icon

Vadilo by vám, keby má muž holú hlavu?

24. jún 2024

Vadilo by Vám kebyže má chlap holú hlavu? Proste má už plešinku a povedal, že radšej ako chodiť plešatý sa dá dohola.

Strana
z2
lisymbia
24. jún 2024

Nevidím dôvod prečo by mi to malo vadiť. Nemôže za to

princkrason
24. jún 2024

on ma problem, s plesinou a teba to trapi?

elenajezova
24. jún 2024

Tak niektorým to tak sluší.

pribinak
24. jún 2024

Nie nevadilo. Plesata hlava nie je chyba charakteru a niektorým chlapom plesina dosť svedčí 😁

pribinak
24. jún 2024

@elenajezova the rock

viestta
24. jún 2024

Lepsie hlava ostrihana na jezka ako prehadzovacka. Konecne sme sa dopracovali k tomu, ze strata vlasov u chlapa nie je tragedia a ani ho to nehendikepuje

tamvtme
24. jún 2024

absolutne nevadilo 🙂

rozculena
24. jún 2024

kvôli tomu sa s ním chceš rozísť?

petrao2
24. jún 2024

Ludia su strasne povrchni 🤦🏽‍♀️

autor
24. jún 2024

Ja sa nechcem rozísť, skôr jeho to trápi, lebo predtým vyzeral tak na 8/10 proste dosť fešák a teraz bez vlasov tak na 6.5/10. Ale povedal, že inak sa nedá a plešatý chodiť nebude.

jaskolka
24. jún 2024

U muža je to úplne normálne a nikto sa nad tým nepozastavuje. Poznám veľa mužov, ktorí si zámerne holia hlavu (nie kvôli plesine) a neviem si ani predstaviť už ich s vlasmi. Manžel tiez bežne v lete si hlavu oholi.

really8
24. jún 2024

Nie. Bruce willis je u mna vzdy vitany.

gribka1
24. jún 2024

No úplne holú asi nie, ale strojčekom skrátené pár mm v pohode. Ale ako chce on, tak sa s tým treba zmieriť. Povedz, že teba sa páči aj tak, nech to extra nerieši.

syslik81
24. jún 2024

lepsei ako prehadzovacka .. zenuy maju xy ucesov , prefarbene vlasy a neviem co vsetko na hlave ako ozdobu..a muz sa vyholi a j...b uz je na konovi

guudy
24. jún 2024

Autorka, kolko mas rokov, ze bodujes vyzor chlapa?

btus
24. jún 2024

veľa chlapov má holú hlavu. A vyzerá to lepšie a v pohode ako plešina a dlhé vlasy okolo ( viď Patejdl. 🙂 Tfhe Rock vyzerá super aj s holou hlavou. 🙂 Takže úplne v pohode 🙂

hopsas
24. jún 2024

Nevadilo chodila som s takými. A holá hlava k nim pasovala.

sense
24. jún 2024

Práve taký sedí oproti mne... A absolútne mi to neprekáža...

vsadeviem
Odpoveď bola odstránená
wolf_
Autor odpoveď zmazal
anavixy
24. jún 2024

Ja to milujem 😂🙊

betulinka1
24. jún 2024

Radsej oholenú hlavu ako niektore účesy chlapov co sa snazia este ukazat tie 3 vlasy co im ostali 😉🤣. Odkaz mu, ze nemusi byt smutny, lebo príťažlivosť nie je o vlasoch ale o sebavedomom muzovi.

belasy_motylik
24. jún 2024

To akože boduješ chlapov? To fakt? Tak dúfam, že ty si aspoň 9/10, aby si to potiahla bodovo u vás aspoň ty,keď ti chlap tak išiel dole. A k otázke - nie, nevadilo.

evcagabi
24. jún 2024

Mne sa to nepaci ale je hlavne , aby sa to pacilo tebe a hlavne jemu 🙃

zuzubb007
24. jún 2024

Ja neznasam, keď nemá chlap vlasy a nechá si dlhe a prehodí si vlasy až pomaly z riti do predu, hola hlava je top riešenie za mna, hodnotiť na body je trošku povrchné, ako by sa ti páčilo, možno tebe dá chlap 4 body z 10

memma
24. jún 2024

Mam takého doma. Myslím ze mu to pristane. A nemenila by som ho

veselo_neveselo
24. jún 2024

Ked je chlap 8/10, tak ked si oholi hlavu to z neho teda 6.5 nespravi 🙂

viestta
24. jún 2024

A vieš aké skóre máš ty? Keď už bodujeme... Lebo nie je dôležitý porast na lebke, ale to co je v nej. U teba asi platí, dlhé vlasy, krátky rozum...

ahhola
24. jún 2024

Harry sa zameral na bratov vzhľad a napísal: „Všetko som si to uvedomil: jeho známy úškrn, ktorý bol vždy jeho štandardom v styku so mnou; jeho znepokojujúca plešatosť, pokročilejšia ako moja; jeho slávna podoba na mamu, ktorá sa časom vytrácala. S vekom.“

😈
Keď Harry hovoril o tom, že si uvedomil, ako veľmi sa líši od svojho brata, dodal: „V niečom bol mojím zrkadlom, v niečom bol mojím opakom. Môj milovaný brat, môj úhlavný nepriateľ, ako sa to stalo?“

oriesocek
24. jún 2024

Aj ja mam manzela s plesinou a mal ju uz vtedy, ked sme sa spoznali, kedze uz na vyske sa mu urobila. A nevadi mi to a nebodovala som ho a ani neznizovala som mu hodnotenie z toho dovodu.

Strana
z2