Váš názor na sex počas menštruácie
Ahojtee aký máte názor na sex počas menštruácie z pohľadu ženy?
Pokiaľ si s tým ty ok, opýtaj sa partnera.
Zi a nechaj zit 🤷♀️
Mala som a bolo to pre mňa lepšie ako v dni bez menštruácie.
Ja mam rad sex počas menzesu, mam vtedy strasne chúťky a aj dobre spraví, nemam potom kŕče v podbrusku
Keď to danému páru vyhovuje prečo nie, okr toho pre mnohé ženy to môže lepšie keďže je ta časť viac prekrvenia, a takisto sú ženy možno nie veľa ale sú kt ovuluju ešte počas ms
@zazvorka87 sak zas hygiena musí byť osorchovany pred aj po
Druhí nech si robia, kedy im vyhovuje. Ja si sex počas menštruácie absolútne neviem predstaviť. Silno krvácam, nejdem zachádzať do detailov a aj ma to bolí, otrasná, nechutná predstava pre mňa. S manželom sa v tom zhodujeme. Toto vyskúšať určite nepotrebujem.
My s manželom s tým tiež nemáme problém a neviem ako je to možné, ale je to najlepší liek na menštruačné bolesti. A to ich teda mávam dosť silne.
ak to vyhovuje obom z páru, nevidím problém, samozrejme za dodržania maximálnej hygieny.
ja s tym problém, nemam, ale mame ho iba v sprche, inak nie. Ale zaleži aj od partnera, ako sa on k tomu postavi, či bude chciet
moj nazor? nedokazem to a toto sa moze spytat len osoba ktora nema bolesti, caste zapaly, a extra silnu menstruaciu… keby mala rozhodne tu nie ze otazku nepolozi ale ani nema myslienku na to..
@zero_hero zivote nikdy to nepomohlo od bolesti
@janulka1802 PRESNE!!!
No ja si to neviem predstaviť a uz vôbec nie vtedy, ked mam silnú menštruáciu.. je to pre mna nehygienické. Nechutné 🤢 našťastie pre mna, priatel je tiež proti.. ale každý ako chce.. proti gustu .. 🤷♀️
@akinom0077 no a si predstavte, že ja mávam silne menštruačné bolesti a teda mne sex vždy pomohol. V jednom príspevku píšete, že to nedokážete a hneď potom v druhom, že v živote nikdy to nepomohlo…
Je to kazdeho vec,ked sa na to citi,nech praktizuje. No pre mna je to nechutna predstava a nikdy som neskusala a ani ma to nelaka.
@zero_hero nemam 15 tak pochopitelne 1x v zivote som to skusila ale este za mlada ked som brala HAk cize MS bola slabsia
@akinom0077 presne ani ibalgin ani nič iné mi nepomohlo ale sex počas ano
No ja moc nie som za, hlavne prvé tri dni sú pre mna utrpenie
@romea tak super ked vam pomaha kludne praktizujte. za mna nie hlavne asi nemate tak silne ked to dokazete
@akinom0077 práveže silné a bolesti ale tak hygiena je na prvom mieste

Môj názor je taký, že nech si každý robí ako chce 🤦♀️