Vedia muži s menším penisom, že ho majú malý?
vedia chlapi co maju maly/mensi penis ze ho maju maly? mozu sa citit nejak menejcenne alebo mat pochybnosti ci to partnerke staci a zamyslat sa nad tym ?
@pedro1234 rozumieš pojmu klasický sex? bavíme sa o veľkosti penisu a vagínu. Alebo si mentálne zaostalý, že si ženské telo, ( či má prsia, či nemá, čo je tučná, či vysoká, či černoška ) obzrieš až sekundu pred aktom??
@anonym_1296de po prvé - nauč sa najskôr po slovensky. Po druhé - bol to vtip (vysvetlenie pre menej chápavých). A po tretie - sex je sex neexistuje niečo ako klasický a menej klasický . Misionár je klasický a zozadu je už neklasický - nesranduj.
Ani velky penis nie je velka vyhra.Zenu to moze viac boliet ako si uzivat.Ani jeden extrem neni dobry.
@anonym_e9230f Telesná výška ani hmotnosť na to nemá žiadny vplyv. Ako som vyššie spomínal - keď sme boli mladí .... tak kamarát, čo bol o hlavu odo mňa nižší, mal taký klát, že sme mu ho závideli. Nie obrovský, ale poriadny.
A keď si pozrieš nejaké filmy z XXX produkcie, tak by si videla, že rôzni chlapi majú rôznu klobásu medzi nohami. Kým je oblečený, absolútne nevieš odhadnúť, čo tam má.
@anonym_dcf30d ja ti to vysvetlím,ak si veriaci poznáš vetu, ktorú vyslovil Ježiš, nechajte maličkých prísť ku mne? A takúto vetu vyslovil,keď vyvesal penisy. A tí maličkí prišli a keďže dosiahli len na tie najväčšie kúsky pobrali všetky malé a tým vysokým ostali len malé 😁.

@anonym_1296de to by som zrovna netvrdil. Keď sa ženské telo mužovi nepáči, tak ver tomu že ovplyvní 😃
@pedro1234 rozumieš pojmu klasický sex? bavíme sa o veľkosti penisu a vagínu. Alebo si mentálne zaostalý, že si ženské telo, ( či má prsia, či nemá, čo je tučná, či vysoká, či černoška ) obzrieš až sekundu pred aktom??