icon

Váš názor na neveru.

terina25
14. apr 2020

Ahojte baby, zaujima ma vas nazor na neveru.
S partnerom sme sa rozpravali na tuto temu a on je nazoru, ze ak by som ho podviedla, ze by to bral len ako pud, ako obycajny sex. Neviem, ale mna to dost zarazilo. Pretoze ja som nazoru, ze ak lubim, nepodvediem. A prave preto, zeby to bol len pud. Neublizim cloveku, ktoreho si vazim, respektujem, len pre nejaky hlupy pud.
A tak si kladiem otazku. Ak ma niekto takyto nazor na neveru. Je to vobec laska? Neviem, mozno som ja staromodna, ale pre mna by to bola poriadna rana pod pas a brala by som to tak, ze ma nelubi, nevazi si ma a nerespektuje.

retatka
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
14. apr 2020

@retatka
@terina25 áno aj toto mi napadlo. že ťa zbožňuje tak veľmi, že si možno nie je istý, či aj ty jeho a pre istotu ti načrtol, že keby sa tak z tvojej strany náhodou stalo, odpustí ti... ale to by musel byť ozaj šialene zamilovaný

terina25
autor
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
14. apr 2020

@terina25 počkaj, akože s kým si vypisoval?

terina25
autor
Autor odpoveď zmazal
terina25
autor
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
14. apr 2020

@terina25 fúha, tak ja neviem. mne by sa to vôbec nepáčilo :(

terina25
autor
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
14. apr 2020

@terina25 nechcem ti dávať chrobáky do hlavy, ale mne to naozaj pripadá tak, že mu je síce s tvojou rodinou dobre, ale rád by okúsil inú praženičku :(

maminuska
14. apr 2020

@terina25 to sú len také kecy. Neprepáčil , to je len zlomok mužov čo sa vyrovnajú s neverou svojej partnerky . A či by si prepáčila ty ? Nuž ako priateľka zrejme nie ako manželka / partnerka s dvoma tromi deťmi by si už taká razantná nebola.

terina25
autor
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
terina25
autor
Autor odpoveď zmazal
terina25
autor
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
14. apr 2020

@terina25 v tomto ti tu asi nikto z nás neporadí... je to zvláštna situácia. mal by však radšej konať (alebo lepšie povedané nekonať) ako kecať... čiže nevypisovať si s kdekým a nehovoriť hlúposti, ak by to v duchu "neplánoval". no my doňho nevidíme. za seba ti môžem povedať, že asi by som v takomto prípade už mužovi nedokázala dôverovať. ale vôbec. a keď neverím, tak to ide dolu vodou

terina25
autor
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
14. apr 2020

@terina25 a keby si ho požiadala, nech ti ukáže o čom si píše s tými ľuďmi? urobil by to?

terina25
autor
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
14. apr 2020

@terina25 ty musíš vedieť :( neporadím ti. buď to prekonáš silou vôle a pôjdeš ďalej bez toho, aby si to ešte otvárala a riešila alebo sa s tým proste nezmieriš :(

terina25
autor
Autor odpoveď zmazal
terina25
autor
Autor odpoveď zmazal
larisalarisa
14. apr 2020

Teória verzus prax. To , čo povedal neriešte. Ak sa pýtame , tak musíme byť pripravení aj na odpoveď. Miluje vás. Preto bol úprimný, ale prax je niečo iné

sunny8
14. apr 2020

Nie je nevera ako nevera - ak by ma podviedol preto lebo chcel mladšie mäsko robil to vedome a opakovane s tým že mu nestačím a neriešil to najprv so mnou tak je to pre mňa potupne a nechala by som ho. Ale ľudia podvádzajú z rôznych príčin (čo ich samozrejme neoprávňuje) ale napr z depresii keď si potrebujú dvihnúť sebavedomie tým že o nich niekto stojí cítiť sa úžasne a výnimočne. Alebo niekto zažije v živote nejakú ranu a nevie sa z toho spamätať a urobí jednorazovú hlúposť (reálne sa to stáva či ?) .. tak to je iná vec. Aspoň podľa mňa záleží na dôvode. Som typ človeka že si nechám vysvetliť. Nekricim nehystercim... Verím že všetci máme právo na omyly a na odpustenie 🙂

leuchtturm
14. apr 2020

Cim je chlap starsi, tym viac berie sex len ako fyziologicku potrebu, ktoru si potrebuje vykonat. Kopec nevernikov nema ziaden vztah ku svojim milenkam, maju ich len na sex. Ked ti to povedal, myslel si, ze to zeny beru rovnako ako muzi a teba by sudil podla seba.

matapo
14. apr 2020

...ja to vnimam podobne ako tvoj partner, nemala by som problem neveru odpustit pokial slo o skrat a v nasom vztahu je vsetko ok a lubime sa. Samozrejma aj naopak, bola by som rada keby to aj moj manzel tak bral, ten ma vsak opacny nazor, taky ako ty 🙂 Nevera zatial v masom vztahu nie a dufam ze ani nebude, ale ja ju nevnimam ako nieco za cim musi nasledovat rozvod/rozchod, samozrejma nadsena by som nebola ale vedela by som aj pochopit aj odpustit...100 ludi 100 chuti, je to laska len niektori ludia majuna to zhovievavejsi pohlad, su aj horsie veci ako jednorazova nevera...

terina25
autor
Autor odpoveď zmazal
maminuska
14. apr 2020

@terina25 čo je to staré ženy ... 70 tničky ?

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
katkati
15. apr 2020

@terina25 Podľa mňa ešte nebol naozaj zamilovaný. Keby bol. tak len z myšlienky, že by ho milovaná podviedla by mu bolo zle.

katkati
15. apr 2020

@terina25 To sú takí chladní ľudia, ktorí sa ani nedokážu naozaj zamilovať a u nich je stále riziko, že neveru neberú až tak tragicky, naopak.