icon

Veľmi málo sexu na začiatku manželstva

lenkalea7
16. okt 2022

Ja som vydatá polroka a so sexom je to katastrofa...keď to nefunguje v posteli je to cele nanič...môj muž by to podľa mňa nepotreboval, len tak raz za týždeň...nebaví ma to...prosiť o sex ho nemienim...chlap ma urobiť prvý krok ku sexu, si myslím....stále sa sťažuje že je unavený a že ja neskoro chodím do postele....a stále niečo...a keď mám chuť tak on spí...a to často...neviem...či to má budúcnosť...máme spolu 9mesacnu dcéru..Už uvažujem že asi so mnou nieje niečo v poriadku keď by som to chcela aspoň 2-3×do týždňa...:(

Strana
z4
yoxinka
16. okt 2022

@lenkalea7
A stále to bolo takto?

jarka0
16. okt 2022

@lenkalea7 presne viem o čom hovoríš. A určite ty si v poriadku. Ja som presne na tom ako ty a priznám sa že hlavou sa mi preháňajú všelijaké myšlienky tak len dúfam že to tak len ostane i keď vďaka tomu môjmu si dakedy pripadám nenej cenná a nepritazliva 🤦‍♀️😭

lvulik
17. okt 2022

Ja mam pocit, ze s tymi chlapmi sa skutočne čosi deje.. Čítam tu veľa podobných príbehov, dokonca manzel mi včera hovoril, ze sa mu kamarat 'sťažoval' ze jeho partnerka vyzaduje viac sexuálnej aktivity nez jemu vyhovuje.....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
pininka1
17. okt 2022

A to sme v stredoveku ze chlap ma zacinat so sexom? Mozno toto si on mysli o tebe, ze si frigidna a nikdy nezacnes sama, ale nechavas to na nom. Urcite by som si to s nim vydiskutovala a tiez zmenila svoj postoj.

kamatopo
17. okt 2022

@lvulik chudáci chlapi😂😂😂😂.

ateh
17. okt 2022

@zoro9836 tak si myslim ze to nebude peniazmi. U nas sa vyskytol podobny problem. Ked sme zacali tvorit par manzel bo v dlhoch po usi, sex bol fajn. Vyplatila som mu vsetky dlhy, pozicku a aj dlhy ktore narobil neskor ked mi klamal.. a po par rokoch mame sex 2x do mesiaca ked si spomenie ze este dycham.

0silvia0
17. okt 2022

@lvulik tiez mam kamaratku, ktora ma doma chlapa ktory nesexuje, nezaraba, nesoferuje. Ona vraj nechce byt sama, tak je s nim🤷‍♀️

ateh
17. okt 2022

@0silvia0 to uz mohla kupit psa, ten by aspon strazil 😅

0silvia0
17. okt 2022

@ateh ved prave to, ze ona nema rada zvierata, inak by to bola ovela lepsia alternativa😱

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
sense
17. okt 2022

A prečo by mal začína sex vždy len on? Aký bol pred manželstvom? O koľkej chodieva spat a o koľkej ty? Kedy vstávate, akú má prácu?.
Ako keď som v stavala alebo mam vstávať do prace o 4, tak nebudem na chlapa čakať kým sa mu uraci o 21.30 alebo ešte neskôr prísť do postele a ešte chcieť aj sex

ateh
17. okt 2022

@zoro9836 tak ak by som to neurobila čochviľa by ss citil ako bezdomovec 😅 ale po zlom obdobi sa mu velmi pomaly karta otocila a na materskej bol on ten, kto mal viac penazi. Tak si myslim ze s jeho povahou sa citi ako muz uspesny, silny atd. Dokonca sa citil az tak dobre ze mu nevadilo poskakat mi po sebavedomi, ze po porode som tucna, a nepritahujem ho(+5kg)... a z depky som este viac pribrala(+15kg). Ale nevadi, ja ho aj tak nikomu nedam.

doriiis
17. okt 2022

@ateh ...no ked takeho chlapa si chces nechat a este ho aj obhajujes tak si ho potom zasluzis a nestazuj sa potom.

h2
17. okt 2022

@zoro9836 A ako si podľa teba tie ženy predstavujú život, keď sa kvôli tomu chlapom nechce sexovať? To si robíš názor podľa jednej bývalej priateľky nejakého tvojho kolegu? A ešte by som prosila vysvetliť výraz "koníčkárky", najmä v čom sa odlišujú od bežných žien.

ateh
17. okt 2022

@doriiis ja som sa nestazovala, len konstatovala. Moj zvtah k nemu je na dlho, som do neho zamilovana uz skoro 25rokov, teda 2/3 mojho zivota.

mamkalentedkova
17. okt 2022

@zoro9836 chlap sa chce cítiť ,že je potrebný..Len ak chce žena od neho aj peniaze už je zle nedobre ,lebo je zlatokopka..keď financuje ona jeho ,cíti sa neschopný ,tiež je zle 🤣 tak čo tí chlapi vlastne chcú ? Aby si žena sama zarobila ,sama.dala.do poriadku domácnosť a jeho potrebovala každý večer v spálni ? 🤣🤣🤣

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
barbora0308
17. okt 2022

Ja toto nikdy nepochopim...neverim tomu, ze mozu nastat tak rapidne zmeny z nicoho nic vramci intimneho zivota po pol roku manzelstva. Aky ma vplyv na sexualny zivot to, ze ste sa vzali, mate rovnake priezviska a sobasny list? Ak mate spolu 9 mesacnu dceru, tak sa uz nejaku tu dobu musite poznat a fungovat spolu. Ak sa autorka za chlapa vydavala iba preto, ze maju spolu dieta, tak potom je uz neskoro na vyplakavanie. Napr. u mna sa fakt nic na nasom vztahu po manzelstve nezmenilo, uz vonkoncom nie sexualny zivot a ak by mi nieco takto velmi nevyhovovalo, tak by som to najprv riesila nie az potom, ked sme uz manzelia 🤷.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
barbora0308
17. okt 2022

@zoro9836 ak by to tak aj bolo, preco sa potom clovek vydava za cloveka, s ktorym nevie intimne zit a potom sa stazujem na diskusnom fore? Pokial isla do manzelstva aj napriek tejto skutocnosti, tak to bolo bud iba z nudze cnost ("lebo vsak mame spolu dieta") alebo naivne dufala, ze sa to manzelstvom zmeni, aj ked ako som pisala vyssie, nechapem aky vplyv by to malo mat na intimny zivot 🤔.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
17. okt 2022

@zoro9836 Čítam tu toho viac, ako dosť, neboj. A sú tu veľmi rôzne typy žien. Tak, ako všade. Skoro mi padla sánka, keď si písal, že ženy chcú, aby im chlap robil sluhu. Lebo jedným z najčastejších problémov, ktorý sa rieši tu, na MK, je to, že žena robí slúžku mužovi, ktorý si po práci potrebuje oddýchnuť tým, že celý zvyšok dňa preleží na gauči s mobilom v ruke. A chudera žena, ktorá je na materskej s JEHO deťmi, je hnusná zlatokopka, lebo sa len vyvaľuje doma a má tú drzosť pýtať od neho jeho peniaze na domácnosť. Neviem, akého koníka čítaš ty, ale vidím to tu doslova denne.

liljana
17. okt 2022

@h2 Ako sa to vezme. Pravda je niekde uprostred a vela zalezi od konkretneho cloveka. Akurat bezi diskusia, ze idu sa brat, ani nemaju deti a uz sa buduca manzelka pyta, ako by sa dostala k polke bytu, co zenich zdedil po rodicoch. Vacsinou sa hadze na deti, ze niekto nevie splacat hypo na nieco svoje, ale ked ani este len deti nie su, tak to iba detmi nebude ...

lvulik
17. okt 2022

@zoro9836 vysvetli mi prosím, naco ty vlastne chodíš na MK? MK si ta zaplatil aby si tu robil plateného trolla? Lebo inak fakt nerozumiem, prečo by chlap s tvojimi názormi trávil dobrovoľne čas na tomto portáli...

panelacikova
17. okt 2022

@lenkalea7 tie deti, čo už máš, máš s týmto mužom alebo je to muž "nový"? totiž neverím tomu, že to tak bolo aj pred manželstvom a zrazu mu pol roka "nechutí". podľa mňa ste takú frekvenciu mali aj pred sobášom, akurát po sobáši si zrejme zatúžila po ďalšom dieťati a zrazu zisťuješ, že ak budeš mať raz do mesiaca, asi ťažko otehotnieš 😀

panelacikova
17. okt 2022

@lvulik keby čas.... ale kvantá času 😀 tiež už dlhodobo neverím, že je tým, kým sa prezentuje. 😉

panelacikova
17. okt 2022

@barbora0308 aj toto je možnosť, asi pravdepodobnejšia, než moja úvaha, že ide o nového chlapa, kde by chcela aj "nové" dieťa... lenže potom čo tak zrazu zatúžila? veď musel byť taký aj predtým, som o tom presvedčená. jedine žeby, posledná alternatíva, mal milenku

Strana
z4