icon

V priateľovej peňaženke som našla kondóm

gerberaa1990
Včera o 09:01

Ahojte,

S priatelom sme spolu 8 rokov. Pred 4 mesiacmi sme boli rozideni cca na mesiac, kvoli problemu otehotniet, stale sme sa hadali. Dali sme sa vsak dokopy pod podmienkou IVF, teraz chodime po doktoroch. Viem, ze si pocas nasej pauzy kupil kondomy, neriesim to, boli sme od seba. Krabicka vsak zostala u nas v komode
Vidim, ze je to pre neho frustrujuce chodit stale odovzdsvat vzorky spermii, kedze problem je v nom. Vzdialili sme sa, raz je mily, inokedy ma tresta tichom, nerozprava sa. Mobil zasadne vsade so sebou otoceny tak, aby som nic nevidela.
Chcela by som vsak vediet vas nazor na toto. Nasla som mu v penazenke kondom, ktory vsak po 3 dnoch od najdenia vratil s5 do krabicky. Zozieralo ma to a tak som ho konfrontovala, ze citim, ze sa nieco deje, ci sa mi nechce priznat a ze nie som sprosta. A on na to, ci som nasla ten kondom v penazenke a so smiechom povedal, ze chcel vediet, ci mu beham do penazenky, ci ho kontrolujem.

Nachvilu ma presvedcil, ze to bola akasi skuska. Povedal, ze on sa mi v zivote do penazenky nepozrel. Ale je velmi dobry manipulator, na vsetko ma pripravenu odpoved. Co vlastne odo mba cakal aku reakciu??

No skor si myslim, ze bol pod tlakom a chcel si niekde odbehnut.aj ked ho nepouzil.. Co si myslite?

Strana
z2
anonym_80622a
Včera o 09:10

Je jedno, co si myslime. Ak mu nedoverujes a je manipulator tak s nim hlavne nechod na dalsie IVF a pre istotu ten kondom pouzite vzdy

anonym_aadf18

@gerberaa1990 z tohto si myslím, že nemáš mať s ním dieťa... akože načo je to dobré?

sara07

ja by som sa rozišla
neklape vám to, dieta to nezachrani
načo mi je vztah kde sa vkuse hadam ?
mobil so sebou a otočeny spozornela by som ...
nie nebola by som s nim ,radšej sama

sisa_s
Včera o 09:11

Dali sme sa vsak dokopy pod podmienkou IVF.
Ale je velmi dobry manipulator, na vsetko ma pripravenu odpoved.
+ ty stihacka... idealny par a vztah na splodenie dietata...
🍿

janinah
Včera o 09:12

1.nerobila by som si dieta s frajerom, s manzelom ano
2.chodim do muzovej peňazenky ked potrebujem mince,ale co ma kde v nej zastrcene nesliedim
3,buď niekomu verim alebo nie a aj sa podla toho spravam
4.pauza vo vzťahu je blbosť

biba_18
Včera o 09:12

to že ťa chce skúšať je hlúposť. proste mal v peňaženke kondom pre istotu ak by ho potreboval.

anonym_32f320
Včera o 09:16

Aj len z prvých viet sa ťa opýtam. To ti nie je nechutné s snažiť o dieťa s niekym kto si po 8 ročnom vzťahu kde sa snažíte o dieťa ide kúpiť kondómy na mesiac od seba? 8 rokov spolu, snaha o dieťa a hneď si chce s niekym zasúložiť. Aj bez toho všetkého čo si potom opísala tak žena ty nemáš sebaúctu. Neviem si predstaviť byť 8 rokov s niekym potom mesiac “pauza” zatiaľ on pretiahne čo sa dá a ísť s ním veselo do IVF. Načo by som s takým chcela dieťa

anonym_c624b4
Včera o 09:24

Je jedno, či ťa skúša, či ho kontroluješ. Zjavne vám neprospieva ani to snaženie, ani tlak na neho. Možno má pocit že zlyhal keď nemôžete mať kvôli nemu deti. Odporúčam sa rozísť. Nie v zlom, ale pre vás oboch v dobrom.

zuzubb007
Včera o 09:28

To nemyslíš vážne, že s takýmto chlapom si chceš spraviť dieťa, rozmyslí si to 200x už teraz poznám ten koniec ostaneš sama

misiak7777
Včera o 09:40

@gerberaa1990 už len tá podmienka aby vôbec bol vzťah je chorá.. ja sa mu čudujem, že vôbec do toho šiel

pralinka25
Včera o 09:42

suhlasim. vztah je nefunkcny a dieta to cele este zhorsi. dieta zamava riadne aj s funkcnym vztahom.

viestta
Včera o 09:44

@gerberaa1990 ty naozaj planujes zakladat rodinu s clovekom, ktoremu nedoverujes? A este si to das ako podmienku, ze bude dieta. Nehnevaj sa na mna, ty si ho postavila do roly darcu spermii. Pride ti to v poriadku taky vztah? Najdi si ineho, ktory ta oplodni, lebo zjavne ti ide len o to a jemu daj slobodu.

yoginka231
Včera o 09:45

Fuha, tu namiesto IVF potrebujete terapeuta :D

viestta
Včera o 09:48
@pralinka25

suhlasim. vztah je nefunkcny a dieta to cele este zhorsi. dieta zamava riadne aj s funkcnym vztahom.

@pralinka25 tam vobec nejde o vztah, tam je ucelom dieta. Kludne sa moze obratit na spermabanku, vysledok bude rovnaky. Ona bude mat dieta, bude na neho sama a tento sa skor ci neskor zdekuje, ntak nech ho vypusti zo svojho zivota uz teraz, aj tak jej je na nic.

anonym_81b4fc
Včera o 09:53

Podmienkou je IVF 🤦🏻‍♀️… ani ten hore nechce, aby ste spolu mali dieta … ber to ako varovanie. Mas sancu nepo… si zivot ..vas vztah je nefunkcny, ty tlacis na pilu a parohami mozno skrabes strop. Ak chces byt slobodna mama pokracuj … ak nie uprac si v zivote a najdi si partnera, s ktorym to bude fungovat a nebudes s nim len zo zvyku a preto, ze ste spolu dlho. Potom sa aj rodina podari

crazy_cat_lady
Včera o 10:00

A s takymto si chces dobrovolne spravit dieta? Preboha preco?

anonym_7ed6bd
Včera o 10:06

@gerberaa1990 to, ze s nim nemozes mat dieta je velmi jasne znamenie. Ci uz na ne veris alebo nie. Chodte od seba zachranis buducemu dietatu detstvo

danica2711
Včera o 10:20

@gerberaa1990 tak si to zosumarizujme: mali ste problémy, na čas ste sa rozišli a ani keď ste sa k sebe vrátili, nie je to ideálne. Vzdialili ste sa od seba, on je otrávený z príprav na IVF, ty sa mu hrabeš v peňaženke - to naozaj chceš do tohoto bezútešného vzťahu priviesť dieťa? Nič sa nezlepší, skôr naopak...ty predsa môžeš mať dieťa s niekým iným a on môže žiť spokojne bez tlaku na splodenie dieťaťa

lienka.7
Včera o 10:35

@gerberaa1990 ste uplne "ideálny par".

januska12323
Včera o 10:49

Rozchod, dospejte obaja a až potom skúšaj zarobiť dieťa.

ivik4
Včera o 10:53

Ja sa cudujem ze si robis dieta s niekym kto po rokoch vztahu uz po par tyzdnoch ci dnoch spal s niekym inym . Nie este teraz riesit kondom. Myslis ze s dietatom sa Ti bude neskor lahsie odchadzat od neho ? No nech sa paci
Vy bezdetne naozaj ani netusite ake jednoduche to mate , postavit sa a zacat odznova bez toho aby ste riesili nieco taketo. S dietatom je to velmi tazke

katkazatka
Včera o 11:00

Nerobte to tomu chúďatku dieťaťu. Ziadne dieťa si nezaslúži mat takýchto rodičov.

anonym_6887cd
Včera o 11:04

@gerberaa1990 ja by som sa s nim o dieta uz nesnazila...😔. Nie pre kondom v penazenke, ale preto, ako to cele mate...Ale ak chces byt slobodna mamicka bez partnera, tak smelo do toho. Cely chory tento vztah podla mna.

jaskolka
Včera o 11:10

Ja neviem.. hádate sa,rozidete sa, dáte sa dokopy,silou mocou "chcete"dieťa, nedôverujete si... naozaj vám toto treba? Dieťa to nezachráni,nie je to lepidlo na problémy vo vzťahu, naopak,ešte viac sa prehĺbia.

anonym_e2f7e4
Včera o 11:15

@gerberaa1990 keď už niekoho nazveš manipulátorom a musíš sledovať, či má v peňaženke kondóm, tak s takým by mi ani nenapadlo mať dieťa 🤦🏻‍♀️

anonym_098d77
Včera o 11:21

klame ta, vobec nemate byt spolu podla toho co pises

svetlonos
Včera o 11:24

@gerberaa1990
a ty si kompletna ci by ti tiez mali odobrat obciansky?? Ved ty mas omnoho vacsi problem ako "partnera" so zlym spermiogramom.
To he vadny kus- vymenit! Ty si chkapa donutila do dietata? No ak sa nahodou pidari, este ti pekne problemy i cez to dieta narobi. Ti šibe?
Ved ho pisli do prdele. Este aj manipulator je? To ti ho fakt urad pridelil za trest ci rada trpis? No tak trp ake sama! Do takehoto "vztahu" este aj nevinne dieta tahat - nemas rozumu. Najdi si najskor vhodny geneticky material a zaroven aj fsjn chlapa. Ale v prvom rade si zacni vazirlt seba. Ved co od neho cakas, ked ho nechas s tebou dlazku vytierat? Hlavne ze odovzda material a moze s tebo tocit ako s matrioskou. Zenska preber sa!

laskonkaa1
Včera o 11:24

Prečo si s ním 8r a prečo s nim chceš mať dieťa?

svetlonos
Včera o 11:29
@pralinka25

@pralinka25
presne, ja nechapem kde chodia na opak! Aj my sme si to inak predstavovali. Teraz muz z olacu chyta migreny 😂 A to boli ladkyplne vety - ze ved vas vyobijmam a bude hned lepsie 😁. A to sme sli do duetata po 30tke a 4 rokoch vztahu. Po huve sme dostali casom asi ako kazdy. Ale zatial to zvladame dospelo. No toto je cista blbost. Ved to lepsie zbalit chlapa niekde, otehotniet a hotovo. Vacsieho dil8na snad uz nestretne.

anonym_34d8a1
Včera o 11:30

@gerberaa1990 Chlap nie je žiadny manipulátor, to len ty si hlúpa a snažíš sa nasilu udržiavať vzťah, ktorý dávno nefunguje, vlastne už z jeho strany skončil. A navyše ho tlačíš do decka, ktoré chceš len ty sama.

Strana
z2