V našom vzťahu chýba vášeň
S partnerom sme spolu rok, obaja v stredných rokoch.
Od prvého dňa nášho zoznámenia sa mi zdal čudný ale okej.
Problem je v tom ,že mi tvrdí že ma miluje ale skutky tam nevidím iba prázdne slová, vo všetkom je zodpovedný na to si sťažovať nemôžem, akurát to ,že žijem v neistote.
V našom vztahu chyba vášeň a túžba.
Nikdy sa na mna nepozrel tužobne, nepocitila som vášeň.
Nikdy sam od seba nepríde nepobozka, nepohladi, neobijme
Po sexuálnej stranke je to tiež chladné, počas styku ma nepobozka vlastne nikde, iba styk a to je vsetko.
Nechýba mu sex aj mesiac.
2x som od neho kvôli tomu odišla.
Ale on príde tvrdí že to tak nieje že si namyslam ,že som zmyslom jeho zivota atd a po paru dňoch je zasa taký chladný. Nehadame sa, je vo všetkom pozorný ale v tom najdôležitejšiom je chladny.
Nečakané sa stala taka vec ,že cestou z nákupu nas zastavila mladá krásna zena a oni sa pustili do reči na ulici, v tom okamihu som videla ako je ňou očarený, normálne sa v nej stratil, bavili sa na jednu zaujímavú tému, a ocami sa hlási az sa na seba začali najprv iba smiať a potom to pradklo az sa rehotali. Vtedy som videla tu túžbu a vášeň akú som medzi nami dvoma nevidela nikdy.
Nevytkla som mu to ani nic nespomenula lebo mi na tom nezáležalo, verila som mu.
Ale potom čo som videla jeho oči a usmev s inou ženou, som úplne zlomená, neviem co si mam myslieť.
Som zena ktorá sa o seba vždy starala, moderná atraktívna a vraj sexy. On nie je ten typ chlapa ktorý by podviedol, žil 6 rokov sam po bolavom vztahu s exmanzelkov. Nie je skúsený mal kratucke vzťahy bez sexu v mladosti.
Vážny vzťah iba z ex a ja som jeho nová po dlhých rokoch. Slová ktoré mu hovorím ja by maal on hovorit ako chlap mne. Nikdy žiadny kompliment, este sa to nestalo ani raz, aj keby som mala chodiť po byte nahá, nečakám ho proste ničím.
Už som sa ním na túto tému bavila x krát, aj si prizná, že robí chyby v tomto smere ale o pár dní je to zasa to iste. Rozprávať sa stále na túto tému ma ponižuje ako ženu, pripadá mi to ako učiť ho ako milovat ženu, vždy som ja tá prvá ktora robí prvý krok vo všetkom. Mate s tým niektorá skúsenosti? Niesom skúsená, mala som len dva vztahy exmanzela a teraz jeho. Sme spolu rok a toto s nim mam od prvého zaciatku.
@mk22 pracuje na týždňový, o 17h konci a ani ho nanapadne mi napísať nie to este zavolať mi. Ale prečo ma potom chce mať po boku ak ku mne necíti iba priateľstvo? Prečo mi nepovie do ici ,že to tak necíti ako ja. Povedal ano viem urobil som chybu, prosím ta daj mi sancu to napraviť, ale ja mu uz sancu nechcem dat. Videla som ,že vie túžiť aj je v ňom vášeň no nie somnou
@madamxperia pretoze je schopny vasne, ale nechce. Hlada vztah, kde ma emocie pod kontrolou. Preto hlada taku partnerku, ku ktorej ma city, ale zaroven z nej nie je hotovy.
Si taka bezpecna zabava. Ako blazniva jazda v lunaparku (je to adrenalin a zaroven je to pod kontrolou so vsetkymi bezpecnostnymi prvkami).
Teba zas pritahuje kombinacia jeho nedostupnosti a obcasneho prejavenia citov. Vzdy sa znova upnes na nadej, ze uz bude dobre. Stale za jeho pristupom hladas nieco hlbsie, krajsie, co “skryva pod povrchom”, len to treba odhalit a vytiahnut na svetlo bozie. Hras jeho hru na bezpecnu zonu, snazis sa mu ju ponuknut, aby sa pred tebou konecne otvoril.
Ale jemu vyhovuje to neurobit.
Nemanipuluje ta on, manipulujes sama seba.
Zaroven sa ale pripravujes o moznosti inych vztahov, ktore by boli lepsie pre teba. A ktore sa okolo teba uz mohli mihnut. Len si ta ti muzi skrtli, lebo si zadana.
A predpokladam, ze este jeden dovod bude, ze si ty sama neveris. Preto ta pritahuje muz, ktory vyzera ako psi cumak, ale veris, ze az ho presvedcis, aby sa pri tebe uvolnil, tak bude len tvoj, lebo budes jeho vsetko.
@mk22 nepracujem este nemôžem, bola som vážne chorá a sem tam lekár nariadi preventívnu chemo hoci som sa vyliečila
@madamxperia ide to z teba ako z chlaotej deky všetko.
Čo jej je k tebe taký kvôli tvojej chorobe?
Ale i tak,vráť sa k niekomu....sama v tejto situácii asi bývanie neporiesis. Si úplne bez rodiny?si z detského doma,či čo sa stalo?
Ak chces radu,či názor,tak napíš veci ako sú..
.ťažko ti niečo napísať,keď píšeš polopravdy.
Tak sa vrat na slovensko,a zacni tu odznova.Najdes pracu,byvanie a budes normalne zit ale stastna.
@vladuska20 nie dakujem na slivensko nie, nie som zvyknuta na tie pomery. Nuc v zlom amozrejme. Ja si najdem byvanie a a ak lekar divoli tak aj pracu aspin na polivicny úväzok.
@vladuska20 nie dakujem na slivensko nie, nie som zvyknuta na tie pomery. Nuc v zlom amozrejme. Ja si najdem byvanie a a ak lekar divoli tak aj pracu aspin na polivicny úväzok.
@madamxperia drzim ti palce,ale skor si myslim,ze to neurobis.Budes byvat nadalej s nim,a pracu si tiez tazko najdes.Takze zostanes vtejto ,,,akoze istote,,,a budes dalej trpiet.
@madamxperia tak ty si cele dni sama nevieš čo s časom, dni rivnake, unudena,jazyk nevieš.. cele zle a to ti vbc nepomáha k tvojmu zdr stavu, liecbe.
Stačilo ti randit, stretávať sa, spoznávať, zistila by si ze nie je z teba paf.
A ked si vyliečena, to ma aký zmysel preventívna chemo, ved to nie je vitamín. To sa iba pýtam.
@mk22 je to preto aby sa choroba nevrátila, nariadené každé tri alebo 6 mesiace. 4tyzdne- každý tyzden jedna dávka
@madamxperia drzim ti palce,ale skor si myslim,ze to neurobis.Budes byvat nadalej s nim,a pracu si tiez tazko najdes.Takze zostanes vtejto ,,,akoze istote,,,a budes dalej trpiet.
@vladuska20 ale nie, ja som dosť zasadova, ak si raz poviem stacilo tak stacilo a ano určite sa odstahujem, plynule hovorím anglicky rusky holandský aj trocha nemecky ale ten nemecky je o čosi ťažší než tie ostatne jazyky
@madamxperia teba má len aby niekoho mal, kto mu navarí, vyberie, občas zasunie a si mu ukradnutá inak. Asi ho ani nepriťahuješ a nemá potrebu ti prejavovať nejaké city, alebo náklonnosť ktorú nemá. Tuto mladá slečna bola iná káva, sama si to spozorovala. Ak sa máš rada aspoň trochu, tak ho pošli dpc. A tiež nerozumiem, že pri sexe len zasunie a ty sa stazujes že jemu nechýba sex... Taký sex by som mohla osrat.
@vladuska20 ale nie, ja som dosť zasadova, ak si raz poviem stacilo tak stacilo a ano určite sa odstahujem, plynule hovorím anglicky rusky holandský aj trocha nemecky ale ten nemecky je o čosi ťažší než tie ostatne jazyky
@madamxperia no....nejako sa strácam v tvojom príbehu a poporafve už ti ani neverím
Si zasadova,ale nevieš odísť....si vážne chorá a nemáš nikoho,ale bývanie si nájsť vieš. Jazyk neovládas,ale ovládas kopu iných jazykov,na Slovensku bývať nechceš,ale.....
Držím ti palce,aj mi tá bolo ľúto....ale zjavne tak zúfalo na Tom nie si.
P.S. keď si zvládla tie tri uvedené jazyky,tak nemecký je nic
@madamxperia nesadli ste si a nepriťahuješ ho. Nevadí stáva sa to. Ale namiesto toho že sa to snažíš zmeniť a učiť ho ako sa správať by si sa s ním mala rozísť. Keď to tam nie je teraz nebude to tam už nikdy. Tebe to len ničí sebavedomie zbytočne
Bývala si v zahraničí 25 rokov a ako spomínaš, nemáš základy asimilovania? Každá jedna veta sa vymedzuje základom pobytu v zahraničí. Či žiješ tak,že všetko zariadi tvoj chlap? Rozum mi neberie 😏
@madamxperia no....nejako sa strácam v tvojom príbehu a poporafve už ti ani neverím
Si zasadova,ale nevieš odísť....si vážne chorá a nemáš nikoho,ale bývanie si nájsť vieš. Jazyk neovládas,ale ovládas kopu iných jazykov,na Slovensku bývať nechceš,ale.....
Držím ti palce,aj mi tá bolo ľúto....ale zjavne tak zúfalo na Tom nie si.
P.S. keď si zvládla tie tri uvedené jazyky,tak nemecký je nic
@terezka1947 je to trocha zložité lebo nechcem otvorené písať o svojej minulosti a súkromí. Blbá nie som, iba som sa zaľúbila do nesprávneho muža, ktorý sam neviem co chce. Ja viem co som chcela aj chcem, ale vynútiť sa to nedá. Nechcela som toho moc ale s malom sa zit neda. Chcela som počuť názory iných aby som mala istotu ze sme my ženy rovnakého názoru 😊 peniažky chvála bohu mam dosť aby som si zobrala podnájom, anglicky sa viem preraziť aj v živote aj v oraci ak to bude mozne, a sklamanie aj to preboli. Začnem odznova a sama.
@terezka1947 je to trocha zložité lebo nechcem otvorené písať o svojej minulosti a súkromí. Blbá nie som, iba som sa zaľúbila do nesprávneho muža, ktorý sam neviem co chce. Ja viem co som chcela aj chcem, ale vynútiť sa to nedá. Nechcela som toho moc ale s malom sa zit neda. Chcela som počuť názory iných aby som mala istotu ze sme my ženy rovnakého názoru 😊 peniažky chvála bohu mam dosť aby som si zobrala podnájom, anglicky sa viem preraziť aj v živote aj v oraci ak to bude mozne, a sklamanie aj to preboli. Začnem odznova a sama.
@madamxperia ty strieľaj šampanské ze si na to prišla hneď, v podstate cely ten rok je o tom istom.
Proste ho nevzrusujes, netúži po tebe, nie je z teba paf.
Sex je na nič, akože naco ste spolu, nic vas nedrží.
A teraz si v akej krajine?
@madamxperia anglicky ked vies perfektne,tym sa dohovoris aj tam,tak nie je o com.Aj tam existuju realitky,co isto ponukaju podnajmi tak sup,sup do hladania.Drzim moc palce.
Ja som to nepochopila,tebe chýba čo? Pozornosť chlapa,alebo sebarealizácia v zahraničí?
@madamxperia on je možno taká povaha, ale jedno ti poviem ak už po roku ti chýba vo vzťahu vášeň tak to ukonči čím skôr
25 rokov si žila v Rakúsku a nevieš nemecky? Ako chápem, že si používala zrejme angličtinu, ale aj tak..
Zdá sa mi dosť urýchlené, že po pár mesiacov s ním ste sa spolu odsťahovali do iného zahraničia, veď ste sa ani poriadne nepoznali. A teraz si tam niekde "uväznená", lebo nevieš jazyk a máš vzťah-nevzťah
Mňa osobne by takýto vzťah nenaplnal a ani nebavil. Ty hľadás niečo iné, čo ti on nevie dať. Možno bol taký mumak aj s ex, nie všetci ľudia vedia vyjadriť city. Jednoducho ste si nesadli a ak si myslíš, že keď mu dohovoris,tak sa zmení....mýliš sa. On taky proste je.
@madamxperia
Uz vzhladom k tvojmu zdraviu by si to trapenie mala cim skor ukoncit.To vnutorne trapenie a citove strádanie, nenaplnenie tvojich potrieb vo vztahu moze opat tvoju chorobu aktivovat.Nefunkcne vztahy, vztahy spolubyvajucich spustaju psychosomaticke choroby.Neviem ci ti tento chlap za tu obetu stoji?
@madamxperia Načo Ti je taký chlap a taký vzťah, v ktorom sa iba trápiš? Radšej by som bola sama ako s takýmto studeným čumákom. Myslím si, že sa to nezlepší ani do budúcna. A skús popátrať, ak Ti na ňom tak záleží, či nie je asexuál, prípadne či nemá schizoidnú poruchu osobnosti. Možno sa s ním žena rozviedla práve z toho dôvodu, že je taký chladný a emočne nedostupný. Skrátka to nedávala...
ma ťa rad, ale nie je zaĺúbený, nemá motýle v bruchu
Jednu chybu robíš. Stoj čo stoj chceš byť s níma meniť ho, aj keď tento opis je biedny. Pre Teba sú jazykom lásky tie slová, dotyky. A nedostávaš ich, si z toho vztahu hotová a to ste spolu len rok.A opis toho sexu ani nekomentujem, tak tipujem, ze mu ani nezáleží na tom, či si mala orgazmus. Jasné, že najdôležitejšie su skutky. Je jedno, že Ti povie 200krat milujem Ťa-lebo Tebe to stačí a ostaneš. Vlastne mu zakaždým ukazuješ, čo môže s Tebou robiť. Neviem, prečo ste sa dali dokopy, lebo to je fakt nefunkčný vzťah.
Inak, cítiť z Teba, že si si v živote prešla niečím ťažkým. Chceš byťmilovaná, chcela, cenen, jediná a ľubená mužom. Podľa mňa ty ani neľúbi jeho, iba predstavu chlapa. A úprimne, tento vzťah Ťa psychicky zničí, takto sa človek nemá cítiť po ročnom vzťahu. A netuším, čo Ťa tak zložilo, ale musíš dať seba ako ženu na prvé miesto. Ty až potom chlap. Ak sa nemáš sama rada, nemôžeš nikoho ani milovať a žiadny chlap na svete Ti ten hlad po láske nenaplní.
A najväčšia sranda je, ze takto nastavená žena začne odrazu priťahovať úplne iné typy chlapov. Držím Ti veľmi palce, urob to pre seba, raz si za to budeš vďačná. Keď sa začneš mat naozaj rada, prestaneš aj priťahovať tieto divné mužské trosky. Prajem Ti pevné zdravie. A nezabudni, najdôležitejší človek v Tvojom živote si ty, si number 1. 🫡
Inak, cítiť z Teba, že si si v živote prešla niečím ťažkým. Chceš byťmilovaná, chcela, cenen, jediná a ľubená mužom. Podľa mňa ty ani neľúbi jeho, iba predstavu chlapa. A úprimne, tento vzťah Ťa psychicky zničí, takto sa človek nemá cítiť po ročnom vzťahu. A netuším, čo Ťa tak zložilo, ale musíš dať seba ako ženu na prvé miesto. Ty až potom chlap. Ak sa nemáš sama rada, nemôžeš nikoho ani milovať a žiadny chlap na svete Ti ten hlad po láske nenaplní.
A najväčšia sranda je, ze takto nastavená žena začne odrazu priťahovať úplne iné typy chlapov. Držím Ti veľmi palce, urob to pre seba, raz si za to budeš vďačná. Keď sa začneš mat naozaj rada, prestaneš aj priťahovať tieto divné mužské trosky. Prajem Ti pevné zdravie. A nezabudni, najdôležitejší človek v Tvojom živote si ty, si number 1. 🫡
@enmery dakujem za úprimne slova , a nie niesme uz spolu a najlepšie na tom je , že ani neľutujem ani mi nechýba,
Skôr to jeho sebecké chovanie sa mi sprotivilo.
Intuícia napovedala a tú som vypočula len škoda ze az tak neskoro. Ale nikdy nieje neskoro 😊 cítim sa pohodovo, spokojná a aj sem tam aj šťastná. Potrebovala som si byt istá ze moja intuicia neklame preto som sem písala.
A ano dakujem každej jednej žienke ktore sa mi snažili otvoriť oči ako to v realite funguje. Jasne zienky ze dám na intuíciu a na Vas 😊my sme úžasné 😊 jedna za vsetke, a vsetke za jednu 😍😊 . Krásnu slnečnú nedeľu prajem ♡

@mk22 nepracujem este nemôžem, bola som vážne chorá a sem tam lekár nariadi preventívnu chemo hoci som sa vyliečila
@madamxperia tak ty si cele dni sama nevieš čo s časom, dni rivnake, unudena,jazyk nevieš.. cele zle a to ti vbc nepomáha k tvojmu zdr stavu, liecbe.
Stačilo ti randit, stretávať sa, spoznávať, zistila by si ze nie je z teba paf.
A ked si vyliečena, to ma aký zmysel preventívna chemo, ved to nie je vitamín. To sa iba pýtam.