Veľký žaluď - problémy pri sexe
Zdravíčko vo spolok, mám trochu problém, ktorý ma sprevádza už druhým vzťahom a áno obidva boli kvůli nemu ukončené.. :roll: Myslím si, že mám priemerne veľký penis, ale čo počúvam, tak trochu hrubý.. Viac objemný.. a čo horšie, veľmi mi navre žalud… vačšinou počúvam " to je ale hríb"!! ale neskôr sa dostaví problém,kvôli ktorému som sa odhodlal sem napísať. Tento „hríb“ je asi pre oko lákavý, ale pri vstupe do partnerky začína problém a podarí sa to až na niekoľký pokus, v lepšom prípadě bez väčších bolestí. Mám pocit, že keď už sa do partnerky dostanem, bolí ju (ich) to a nechcú v sexe pokračovať… Máte niekdo podobnú skúsenosť a mohli by ste mi dať nejakú radu? Ďakujem..
No mazať som mazal, aj tak ich to bolelo..
to chce zvyk a trpezlivost na oboch stranach, zenske telo sa prisosobi. tiez som mala takto extremne obdareneho partnera (druheho), trvalo tyzdne kym sa do mna vobec dostal, potom to par tyzdnov bolelo ale nakoniec sme to nejako "rozchodili"..
@falbala132 No ja už mám aj strach ísť do vzťahu, či sa to zase nepokazí😔
@lubi93 tak väčšinou to vyhovuje ženám co už rodili
@personality No, kde len takú nájsť
@lubi93 tak podľa mňa všade 😀 po určitom veku už je to 80% žien
A kvoli tvojmu zaludu si sa dnes zaregistroval na mamickovsku stranku, hej????😂😂😂😂
@stanulienkat Áno? 😒
@stanulienkat Bez registrácie sa tu bohužiaľ nedá pisať, A potreboval som nejakú radu
@personality Aha tak mi dohoď nejakú, lebo ja žiadnu nepoznám
@lubi93 tak musis napisat do sekcie kočíky, alebo co dnes na obed....🙄
@stanulienkat 🙂
Jedine nast rovnako objemnu dieru,do kt.bez problemov vojde. Su take,co pojmu bez bolesti ak past. Nema zmysel trapit uzku babu s tym. Viem o com pisem. To je bolest akokeby ta rezali sklom a to byt zenou fakt nechces.
@lubi93 hľadaj ženy co majú široké boky. Nie také chuducke ako paličky 🤔
@bielasovicka Široké boky nesúvisia so šírkou vagíny. 😃😃 Viem o čom hovorím.
@bielasovicka Ja mam siroke boky, cez 100 a teda s tamtou dole to nema absolutne ziadnu spojitost. To akokeby si tvrdila,ze kto ma velku hlavu ma velke pery😂

Nič s tým aj tak neurobíš. Len viac mazať