalka, ostat s chlapom len aby nejaky bol.Mas hodnotu aj bez chlapa.Stava sa, neklaplo to u vas a bude to len horsie a horsie, bude ta to viac a viac trapit.Budes sa citit zle, vnutorne trpiet.
@anonym_6cfebe ano, jednoznačne súhlasím a práve preto teraz riešim bytovú otázku. Ale kým sa presťahuje budem musieť byt s nim v jeho byte, a to ma tiež nici
@madamxperia zatnes zuby a zvladnes to. Radsej pretrpiet toto obdobie "osamostatnenia sa", ako sa nechat zlakat na reci a ostat s nim. A presne ako pisala baba hore, znici ti to tvoju vlastnu zenskost. A hlavne, ked sa situacie ako s tou druhou pani budu opakovat. Casom ti to zruinuje sebavedomie, sebaobraz, oberie ta to o energiu
@madamxperia normalne chod k rodicom ci starkym.... byvanie doriesis odtial... toto nemoze byt dovod ostavat.
@madamxperia Nemudrujem len tak na modrom konikovi, pisem ti to (bohuzial) z vlastnej skusenosti. Po 5 rokoch takeho vztahu som odisla ako troska, uz som sama nevedela ako sa citim.
@madamxperia normalne chod k rodicom ci starkym.... byvanie doriesis odtial... toto nemoze byt dovod ostavat.
@anjelicek26 nemám nikoho, som úplne sama a este k tomu v zahraničí, kde nepoznám ani jazyk 😌 ale mam termin na jednom úrade kde mi ponúkli pomoc. Tak dúfam, že čoskoro sa to vyrieši
@anjelicek26 nemám nikoho, som úplne sama a este k tomu v zahraničí, kde nepoznám ani jazyk 😌 ale mam termin na jednom úrade kde mi ponúkli pomoc. Tak dúfam, že čoskoro sa to vyrieši
@madamxperia a on je Slovak?či ako si došla do zahraničia?
@madamxperia Ako môžeš byť v zahraničí a fungovať tam bez aspoň základov? Blblosť toto ...
@madamxperia si v zahraničí? Nepoznáš jazyk, aj pracujes? Ci len prebývas v jeho byte a čakáš kedy sa vráti.
A jasne zaľúbený by ti písal užíval zaujem a po práci urcite zavolal aký si mala deň čo robíš.
Vy ste spolu rok, žijete spolu, 2x si odišla, ty ho vôbec nepoznáš, za rok nemáš šancu niekoho spoznať.
Drzi sa ta, len aby nebol sám.
@madamxperia a on je Slovak?či ako si došla do zahraničia?
@terezka1947 bývalá som v rakúsku 25r a on 3r, spoznali sme sa a asi po 4 mesiacoch rozhodli ze sa odstahujeme, a tak sme prišli kde sme. Zijeme tu 4 mesiace. Obaja sme Slováci
Podnajom sa da zohnat raz dva,otvor inzeraty studuj,volaj alebo sama daj inzerat,ze hladas podnajom aj realitky ponukaju podnajmi.Do mesiaca isto najdes nieco ak budes chciet,ak nie zostanes s nim trpiet az sa znicis.A nastupia klasicke vyhovorky neda sa,nechcem,nemozem.
Ak to chces,a silno vsetko sa podda tomu,ze to docielis.
Drzim palce k rozhodnutiu,lebo stale vahas a vies,ze toto neni vztah kde si stastna.
@madamxperia si v zahraničí? Nepoznáš jazyk, aj pracujes? Ci len prebývas v jeho byte a čakáš kedy sa vráti.
A jasne zaľúbený by ti písal užíval zaujem a po práci urcite zavolal aký si mala deň čo robíš.
Vy ste spolu rok, žijete spolu, 2x si odišla, ty ho vôbec nepoznáš, za rok nemáš šancu niekoho spoznať.
Drzi sa ta, len aby nebol sám.
@mk22 nepracujem este nemôžem, bola som vážne chorá a sem tam lekár nariadi preventívnu chemo hoci som sa vyliečila
Tak sa vrat na slovensko,a zacni tu odznova.Najdes pracu,byvanie a budes normalne zit ale stastna.

Iba rok? Veď to máte mať ešte ružové okuliare 😂
Poradím iba, vymen. Toto vráť mame 😂😂