Veľmi málo sexu na začiatku manželstva
Ja som vydatá polroka a so sexom je to katastrofa...keď to nefunguje v posteli je to cele nanič...môj muž by to podľa mňa nepotreboval, len tak raz za týždeň...nebaví ma to...prosiť o sex ho nemienim...chlap ma urobiť prvý krok ku sexu, si myslím....stále sa sťažuje že je unavený a že ja neskoro chodím do postele....a stále niečo...a keď mám chuť tak on spí...a to často...neviem...či to má budúcnosť...máme spolu 9mesacnu dcéru..Už uvažujem že asi so mnou nieje niečo v poriadku keď by som to chcela aspoň 2-3×do týždňa...:(
@zoro9836 no lenže z tvojej odpovede som nezistila ako to má byť tak,aby to nebolo na prd 🤣..lebo zatial je asi naprd aj zarábať viac jak chlap aj zarábať malo a čakať peniaze od chlapa 🤣 Správne by asi bolo od rána do večera ho chváliť ,nič od neho nechciet a ešte aj v sexu oradelku inciovat každý večer sex aby bol obletovaný a spokojný
@mamkalentedkova myslim ze neexistuje univerzalna rada a kus od kusu treba iny pristup 😄
@zoro9836 tak ty si nič konkrétne nenapísal ..len že ak to spravím na prd bude na prd ..ale čo vlastne je správne si neuviedol...tak ale fabulovanie ? To ty sa vyjadrujes hmlisto,nepresne a veľmi všeobecne.V dnešnej dobe sú chlapi asi z cukru a treba okolo nich chodiť po špičkách ..žena nemôže zarobiť viac ,aby sa necítili neschopný ,ale keď zarába malo už je zlatokopka .Nejak mi to tak v diskusiách vychádza ,že problém je vždy v žene . Malo sa stará o seba ,o chlapa ,malo zarába ,alebo zas naopak veľa ,neinicijuje sex ..Po celom dni v práci ,po obriadeni domácnosti a deti ,po Tom ako s nimi spraví úlohu,nachysta všetkým večeru a uprace po nich nezavrti fotkou v sexy pradelku a chudák chlap ,ešte musí aj iniciovať sex
@ateh áno s tým súhlasím ..že každý sme iný a každý aj niečo iné vyžaduje .Ale to rovnako tak ženy ako aj muži a ak s niekým žijem ,mala by som už ako tak poznať jeho potreby ,túžby .
@zoro9836 práve preto sa netreba do vzťahov nahlit a plakať neskôr nad rozliatym mliekom.Veď najprv sa snažím zistiť ,cintizime po rovnakých veciach ,snažím sa spoznať toho druhého a robiť veci tak,aby ho nezranovali,ale naopak ,aby som mu svojimi skutkami napĺňala jeho potreby.Ale toto musí platiť obojstranne,ako si napísal .Ale stále si myslím,že sú chlapi niekoľkonásobne väčšie egoisti ako ženy .Už len kvôli tomu,že ženy,matky ,napĺňajú odkedy sa.matkami stanú ,hlavne potreby iných a na tie ich sa často zabúda .Im pribudnú starosti ,ale každý od nich očakáva ten zlatú štandard napriek tomu,že situácia sa zmenila
@zoro9836 aha takze podla teba ked 24rocny kamos narazil.na zlatokopku tak sme uplne vsetky take iste a radsej je sam🤦🤦🤦🤦......a este tvoje pripomienky ku konickarkam zenam....ked nevies objektivne poradit a posudit problemy a zenske veci z chlapskeho uhla .... tak si so slobodnym kamosom kludne zalozte forum pre muzov a stazujte sa tam......